مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان در شهرک‌ صنعتی سنندج بررسی شد


مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان در شهرک‌ صنعتی سنندج بررسی شد

گروه استان‌ها - در بازدید میدانی نماینده ولی فقیه در استان کردستان از شهرک صنعتی شماره ۱، ۳ و ۴ سنندج مشکلات صنعتگران و تولیدکنندگان این شهرک بررسی شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالرضا پورذهبی نماینده ولی فقیه در استان کردستان پیش‌از ظهر امروز از شهرک‌صنعتی شماره 1، 3 و 4 سنندج (سرنجیانه) بازدید کرد و از نزدیک در جریان وضعیت واحدهای تولیدی قرار گرفت.

احمد خسروی، مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کردستان در بازدید نماینده ولی فقیه از شهرک صنعتی شماره 4 سنندج با بیان اینکه ساخت شرکت مربوط به اوایل سال 70 بوده و تاکنون ادامه دارد، اظهار داشت: در چند سال گذشته شاهد پیشرفت بسیار خوبی در ساخت شهرک هستیم.

وی اعلام کرد: 401 قطعه زمین در شهرک صنعتی شماره 4 سنندج برای واگذاری آماده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی استان کردستان تصریح کرد: برق 2مگاوات فشار ضعیف و 15مگاوات فشار قوی در شهرک صنعتی شماره 4 سنندج برای تولیدکنندگان تأمین شده است.

وی با اشاره به اینکه 8 کیلومتر طول معابر شهرک صنعتی شماره 4 سنندج است، افزود: 80 درصد آبرسانی و 100 درصد گازرسانی و برق‌رسانی در این شهرک انجام شده است.

خسروی با بیان اینکه تاکنون 160 قرارداد با تولیدکنندگان منعقد شده و حدود 360 نفر در صف بستن قرارداد برای تحویل زمین هستند، ادامه داد: کل شهرک صنعتی شماره چهار در 290 هکتار است که در فاز اول 75 هکتار آن احداث خواهد شد.

وی با ذکر اینکه واحدهای کارگاهی این شهرک در 300 متر بنا خواهند شد، اذعان کرد: از آنجا که زمین‌ها تازه واگذار شده تا به حال هیچ واحد تولیدی در این شهرک فعالیت تولیدی خود را آغاز نکرده است.

مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی کردستان با بیان اینکه در فاز اول شهرک صنعتی شماره چهار سنندج تاکنون 15 واحد شروع به ساخت عمرانی کرده‌اند، اظهار کرد: برای جلوگیری از انبار شدن واحدهای این شهرک نظارت کامل خواهد شد و تا زمانی که تولید انجام نشود سند زمین به تولیدکنندگان تحویل داده نمی‌شود.

خسروی با اشاره به اینکه تاکنون 21 میلیارد تومان برای 75 هکتار فاز اول شهرک هزینه شده و 20 میلیارد تومان دیگر نیز برای تکمیل فاز اول آن اعتبار لازم است، یادآور شد: امیدواریم با باور شعار رونق تولید، اتفاقات خوبی را برای استان و شهر سنندج رقم بزنیم.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان سپس از شهرک صنعتی شماره یک سنندج بازدید کرد.

رحمانی مدیر تولید داخلی شرکت تولیدکننده لوازم جراحی ستون فقرات در این بازدید گفت: واردات بی‌رویه از کشورهای خارجی باعث کاهش بازار فروش اجناس درجه یک ما شده و این در حالی است که شرکت ما از سال 79 در زمینه تولید قطعات پزشکی مورد استفاده در شکستگی‌های اعضای بدن فعالیت دارد.

رحمانی افزود: متأسفانه دولت حمایت چندانی از تولید را انجام نمی‌دهد و به علت رانت‌هایی که وجود دارد کیفیت قطعات وارداتی اصلاً مناسب نیست.

مدیر تولید داخلی این شرکت تولیدکننده تجهیزات پزشکی خاطرنشان کرد: با اینکه کیفیت قطعات ارتوپدی درجه یک هستند، اما متأسفانه هیچ‌گونه حمایتی از ما انجام نمی‌شود.

رحمانی گفت: آنچه امروز برای پزشکان و وزارت بهداشت مهم است قیمت و سود اجناس است نه کیفیت آن.


نماینده ولی فقیه در استان کردستان سپس از کارخانه تولید آدامس بازدید کرد؛ محمدی مسئول فنی این کارخانه گفت: محصول ما در حال حاضر به عراق و  پاکستان صادر می‌شود و در آینده صادرات به اتحادیه اروپا را نیز در برنامه داریم.

وی گفت: در حال حاضر 25نفر به صورت مستقیم در این کارخانه مشغول فعالیت هستند. 

در ادامه بازدید از واحد تولید و بسته‌بندی روغن موتور استان کردستان، اشرف ملایی مدیرعامل این واحد تولیدی گفت: محصولات ما قابلیت صادرات را دارد.

وی افزود: ظرفیت ما تولید روزانه 45تن است و پتانسیل اشتغالزایی برای150 نفر را دارد و هم‌اکنون 25نفر در این کارخانه مشغول به کار هستند.

مدیرعامل واحد تولیدی و بسته‌بندی روغن موتور در کردستان با بیان اینکه مشکل اصلی ما نبود سرمایه در گردش است، تصریح کرد: کیفیت محصول ما از محصولات مشابه موجود در بازار بسیار بهتر است.

نماینده ولی فقیه در استان کردستان سپس از شرکت دانش بنیان گروه صنعتی بازدید کرد؛ آکو کشاورزی مدیر عامل این شرکت گفت: کاری که امروز در این شرکت انجام شده است، دست کمی از نمونه‌های درجه یک اروپایی ندارد و هم اکنون  در کشور رقیبی با این کیفیت نداریم.

کشاورزی با اشاره به اینکه 16 نفر در این واحد دانش بنیان مشغول به کار هستند، خاطرنشان کرد: تمامی وسایل را خودمان در همین کارگاه تولید می‌کنیم و این در حالی است که اگر از خارج از کشور سفارش می‌دادیم هزینه آن چندین برابر بود.

در ادامه مدیر عامل یک واحد تولیدی در شهرک صنعتی سنندج گفت: 45 نفر در این شرکت به صورت مستقیم مشغول به کار هستند.

وی افزود: متأسفانه شیوع کرونا بر تولید ما تأثیر منفی گذاشته و در آینده با این شرایط مجبور به تعدیل نصف نیروها هستیم.

مدیر عامل واحد تولیدی کردستان با بیان اینکه نحوه عرضه محصولات ما به صورت فروش در سایت‌های اینترنتی است، اذعان کرد: فروشمان نسبت به سال گذشته به یک ششم کاهش پیدا کرده است.

مرادی بیان کرد: در این واحد تولیدی روزانه ظرفیت تولید یک هزار کیف را داریم.

در ادامه این بازدیدها از شرکت صنایع استان کردستان بازدید به عمل آمد و کریم محمدپناه به عنوان مدیر داخلی کارخانه گفت: در حال حاضر40 نفر در این شرکت مشغول به کار هستند و اگر بخش دیگر کارخانه که تعطیل شده‌اند، احیاء شود، قابلیت جذب 40نفر نیروی دیگر را دارد.

وی افزود: در حال حاضر نبود سرمایه در گردش باعث تعطیلی 50درصد از کارخانه شده و حدود 50نفر را از کار بیکار کرده است.

محمدپناه با اذعان به اینکه در حال حاضر قسمت ذوب و کانفورم و راد کارخانه تعطیل است، اظهار کرد: محصول نهایی این کارخانه تولید سیم‌های برق و کابل از سال86 است.

مدیرعامل شرکت صنایع استان کردستان با ذکر اینکه حجم سرمایه‌گذاری در این شرکت 50 میلیارد تومان است، تصریح کرد: 20میلیارد تومان سرمایه در گردش برای راه‌اندازی بخش‌های تعطیل کارخانه، لازم است.

سلیمی یکی از کارگران این شرکت نیز خطاب به نماینده ولی فقیه در استان کردستان گفت: کارگران این واحد صنعتی کاملاً در مضیقه مالی قرار دارند.

کارگر کردستانی تأکید کرد: نباید تولید این شرکت تعطیل شود چرا که تولید ما قدمی در راه تولید انرژی برق و رسیدن برق به خانه‌های مردم است.

انتهای پیام/487/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon