چند تجربه از عوارض غیرقابل جبران "سقط جنین"


چند تجربه از عوارض غیرقابل جبران "سقط جنین"

طی سالها طبابت خود، بارها شاهد مراجعه بیمارانی بوده‌ام که عمداً یا حتی به‌توصیه پزشک دست به "سقط جنین" زده‌اند و بعد از آن با هجوم انواع بیماریهای جسمی و روحی مواجه شده‌اند...

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان خبرگزاری تسنیم؛ دکتر رضا منتظر، پزشک و پژوهشگر و نویسنده طب سنتی کشورمان در مطلب کوتاهی به برخی از تجربیات درمانی خود از بیمارانی که اقدام به انجام "سقط جنین" کرده‌‌اند، پرداخت و نوشت:

خانم‌هایی که قصد سقط جنین دارند خیلی دقت کنند! طی سالها طبابت خود، بارها شاهد مراجعه چنین بیمارانی بوده‌ام، بیمارانی که عمداً یا حتی به‌توصیه پزشک دست به سقط جنین زده‌اند و بعد از آن با هجوم انواع بیماریهای جسمی و روحی مواجه شده‌اند.

یکی از بیمارانم، پیرزن 80ساله‌ای است که می‌گوید "به‌علت ویار شدید دست به سقط زدم و الأن 40 سال است که سردرد و بی‌خوابی دارم و به هیچ درمانی پاسخ نمی‌دهد".

مورد ذیل هم آخرین بیماری است که مراجعه کرده است؛

خانمی 40ساله به مطب آمد و گفت "دچار استرس و غصه زیادی شده‌ام، بسیار عصبی هستم، بی‌خوابی و کابوس امانم را بریده و دیسک گردن و کمر هم مزید بر علت شده است".

گفتم: "از چه‌زمان دچار این حالت‌ها شده‌ای؟"، گفت "بعد از سقط جنین"!

گفتم: "دلیل سقط جنین چه بود؟".

گفت: "فیبروم داشتم و دکتر گفت «باید سقط کنی»!"

گفتم: "به‌دلیل فیبروم؟! آن‌وقت شما در مورد لزوم این کار فکر نکردی؟ برای مشورت به‌سراغ پزشک دیگری نرفتی که متعهد هم باشد؟".

پرونده‌اش را دیدم؛ خرداد امسال هم نزد من آمده بود و متأسفانه توصیه‌های همان موقع مرا هم اجرا نکرده بود.

به‌راستی چه رابطه‌ای میان سقط جنین و مشکلات اعصاب و روان و پریشانی ذهن وجود دارد؟! توصیه کلی من به این قبیل بیماران این است که قبل از اقدامات درمانی، توبه کنند؛ خیلی از بیماریها، عقوبت عمل فرد است و آمرزش الهی شرط شفا یافتن است.

یکی از معارفی که از آن غفلت شده است، ارتباط بین اعمال انسان و بیماری‌‌هایی است که در بدن او پدیدار می‌گردند که از آن به «عقوبت» یاد می‌شود؛ امام صادق علیه السلام مى‌فرمایند: «ان المرضی علی وجوه شتی: مرض البلوی و مرض العقوبة و مرض جعل علت للفناء» یعنی: «بیماری بر چند گونه است: بیماری امتحان، بیماری عقوبت و بیماری‌ای که علت مرگ قرار داده شده است».

بیماری عقوبت، کیفری است که بر اثر جرم به انسان وارد می‌شود و جهت رفع آن نیز باید علت را به‌درستی شناسایی کرد.

خداوند متعال در قرآن کریم تصریح می‌فرماید: «وَ مَا أَصَابَكُم مِّن مُّصِیبَةٍ فَبِمَا كَسَبَتْ أَیْدِیكُمْ و َیَعْفُو عَن كَثِیر» یعنی: «و هر مصیبتى به شما برسد به‌سبب دستاورد خود شماست و [خدا] از بسیارى [گناهان‏] درمی‏‌گذرد».

امام علی علیه السلام در تفسیر این آیه می‌فرماید: «از گناهان اجتناب کنید که تمام بلاها و کمبود روزی به‌واسطۀ گناه است حتی خراش برداشتن بدن و زمین خوردن و مصیبت دیدن زیرا خداوند متعال می‌فرماید: و َمَا أَصَابَكُم مِّن مُّصِیبَةٍ فَبِمَا كَسَبَتْ أَیْدِیكُمْ».

انتهای پیام/+

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon