چهارمحال و بختیاری| معضلات برج‌های دوقلوی شهرکرد بررسی شد

چهارمحال و بختیاری| معضلات برج‌های دوقلوی شهرکرد بررسی شد

گروه استان‌ها - در جلسه‌ای با حضور شهردار شهرکرد، اعضای شورای اسلامی شهرکرد و مدیرعامل بانک شهر کشور، معضلات برج‌های ‌دوقلوی شهرکرد بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، بهادر عبدالغنی ظهر امروز در جلسه‌ای با مدیرعامل بانک شهر کشور با اشاره به تخصیص اوراق‌ مشارکت جهت احداث برج دوقلو اظهارداشت: در زمان سررسید اوراق، پیشرفت فیزیکی پروژه تنها حدود 30 درصد بوده است که مجموعه مدیریت شهری جهت پرداخت اوراق، بحث تسهیلات از بانک شهر را مطرح و تسهیلات اخذ شد.

وی با بیان اینکه پس از دریافت تسهیلات با توجه به شرایط و وضعیتی که وجود داشت پرداخت اقساط و تعهدات انجام نشد، افزود: بعد از عدم انجام تعهدات، موضوع قراردادها مطرح شد که پس از مکاتبات و جلسات مکرر و شرایطی که حاکم بود بخشی از املاک در قبال تسهیلات به بانک شهر اعطا شد.

شهردار شهرکرد با بیان اینکه املاکی که در اختیار بانک شهر گذاشته شد در مزایده به فروش رسید، خاطرنشان کرد: با توجه به مسائل و مشکلاتی که برای مجموعه مدیریت شهری ایجاد شد، جلسات متعددی در همین راستا با مجموعه دستگاه قضا و دستگاه‌های نظارتی و امنیتی برگزار گردید که در نهایت مقرر شد شهرداری شهرکرد به عنوان ذی‌نفع در خصوص بحث ابطال اقدام نماید.

وی با بیان اینکه در راستای حل مشکل شهرداری با بانک شهر سه راهکار وجود دارد، گفت: توافق با بانک، ابطال قرارداد و یا اِقاله قرارداد، سه راهکاری است که وجود دارد، بنابراین عزم مدیریت شهری بر این است که اگر سبک قرارداد اینگونه باشد، ابطال قرارداد مطرح و پیگیری شود.

شهردار شهرکرد تصریح کرد: به دلیل عدم‌رعایت تشریفات قانونی در مزایده، مجموعه مدیریت شهری امروز با مشکلاتی مواجه شده است بنابراین علاقمند هستیم طی توافقاتی محدودیت‌های بانکی را رفع کنیم.

در ادامه فرهاد رئیسی، رئیس شورای اسلامی شهرکرد بیان کرد: مسئله‌ای که پیش آمده است شورای شهر و شهرداری و بانک شهر را دچار مشکل کرده است و طولانی شدن موضوع، تبعات و ضررهای جبران‌ناپذیری برای مجموعه مدیریت شهری دارد.

وی با بیان اینکه پروژه برج‌ دوقلو پروژه‌ای است که مردم آن را رصد می‌کنند، گفت: انتظار داریم در راستای رفع این مشکل، بانک شهر همراهی و همکاری لازم را با مجموعه مدیریت شهری داشته باشد.

رئیس شورای اسلامی شهرکرد تصریح کرد: املاکی که به بانک واگذار شده است حدود 45 میلیارد تومان شهرداری را دچار خسارت کرده است، بنابراین می‌طلبد بانک کمک کند تا تسویه حساب انجام و زمین دروازه فارسان بازگشت داده شود.

طیبه شریفی، نایب رئیس شورای اسلامی شهرکرد در ادامه جلسه خاطرنشان کرد: بانک شهر و شهرداری شهرکرد نقطه مقابل یکدیگر نیستند و هدفشان اجرای یک پروژه مشترک بود اما با توجه به شرایط اقتصادی، مشکلاتی ایجاد و املاکی که واگذار شده تبعاتی را برای مجموعه مدیریت شهری ایجاد کرده است بنابراین انتظار داریم بانک شهر همکاری لازم را داشته تا گره‌ی سخت این مشکل با همت جمعی باز شود.

‌حیدر علیپور عضو شورای اسلامی شهرکرد با بیان اینکه بانک شهر در مباحث حقوقی و بانکی جزو سرآمدترین بانک‌ها می‌باشد، بیان کرد: این قرارداد باید سریع‌تر تعیین تکلیف شود چرا که زمان‌بر بودن آن نیز به ضرر شهرداری است و قطعا بانک سود خود را در نظر می‌گیرد.

مصطفی حیدری عضو شورای اسلامی شهرکرد نیز در ادامه بیان کرد: حدود ده ماه گذشته جلسه حفظ و صیانت از حقوق بیت‌المال برگزار و قرار شد شهرداری به سمت ابطال قرارداد حرکت کند و طبق کارشناسی سه‌نفره که انجام شد املاک شهرداری حدود 25 میلیارد تومان کمتر قیمت‌گذاری شده است و این مشکلاتی را برای مجموعه مدیریت شهری ایجاد کرده است که باید مورد بازنگری قانونی قرار گیرد.

حمید فتح‌اللهی عضو دیگر شورای اسلامی شهرکرد گفت: زمانی که بانک در دوره چهارساله بدهی شهرداری را اعلام کرد 13 میلیارد تومان اوراق به دست مردم نرسیده بود، در حالی که بانک بدهی آن را مطالبه کرده است.

احمد درخشنده مدیرعامل بانک شهر کشور بیان کرد: هیچگونه تخلفی در قرارداد بانک شهر انجام نشده است اما اگر دستگاه قضا دستور بر ابطال قرارداد صادر نماید می‌پذیریم.

وی با بیان اینکه اجحافی در قرارداد نسبت به شهرداری نشده است، گفت: در حد توان برای رفع مشکل کمک خواهیم کرد و اگر کارشناسی املاک درست انجام نشده است راه برای پیگیری آن باز است.

انتهای پیام/7540/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon