کرونا در اروپا|از افزایش چشمگیر موارد ابتلای دوم در چک تا واکسیناسیون کودکان در انگلیس


کرونا در اروپا|از افزایش چشمگیر موارد ابتلای دوم در چک تا واکسیناسیون کودکان در انگلیس

جدیدترین اخبار کرونایی از افزایش چشمگیر موارد ابتلای مجدد به کرونا در بین شهروندان جمهوری چک خبر داده و دولت انگلیس هم واکسیناسیون قریب الوقوع کودکان علیه کرونا را در دستور کار قرار داده است.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم کرونا با همه عواقب سیاسی، اجتماعی و اقتصادی آن همچنان در اروپا ادامه دارد.

  انگلیس در ماه آگوست واکسیناسیون کودکان را آغاز می کند  

جدیدترین اخبار کرونا در اروپا حاکی از آن است که انگلیس می خواهد در ماه آگوست واکسیناسیون کودکان را آغاز کند. روزنامه تلگراف این خبر را با استناد به محافل دولتی این کشور منتشر کرده است. به این ترتیب این تصمیم دولت زودتر از موعد انتظار به وقوع می پیوندد.

  توقف تولید مرسدس بنز در برزیل  

شرکت مرسدس بنز آلمان هم موقتا تولید خودرو در برزیل را متوقف کرده است. این شرکت خودروسازی اعلام کرد که تعلیق تولید خودرو در این کشور از 26 ماه مارس تا 5 آوریل انجام خواهد شد. دلیل این اقدام مرسدس بنز افزایش چشمگیر موارد ابتلا به کرونا در این کشور آمریکای جنوبی است.

  اعمال قرنطینه مجدد در لهستان  

نخست وزیر لهستان هم از اعمال قرنطینه مجدد در این کشور برای مهار کرونا خبر داده است. وی اعلام کرد که امروز در این باره اطلاع رسانی خواهد کرد. با توجه به شمار روزافزون موارد جدید ابتلا به کرونا در لهستان که مخصوصاً به شیوع ویروس های جهش یافته مربوط می شود دولت هفته گذشته اعلام کرد که تئاترها، مراکز خرید، هتل ها و سینماها در سراسر این کشور باید تعطیل شوند.

  تمدید قرنطینه در هلند  

کشور هلند هم قرنطینه برای مهار کرونا در این کشور را تا 20 آوریل تمدید کرده است. این خبر را نخست وزیر این کشور اعلام کرده و اعتراف کرده که شرایط ناامید کننده ای ایجاد شده است. وی اعلام کرد که با توجه به شمار بالای مبتلایان و افزایش چشمگیر بیماران بستری شده در بیمارستان ها چاره دیگری وجود ندارد.

  قرنطینه سخت کرونایی در دیتور کار دولت بلژیک  

بلژیک هم یک قرنطینه سخت کرونایی دیگر را در دستور کار قرار داده است. نخست وزیر این کشور قرار است امروز ( چهارشنبه) نشست بحرانی را برای این منظور برگزار کند. بر اساس گزارش های رسانه ای تشدید محدودیت ها برای مهار کرونا در دستور کار دولت قرار دارد. شمار مبتلایان روزانه به کرونا در این کشور با حدود 1.5 میلیون نفر سکنه به 4 هزار نفر افزایش پیدا کرده که افزایش 40 درصدی نسبت به هفته گذشته را نشان می دهد.

  شرایط حاد کرونایی در پاریس  

با توجه به افزایش چشمگیر آمار مبتلایان به کرونا در فرانسه و بخصوص در شمال این کشور و شهر پاریس امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه بر لزوم تسریع واکسیناسیون جمعی تاکید کرده و تاکید کرد که مرکز نبرد در هفته ها و ماه های آینده واکسیناسیون خواهد بود. به گفته وی از اواخر هفته گروههای سنی 70 تا 75 سال هم در این کشور واکسینه می شوند.

نرخ مبتلایان به کرونا در سنین بین 20 تا 50 سال در شهر پاریس به بیش از 800 مورد در 100 هزار نفر افزایش پیدا کرده است.

ماکرون اعلام کرده که باید هر روز و حتی روزهای تعطیل و شب ها هم روند واکیناسیون ادامه یابد.

  افزایش موارد ابتلای مجدد به کرونا در جمهوری چک  

در جمهوری چک هم شمار مبتلایان مجدد به کرونا به شدت افزایش پیدا کرده است. بر اساس آمارهای نهادهای بهداشتی این کشور تا اواخر فوریه 1400 مورد ابتلای مجدد به کرونا در این کشور ثبت شده است. تا اواخر ژانویه تنها 158 مورد ابتلای مجدد به کرونا در این کشور ثبت شده بود.

بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی میانگین سن افرادی که مجددا به کرونا مبتلا شده اند در این کشور 42 سال بوده است. بین اولین و دومین ابتلای این افراد به کرونا حدود 142 روز فاصله وجود داشته است.

در این کشور اروپایی با حدود 10.7 میلیون سکنه تا به حال بیش از 25 هزار مورد مرگ کرونایی ثبت شده است که بالاترین نرخ مرگ و میر بر اساس نفرات در کل دنیا محسوب می شود. از زمان شیوع بحران کرونا حدود 1.5 میلیون نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده اند.

  حدود 16 هزار ابتلای روزانه در آلمان  

انستیتو رابرت کخ آلمان اعلام کرد که در عرض 24 ساعت حدود 15813 نفر در این کشور به کرونا مبتلا شده که تعداد آن ها 2387 مورد بیشتر از حدود یک هفته پیش بوده است. همچنین در این مدت 248 نفر دیگر در اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست داده اند.

  چهار مورد مرگ بعد از تزریق واکسن آسترازنکا در آلمان  

در آلمان هم 16 مورد لخته شدن خود در رگ های مغزی بعد از تزریق واکسن آسترازنکا مشخص شده است. بر اساس گزارش نهادهای بهداشتی همه این موارد به استثنای یک مورد در زنان در سنین 20 تا 63 ساله دیده شده است. در چهار مورد هم این عارضه منجر به مرگ شده است.

  کاهش بی سابقه نرخ تولد در ایتالیا  

بحران کرونا در سال 2020 منجر به کاهش بی سابقه میزان زاد و ولد در ایتالیا شده است.

ایتالیا مدتهاست که به عنوان کشوری دارنده پایین ترین نرخ تولد در دنیا مطرح بود و این روند حالا دراماتیک تر هم شده است. اداره آمار ایتالیا ( ایستات) خبر داده که در سال گذشته تنها 404 هزار مورد تولد در این کشور اروپایی وجود داشته است، که این پایین ترین میزان تولد از زمان اتحاد ایتالیا در سال 1861 محسوب می شود که در آن زمان ایتالیا 26 میلیون نفر جمعیت داشت.

از حدود 160 سال پیش هر ساله بیش از 800 هزار کودک در ایتالیا متولد می شدند. حتی در سال 1918 و در دوران جنگ اول جهانی و در حال بحران آنفولانزای اسپانیایی هم ایتالیا 640 هزار تولد در سال را ثبت می کرد.

اداره آمار ایتالیا هم زمان با رکورد پایین نرخ تولد در سال گذشته در ایتالیا از حدود 800 هزار مرگ در این کشور در سال گذشته خبر داد که تقریبا حدود 30 تا 40 هزار مورد آن به کرونا مربوط می شود. به این ترتیب یک تعادل منفی حدود 400 هزار نفر بین مرگ و میرها و تولد ها در ایتالیا ایجاد شده که در این کشور بی سابقه بوده است. آمار جدید جمعیت کل ایتالیا هنوز مشخص نشده است، اما این احتمال وجود دارد که جمعیت ایتالیا برای اولین بار در مدت طولانی به زیر مرز 60 میلیون نفر برسد.

تا سال 2015 جمعیت ایتالیا به صورت کم و بیش به طور مداوم روند افزایشی داشت، اگر چه از زمان تاسیس این دولت حدود 30 میلیون ایتالیایی در چندین موج مهاجرت از کشور خود رفتند تا شانس خود را در دیگر کشورها امتحان کنند.

  بازجویی پلیس از نخست وزیر نروژ به علت نقض قواعد کرونایی  

"ارنا سولبرگ"، نخست وزیر نروژ از جمله حامیان قواعد ضد کرونایی سخت در این کشور است، اما حالا وی خود متهم به نقض این قواعد شده است و باید پاسخگو باشد.

نخست وزیر نروژ ماه گذشته تولد 60 سالگی خود را با 13 نفر از اعضای خانواده اش در هتلی کوهستانی در این کشور جشن گرفت. بر اساس اطلاعات پلیس نروژ به همین دلیل نخست وزیر تحت بازجویی قرار گرفته و نقض این گونه قواعد کرونایی در نروژ با جریمه حدودا 2 هزار یورویی مجازات می شود.

یکی از مقامات پلیس نروژ اعلام کرده که تحقیقات درباره این جشن تولد ناقض قواعد کرونایی آغاز شده و بخشی از آن شامل بازجویی از نخست وزیر است. به نوشته رسانه های نروژی نتایج این تحقیقات در هفته جاری منتشر خواهد شد.

سولبرگ به علت نقض قواعد کرونایی مورد انتقاد قرار گرفته و از وی درخواست شده که از این بابت عذرخواهی کند. وی در پیامی توئیتری اعلام کرده که این ضیافت شام در سه میز جداگانه برگزار شده و ما فاصله را رعایت کرده ایم.

در نروژ برگزاری مراسمات با بیش از 10 نفر ممنوع اعلام شده است.

نخست وزیر نروژ همواره بر لزوم تشدید محدودیت ها برای مهار کرونا تاکید داشته است. کشور نروژ برخی مواقع پایین ترین نرخ مرگ و میرها و مبتلایان کرونایی را داشته است. حزب محافظه کار سولنبرگ از این شرایط سود می برد. اما مدتی است که در نروژ هم روند مبتلایان به کرونا افزایشی شده و این مسئله به شیوع ویروس های جهش یافته مربوط می شود.

نخست وزیر نروژ حالا به دلیل برگزاری این جشن تولد مورد انتقاد حتی اعضای کابینه خود قرار گرفته و وزیر بهداشت این کشور اعلام کرده که هرگز نباید چنین اتفاقی می افتاد.

  هشدار اتریش درباره اختلاف در اروپا به دلیل توزیع ناعادلانه واکسن  

صدر اعظم اتریش درباره به وجود آمدن شکاف و جدایی در اتحادیه اروپا به دلیل توزیع ناعادلانه واکسن هشدار داده و خواستار اصلاح این روند شد.

"سباستین کورتس"، صدر اعظم اتریش به دلیل روند فعلی توزیع واکسن در اروپا درباره به وجود آمدن شکاف و جدایی در اتحادیه اروپا هشدار داده و همچنان با وجود مخالفت آلمان بر لزوم اصلاح روند توزیع واکسن در این اتحادیه تاکید کرد.

وی در آستانه نشست ویدئویی سران اروپایی در روز پنج شنبه در گفتگویی با روزنامه "دی ولت" آلمان تاکید کرد: ما هیچ علاقه ای به این مسئله نداریم که شکاف موجود در اتحادیه اروپا از طریق پوشش واکسیناسیون شهروندان همواره بیشتر شود و در این مسیر کشورهای درجه دو در اتحادیه اروپا ایجاد شود.

وی افزود: سران اتحادیه اروپا در ژانویه توافق کرده اند که واکسن را متناسب با کلید جمعیت به صورت هم زمان توزیع کنند.

اعظم اتریش این انتقاد را وارد کرد که اما حالا مشخص شده است که واکسن ها در اتحادیه اروپا بر اساس کلید جمعیت و متناسب با آن توزیع نمی شود، بلکه بر اساس میزان سفارش داده شده ز طرف کشورها تقسیم می شود.

وی افزود: بدون اصلاح روند توزیع واکسن در اروپا این نتیجه حاصل می شود که برخی کشورهای عضو در اواخر ماه می به ایمنی حاصل از تزریق به اندازه کافی واکسن می رسند در حالی که سایر کشورها تنها در اواخر تابستان یا اواخر سال به این مرحله دست پیدا می کنند.

صدر اعظم اتریش اعلام کرد که درباره این موضوع در نشست آنلاین سران اروپایی هم صحبت خواهد کرد. وی این را یک مسئله کاملا سیاسی دانست که در سطح فنی قابل حل نیست.

وی تاکید کرد : شهروندان اتحادیه اروپا به درستی این انتظار را از ما دارند که راهی برای توزیع منصفانه واکسن پیدا کنیم چرا که این مسئله همبستگی در اتحادیه اروپا را در معرض خطر قرار داده است.

صدر اعظم اتریش مجددا اطمینان داد که کاملا از هدف کمیسیون اروپایی مبنی بر اینکه تا تابستان باید 70 درصد شهروندان واکسن کرونا را دریافت کنند حمایت می کند. وی در عین حال تاکید کرد که این هدف تنها در صورتی به دست می آید که ما به روند تقسیم واکسن در این اتحادیه بر اساس جمعیت پایبند باشیم.

دولت آلمان تصمیم اتریش برای اصلاح روند توزیع واکسن در اروپا را رد کرده و "مایکل رات"، وزیر امور اروپایی در آلمان هیچ دلیلی برای تغییر در مکانیسم توزیع واکسن در اروپا ندیده است. وی روند توزیع واکسن در اروپا را منصفانه و شفاف ارزیابی کرده که همبستگی در اروپا را مد نظر قرار داده است.

اواسط ماه مارس هم 6 کشور اروپایی با انتقاد از روند توزیع واکسن در اروپا خواستار اصلاح آن شدند. علاوه بر اتریش کشورهای چک، اسلوونی، بلغارستان، کرواسی و لتونی به این روند شکایت داشتند.

مایکل رات اعلام کرد که اتریش و دیگر کشورهای اروپایی مانند همه کشورهای عضو این اتحادیه این امکان را داشته اند که واکسن را بر اساس جمعیت خود سفارش دهند، اما این کار را انجام نداده اند. از این رو سایر کشورها برای سفارش مقادیر باقی مانده وارد عمل شدند و ما هیچ اختلافی را در این باره نمی بینیم.

  اعمال قرنطینه مجدد در بلغارستان  

در بلغارستان هم از روز دوشنبه به دلیل افزایش چشمگیر آمار مبتلایان قرنطینه ضد کرونایی اعمال می شود. نرخ مبتلایان در این کشور در 14 روز به 483 مورد در ازای هر 100 هزار نفر افزایش پیدا کرده است. بلغارستان از روز یکشنبه در لیست مناطق پر خطر کرونایی آلمان قرار می گیرد.

نخست وزیر لیتوانی هم در مقابل دوربین ها با واکسن آسترازنکا واکسینه شد.

  جدیدترین آمار مبتلایان در کشورهای مهم اروپا  

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در انگلیس 4307304 نفر به کرونا مبتلا شده و 126284 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در فرانسه هم تا به حال 4313073 نفر به کرونا مبتلا شده و 92908 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

در اسپانیا هم تا به حال 3234319 نفر به کرونا مبتلا شده و 73744 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در ایتالیا 3419616 نفر به کرونا مبتلا شده و 105879 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان باختند.

در آلمان هم تا به حال 2689205 نفر به کرونا مبتلا شده و 75708 نفر هم در اثر ابتلا به آن جان داده‌اند.

انتهای پیام/

 
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان