کرونا در اروپا|از آمار بالای بستری در اورژانس‌های فرانسه تا خسارت بالای صنعت گردشگری در آلمان


کرونا در اروپا|از آمار بالای بستری در اورژانس‌های فرانسه تا خسارت بالای صنعت گردشگری در آلمان

جدیدترین اخبار اروپا از بالا رفتن شمار بستری شدگان در اورژانس‌های فرانسه و تداوم خسارت‌ها در صنعت مهمانداری در آلمان بر اثر طولانی شدن محدودیت‌ها خبر می‌دهد.

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم، انواع جهش یافته ویروس کرونا همچنان در اتحادیه اروپا در حال شیوع است و با وجود محدودیت ها و تسریع روند واکسیناسیون همچنان آمارهای کرونایی را بالا نگه داشته است.

بیش از 6 هزار نفر بستری در بخش های اورژانس فرانسه

جدیدترین اخبار کرونا در اروپا حاکی از آن است که با وجود قرنطینه ای که هفته هاست در فرانسه حکمفرما است، اما آمار بیماران کرونایی در این کشور همچنان در حال افزایش است. بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی این کشور شمار بیماران بستری شده در بخش های مراقبت های ویژه فرانسه به بیش از 6 هزار نفر افزایش پیدا کرده که حدود 1100 نفر بیشتر از نقطه اوج موج دوم کرونا در ماه نوامبر بوده است.

بر اساس اطلاعات نهادهای بهداشتی، شمار مبتلایان جدید در این کشور به ازای هر 100 هزار نفر به 300 نفر رسیده است. دولت آلمان اواخر ماه مارس فرانسه را به عنوان منطقه پر خطر کرونایی اعلام کرد.

شهروندان آلمانی آزادی های بیشتر برای واکسینه شده ها را می خواهند

نتایج جدیدترین نظر سنجی هم نشان می دهد که اکثر شهروندان آلمانی خواستار قائل شدن آزادی های بیشتر برای افراد واکسینه شده هستند. 56 درصد شرکت کنندگان در این نظر سنجی که از طرف موسسه یوگو انجام شده است چنین نظری داشتند. 36 درصد هم این ایده را کاملا و یا بیشتر رد می کنند. 8 درصد هم اعلام کرده اند که هیچ اطلاعی در این باره ندارند. این نظر سنجی در 26 آوریل از بین 1138 نفر از شهروندان واجد شرایط رای دادن انجام شده است.

بیش از 23 درصد شهروندان آلمانی اولین دوز از واکسن کرونا را دریافت کرده اند

نهادهای بهداشتی در آلمان هم اعلام کرده اند که 23.9 درصد شهروندان در این کشور حداقل یک بار علیه ویروس کرونا واکسینه شده اند. بر این اساس تا به حال حدود 25.9 میلیون دوز واکسن کرونا در این کشور تزریق شده است. حدود 7.3 درصد هر دو دوز واکسن کرونا را دریافت کرده اند.

افزایش حملات به سیاستمداران محلی در دوران کرونا

نتایج یک نظر سنجی نشان می دهد که در دوران بحرن کرونا حملات به سیاستمداران محلی افزایش چشمگیری داشته است.

این نظر سنجی که نشریه کمونال آن را انجام داده است نشان می دهد که حدود 72 درصد شهرداران در آلمان در این دوران یک بار مورد توهین، تهدید و حملات جسمی قرار گرفته اند. در نظر سنجی که سال گذشته در این باره انجام گرفته بود 64 درصد آن ها از این مسئله گله داشتند.

نتایج این نظر سنجی نشان می دهد که تنها شهرداران هدف حمله قرار نمی گرفتند و در 79 درصد مناطق و ایالت مختلف آلمان حملات و اهانت هایی به نمایندگان انجمن ها و کارکنان سیاسی بخش ها انجام می شد. در نظر سنجی مشابه یک سال پیش 70 درصد این اقشار درباره حملات علیه خود گزارش داده بودند.

بر این اساس بیشتر از یک سوم شرکت کنندگان در این نظر سنجی ( 37 درصد) افزایش حملات و توهین ها را به بحران کرونا مرتبط می دانند. بیش از نیمی از آن ها هم بر این عقیده اند که حملات در این دوران تغیری نکرده است.

بر اساس بررسی ها تقریبا در نیمی از شهرها و مناطق شهرداری آلمان ( 46 درصد) در اجرای استفاده اجباری از ماسک و در 34 درصد این مناطق اجرای قواعد فاصله گذاری با مشکل مواجه بوده است. در این زمینه بین غرب و شرق آلمان فاصله وجود دارد. در حالی که 62 درصد از شهرداران شرکت کننده در این نظر سنجی در شرق از مشکلات در اجرای طرح استفاده اجباری از ماسک سخن گفتند، در غرب این کشور 42 درصد در این باره گله مند بودند.

اعتراض ضد محدودیت ها در آلمان

چند روز بعد از اجرای طرح سراسری ترمز اضطراری در آلمان در ایالت مکلنبورگ-فورپومرن حدود 600 نفر به خیابان ها آمدند و علیه محدودیت های کرونایی اعتراض کردند.

344 مرگ روزانه کرونایی در آلمان

انستیتو رابرت کخ آلمان هم صبح امروز از ابتلای 10976 مورد ابتلا به کرونا در عرض 24 ساعت خبر داد که به این ترتیب نرخ مبتلایان جدید به کرونا در ازای100 هزار نفر در این کشور به167.6 رسید. 344 نفر هم در این مدت بر اثر ابتلا به کرونا جان دادند.

آغاز اقدامات قانونی کمیسیون اروپا علیه شرکت آسترازنکا

کمیسیون اتحادیه اروپا و شرکت سوئدی-انگلیسی آسترازنکا ماه هاست که به دلیل عمل نکردن این شرکت به تعهداتش در قبال اروپا با هم مناقشه دارند.

حالا کمیسیون اتحادیه اروپا اقدامات قانونی علیه این شرکت تولید کننده واکسن را در پیش گرفته است.

"اورزو لا فون در لاین"، رئیس کمیسیون اروپاییروز گذشته اعلام کرد: رسیدگی به این مسئله به نمایندگی از 27 عضو اتحادیه اروپا در دادگاهی در بلژیک آغاز شده است.

شرکت بریتانیایی-سوئدی آسترازنکا بنا به قراردادی که با کمیسیون اتحادیه اروپا امضاء کرده است باید در سه ماهه ابتدایی سال جاری 120 میلیون دُز واکسن کرونا به کشورهای عضو این اتحادیه تحویل می داد. این در حالی است که شرکت آسترازنکا در این بازه زمانی تنها 30 میلیون دُز واکسن به اتحادیه اروپا تحویل داد.

از سوی دیگر این شرکت داروسازی در سه ماهه دوم سال جاری قرار بود 180 میلیون دُز به کشورهای عضو اتحادیه اروپا تحویل دهد. این در حالی است که آسترازنکا اکنون پیش بینی می کند که تنها قادر به تحویل 70 میلیون دُز از واکسن کرونا برای کشورهای عضو اتحادیه اروپا در این بازه زمانی خواهد بود.

کمیسیون اتحادیه اروپا بر این عقیده است که این شرکت تولید کننده واکسن قرارداد چارچوبی اتحادیه اروپا مربوط به آگوست 2020 را نقض کرده است.

در هر صورت انتظار می رود که رسیدگی به شکایت کمیسیون اتحادیه اروپا از آسترازنکا ماهها طول بکشد.

پیش بینی می شود که شرکت آسترازنکا با تکیه به قرارداد دیگر خود با بریتانیا و طرح این استدلال که انگلیس یک ماه زودتر از اتحادیه اروپا مجوز استفاده از واکسن این شرکت را صادر کرد به دنبال مقابله با شکایت کمیسیون اتحادیه اروپا باشد.

استفاده از واکسن آسترازنکا در بیشتر کشورهای اروپایی به دلیل احتمال لختگی خون پس از تزریق این واکسن به گروه های سنی خاصی محدود شده است. دانمارک از استفاده از واکسن آسترازنکا به طور کلی صرف نظر کرده است .

هند در لیست مناطق پر خطر کرونایی سوئیس

کشور سوئیس هم هند را در لیست کشورهای با خطر بالای کرونایی قرار داده است. بر این اساس از روز گذشته مسافرانی که در 10 روز گذشته در هند اقامت داشتند باید برای مدت 10 روز به قرنطینه بروند. روز یکشنبه اولین مورد آلودگی به ویروس جهش یافته هندی در سوئیس مشاهده شد.

ممنوعیت سفرها از هند ، برزیل و آفریقای جنوبی در بلژیک

بلژیک برای مهار ویروس کرونا سفرها از کشورهای هند، برزیل و آفریقای جنوبی را ممنوع کرده است. دولت بلژیک این تصمیم را روز سه شنبه اتخاذ کرده است.

فرانک والتر اشتاین مایر، رئیس جمهورآلمان از شهروندان مسلمان بابت پایبندی به قواعد کرونایی در ماه رمضان قدردانی کرد.

صنعت مهمان داری آلمان همچنان زیر تیغ بحران کرونا

صنعت مهمان داری در آلمان همچنان از عواقب قرنطینه سخت در این کشور رنج می برد. اداره آمار فدرال آلمان روز سه شنبه اعلام کرد در ماه فوریه میزان درآمد این صنعت البته به مقدار کم 1.2 درصد نسبت به ژانویه افزایش داشته است. اما زیان های این بخش همچنان بالا است. بر این اساس درآمد مشاغلی مانند هتلداران، رستوران ها و کافه ها تقریبا 69 درصد کم تر از فوریه سال 2020 و قبل از شیوع کرونا در این کشور بوده است.

جدیدترین آمارهای کرونایی در کشورهای مهم اروپا

بر اساس جدیدترین آمارها در فرانسه در عرض 24 ساعت 5,952نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 398 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در انگلیس هم در عرض 24 ساعت 2,064به کرونا مبتلا شده‌اند و 6 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در ایتالیا هم در عرض 24 ساعت 8,444نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 301 نفر بر اثر ابتلا به آن جان داده‌اند

در اسپانیا هم بر اساس جدیدترین آمارها در 24 ساعت گذشته 6500 نفر بهنا مبتلا شده و 49 نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان داده اند..

به این ترتیب بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال در فرانسه 5,503,996 نفر از آغاز شیوع کرونا به آن مبتلا شده‌اند و 103,256بر اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در انگلیس هم تاکنون 4,406,946نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 127,434نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

در ایتالیا هم بر اساس جدیدترین آمارها تا به حال 3,971,114نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 119,539نفر هم در اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

جدیدترین آمارها نشان می‌دهد که در اسپانیا هم تا به حال 3,488,469نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 77,738نفر هم اثر ابتلا به آن جان باخته‌اند.

در آلمان هم تا به حال 3,307,769نفر به کرونا مبتلا شده‌اند و 82,344نفر هم بر اثر ابتلا به آن جان خود را از دست داده‌اند.

انتهای پیام/

 
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان