نگاهی به عملکرد بانوان فوتبالیست کردستانی در لیگ برتر فوتبال؛ مدیریت ضعیف کار دست وچان داد


نگاهی به عملکرد بانوان فوتبالیست کردستانی در لیگ برتر فوتبال؛ مدیریت ضعیف کار دست وچان داد

گروه استان‌ها - نگاهی به عملکرد بانوان فوتبالیست کردستانی در لیگ برتر فوتبال مشخص می‌‌کند که مدیریت ضعیف کار دست وچان داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، هفته آخر لیگ برتر فوتبال بانوان با شکست سنگین وچان به پایان رسید تا نماینده استان با دو امتیار، رتبه چهارم این رقابت‌ها را کسب کند.

بانوان فوتبالیست استان کردستان در قالب باشگاه وچان در حالی امسال پا به این رقابت‌ها گذاشتند که سال گذشته عنوان دوم را کسب کرده بودند و امسال از شانس‌های اصلی قهرمانی به شمار می‌رفتند.

در فصل نقل و انتقالات بعد از معرفی فاطمه صادقی کاپیتان سال‌های نه چندان دور فوتبال کردستان به عنوان سرمربی تیم، ستاره‌های نامداری از جمله "منا حمودی و زهرا قنبری" به تیم اضافه شدند تا در کنار "زهرا خواجوی، سرشین کمانگر و فاطمه اردستانی" وچان شکل واقعی قهرمان را به خود بگیرد.

اما فسخ عجیب و پی‌درپی ستاره‌های تیم باعث شد وچان بازنده بزرگ فصل نقل و انتقالات لقب بگیرد و دست فاطمه صادقی به نوعی کاملاً خالی شود.

مدیرعامل باشگاه وچان در کنفرانس خبری خود جذب زهرا قنبری را برگ برنده وچان برای قهرمانی می‌دانست ولی چون وی خاک خورده میادین فوتبالی نبود نمی‌دانست که فوتبال، بازی تیمی است و نام‌ها نمی‌توانند در زمین بازی کنند و نتیجه را تغییر بدهند، هرچند زهرا قنبری با زدن گل‌های فراوان در دور اول به تیم‌های نگون بخت شیراز و بوشهر حسابی مدیرعامل غیر فوتبالی وچان را ذوق‌زده کرد اما در دور نهایی، قنبری هیچ نشانی از خانم گل دور اول نداشت.

گرچه اهالی فوتبال و رسانه استان حضور فاطمه صادقی؛ اسطوره فوتبال بانوان کردستان را در رأس تیم به فال نیک گرفته و همچنان از این انتخاب دفاع می‌کنند اما بهتر بود وقتی قرار بر چهارم شدن در بین چهار تیم بود بهتر که از بازیکنان بومی استفاده می‌کردند.

براساس بررسی‌های انجام شده، یکی از ضعف‌های اصلی باشگاه وچان مشورت نگرفتن از اهالی و صاحب‌نظران فوتبال بود و هر وقت که رسانه‌ها هم انتقاد می‌کردند با بدترین نحوه ممکن به خبرنگاران زحمتکش توهین می‌کردند و دلیل اصلی برای توهین هم هزینه کردن مدیرعامل تیم بود که معتقد بودند که چون وی هزینه می‌کند، باید هر تصمیمی که می‌گیرد انجام و در برابرش تعظیم کرد!

همچنین در هفته‌های ابتدایی لیگ شاهد حضور فردی به نام اسماعیل زنگی‌نژاد بر روی نیمکت وچان بودیم که خود را پیشکسوت و اسطوره باشگاه پرافتخار پرسپولیس معرفی می‌کرد در حالی که فقط چند دقیقه و در مسابقات غیر رسمی و دوستانه برای پرسپولیس بازی کرده بود که بعداً هم مشخص شد وی مدیربرنامه چند بازیکن وچان از جمله زهرا قنبری است و بعد از درگیری با چند بازیکن و اعتراض اصحاب رسانه از تیم برکنار شد.

به هر حال وچان با نتایج ناامید کننده در دور نهایی و بدون کسب بُرد توانست در رتبه چهارم قرار بگیرد تا همچنان مردم فوتبال دوست کردستانی آرزوی قهرمانی را در ذهن بپرورانند اما تنها چیزی که می‌تواند تا حدودی دل مردم را راضی کند، ورود مدیرکل ورزش و جوانان و رئیس هیئت فوتبال به اوضاع وچان است چرا که این سهمیه ارزشمند به مردم کردستان تعلق دارد و افراد هیچ تصرفی در این تیم به عنوان مالکیت ندارند و لازم است که مسئولان استانی به این تیم کمک کرده و کمی هم به اوضاع مالی تیم دقت کنند.

گرچه مشکل اصلی وچان در فصل گذشته نبود مشاور ورزشی و مدیر رسانه ضعیف و بدون تجربه در کنار تیم بود اما نکته دیگری که باید به آن توجه کرد این است که نباید سرمایه‌های استان را به راحتی از دست داد، بلکه باید مدیرکل ورزش و جوانان استان به قراردادهای مالی تیم وچان ورود کرده و همواره همراه و مشاور مدیرعامل باشگاه وچان کردستان باشد تا وی مورد هجوم دلالان حوزه فوتبالی قرار نگیرد و در سال‌های بعد هم، فوتبال استان از وجود چنین افرادی بهره بگیرد.

انتهای پیام/489/ف

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon