بخش خصوصی باید به ابزار پدافند غیرعامل مجهز باشد/ذخایر استراتژیک زیادی در انبارهای آذربایجان شرقی داریم

بخش خصوصی باید به ابزار پدافند غیرعامل مجهز باشد/ذخایر استراتژیک زیادی در انبارهای آذربایجان شرقی داریم

گروه استان‌ها - رئیس سازمان صمت آذربایجان شرقی گفت: ۹۰ درصد واحدهای تولیدی استان در اختیار بخش خصوصی است و اگر آن‌ها به ابزار پدافند غیرعامل آشنا نباشند مشکلات عدیده‌ای ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم در تبریز، حبیب امین زاده در گفت‌وگو با خبرنگاران به مناسبت هفته پدافند غیرعامل، اظهارداشت: دشمن از زمان جنگ تحمیلی با مشاهده ایثارگری  پرشورانه مردم در جبهه‌های جنگ و رهبری مقتدر از جنگ مستقیم مأیوس شد و به جنگ غیرنظامی متوسل شد که ما نیز برای مقابله با این آفند باید به پدافند غیرعامل به صورت علمی، جدی و همه‌جانبه مجهز شویم.

رئیس سازمان صمت استان شعار هفته پدافند غیرعامل امسال را "مقاومت فعال، تاب آوری حیرت‌انگیز و ایران قوی" اعلام کرد و گفت: با این که کرونا در سراسر جهان شیوع دارد و به شکل جهانی است، اما تحریم‌های ناجوانمردانه تنها مختص کشور ما است که تفکر "تاب‌آوری حیرت‌انگیز" منجر به "ایران قوی" خواهد شد.

وی تشکیل کارگروه اقتصاد مقاومتی را گامی مهم در تحقق شعار جهش تولید خواند و ادامه داد: این کارگروه متشکل از عوامل بخش خصوصی و دولتی است و از گمرکات، سازمان برنامه‌وبودجه، مالیات، اداره کار، اداره املاک، و بنیاد مستضعفان کارشناسانی حضور دارند، همچنین گروه‌های هم‌خانواده و وابسته با وزارت صمت از جمله شرکت شهرک‌های صنعتی، شرکت غلُه، شرکت مس آذربایجان، اتاق بازرگانی، خانه صمت و اتاق اصناف نیز از اعضای دیگر هستند.

امین زاده افزود: 90 درصد واحدهای تولیدی استان در اختیار بخش خصوصی است و اگر آن‌ها به ابزار پدافند غیرعامل آشنا نباشند مشکلات عدیده‌ای ایجاد می‌شود، چنانکه در هفته‌های گذشته رسانه‌های معاند با نشر شایعه نبود نان سعی در ایجاد ناهنجاری داشتند که با ورود و اطلاع‌رسانی به موقع این شایعه برچیده شد.

وی خاطرنشان ساخت: با ایجاد "سامانه انبارها" به‌صورت کامل واقف هستیم که چه میزان از چه جنسی در کدام انبار داریم، ایجاد " سامانه جامع تجارت" نیز گام مهمی در تحقق شفاف‌سازی دولت است.

رئیس سازمان صمت استان با بیان این که در انبارها برای مدتی زیاد با استانداردهای لازم ذخیره سازی داریم و مشکلی از این بابت نیست، ابرازداشت: حتی برای خالی کردن برخی انبارها مجوز صادرات دادیم، چنانکه ماه‌های پایانی سال قبل تولیدی‌ها به خاطر حسابرسی تعطیل نکرده و مداوم مشغول بودند.

وی با اشاره به این که با همکاری کمیته پایش انرژی سعی داریم نانوایی‌های استان را به صورت دو سوخته کنیم، گفت: با این کار در زمان بحران و یا قطعی گاز نیز نانوایی‌ها قادر به فعالیت و پخت نان خواهند بود.

وی از دارا بودن رتبه دو کشوری آذربایجان شرقی در تولید آرایشی و بهداشتی خبر داد و گفت: گروه‌های دانش بنیان توانستند مواد ضدعفونی غیر الکلی را با ذرات نانو تولید کنند، نزدیک دو ملیون ماسک پارچه ای و سه لایه نیز در حاشیه شهر و محلات کم برخوردار توسط گروه‌های جهادی به صورت رایگان توزیع شد.

رئیس سازمان صنعت معدن و تجارت آذربایجان شرقی افزود: از 15 فروردین امسال ظرفیت تولید ماسک استان از 10 هزار عدد در روز به 1.5 میلیون عدد رسید و در حال حاضر  توانایی و قابلیت تولید 3 میلیون عدد ماسک در استان وجود دارد.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه کارخانه های جدید تولید ماسک در آذربایجان شرقی از همان روز‌های اول شیوع ویروس کرونا  ایجاد شدند 148 دستگاه تولید ماسک به استان‌های دیگر صادر شد و بیشتر واحد‌های تولیدی ماسک استان با انباشت ماسکهای تولیدی و نبود فروش مناسب مواجه هستند.

امین زاده گفت: شرایط فعلی مشکلی به نام تامین ماسک در استان وجود ندارد و به دنبال شرایطی هستیم که بتوانیم علاوه بر ارسال آن به بقیه استان‌ها، زمینه صادرات ماسک را نیز فراهم کنیم.

انتهای پیام/114/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon