جدیدترین اخبار کرونا در ایران| ۸۰ درصد موارد ابتلای پیک چهارم با ویروس انگلیسی/ رشد ۶ درصدی فوتی‌ها /‌ پروتکل‌ها را جدی بگیرید + نقشه و نمودار


جدیدترین اخبار کرونا در ایران| 80 درصد موارد ابتلای پیک چهارم با ویروس انگلیسی/ رشد 6 درصدی فوتی‌ها /‌ پروتکل‌ها را جدی بگیرید + نقشه و نمودار

گروه استان‌ها ـ معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، در حالی ویژگی بارز پیک چهارم کرونا را انتقال سریع با قدرت کشندگی کمتر اعلام کرد که رشد ۶ درصدی موارد فوتی دیروز خبر از حکایتی متفاوت می‌دهد.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری تسنیم، بابک عشرتی، معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی ایران، با اشاره به آغاز موج چهارم کرونا در کشور از نیمه فروردین 1400، گفت: از دهم فروردین پیک چهارم کرونا در ایران آغاز شد و با درنظر گرفتن جابجایی گسترده اجتماعی و البته انتقال سریع ویروس جهش یافته انگلیسی شاهد افزایش سیب صعودی قابل توجه در سراسر ایران بودیم.

عشرتی به قدرت کشندگی ویروس کرونا اشاره کرد و گفت: بررسی‌ها نشان می‌دهد قدرت کشندگی این ویروس نسبت به پیک‌های سوم و دوم کمتر شده است  و آمارها بیانگر این نکته است که حدود 5 درصد از بیماران بستری در مراکز درمانی فوت می‌کنند.

وی با بیان اینکه پایتخت همچنان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارد، افزود: هر چه تعداد مبتلایان سرپایی بیشتر باشد به همان میزان تعداد بستری شدگان و در نهایت فوتی‌ها هم افزایش دارد و برای رسیدن به شرایط مناسب باید این زنجیره را از ابتدا مدیریت کنیم که تعداد مبتلایان و مراجعه‌کنندگان به مراکز درمانی کاهش داشته باشد.

اظهار نظر این متخصص اپیدمیولوژی درحالی مطرح می‌شود که بررسی آماری دو روز گذشته نشان از رشد 6 درصدی موارد فوتی تنها در 24 ساعت می‌دهد به این ترتیب که روز نهم اردیبهشت آمارها به فوت 385 نفر اشاره دارد و روز گذشته وزارت بهداشت موارد متوفیان ناشی از ویروس منحوس را 407 نفر اعلام کرد. تفاوتی معنادار که اگر به آن بی‌توجه باشیم قطعاً روزهای نگران کننده‌ای در پیش داریم و سیر صعودی موارد فوتی قطعا همه را شوکه می‌کند.

اوج مرگ‌های کرونایی در پیک چهارم را تجربه می‌کنیم

در همین حال، نادر توکلی، معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در  تهران از شمار مبتلایان به کرونا و وضعیت پایتخت گفت و افزود:10 فروردین آغاز پیک چهارم است و هنوز پس از یک ماه ادامه دارد.

وی از آمادگی 60درصد از تخت‌های بیمارستانی گفت و اضافه کرد: در پیک چهارم شاخص کشندگی پایین‌تر است.

معاون درمان ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران این روزها را اوج مرگ و میر ناشی از ویروس کرونا در پیک چهارم اعلام کرد و افزود: انتظار داریم با کاهش آمار بیماران سرپایی از تعداد بیماران بستری و فوتی کاسته شود.

این در حالی است که کارشناسان معتقدند درصورتی که پای ویروس هندی به کشورمان باز شود با درنظر گرفتن میزان کشندگی و سرایت‌پذیری یا حتی تاثیر پایین داروهای فعلی به ویروس جهش یافته سرزمین هفتاد و دوملت تجربه‌ یک بحران جدی از همه‌گیری کووید 19 در کشور دور از انتظار نیست که می‌تواند با ارقام قابل توجه موارد فوتی همراه باشد.

از همین روی، وزیر بهداشت هفته ای که گذشت  در جلسه‌ای گفت: کاهشی شدن برخی آمارها در روزهای آینده نشانه بهبودی اوضاع نیست و براساس رفتار ویروس کووید 19 دو هفته آینده احتمال افزایشی شدن تعداد موارد فوتی دور از انتظار نیست به این دلیل که رسیدن احتمالی بیماران به بخش مراقبت‌های ویژه دوره‌ای دوهفته‌ای دارد و براساس نرخ مرگ و میر این گروه از بیماران شاهد افزایش آمار متوفیان در دوره‌های دوهفته‌ای هستیم.

به این ترتیب اظهارات وزیر بهداشت حکایت از حرکت سینوسی همه‌گیری در کشور داشته و اگر ویروس جهش یافته هندی سوار بر یکی از این موج‌ها بشود مدیریت و کنترل آن بدون تردید کاری دشوار و البته پر هزینه است.

توصیه های وزارت بهداشت به شب زنده داران شب قدر

معاونت بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در خصوص مراسم شب‌های قدر در دوران شیوع کرونا، توصیه هایی را در قالب پیام های بهداشتی اعلام کرد.

 معاونت بهداشت وزارت بهداشت، توصیه کرده است: با توجه به شرایط نامناسب همه گیری کروناویروس، امسال در شب های قدر تا حد امکان مراسم احیا برگزار نشود و از طریق فضای مجازی و رادیو و تلویزیون مراسم احیا را در منزل خود برپا کنید و در صورت حضور در مراسم احیا، شیوه نامه های بهداشتی را به طور کامل رعایت و در مراسم هایی با تجمع زیاد افراد و در فضای بسته شرکت نکنید.

در ادامه این پیام با یادآوری اینکه در مراسمی که در فضای باز، با جمعیت محدود و به مدت کوتاه برگزار می شود، حاضر شوید، تاکید شده است: در زمان حضور در مراسم احیا، به هیج وجه ماسک را برندارید و فاصله خود با دیگران را حفظ کنید و تا حدامکان از خوردن و آشامیدن در حین حضور در مراسم احیا بپرهیزید.

براساس این توصیه ها از توزیع نذری و خیرات در داخل مراسم خودداری و نذورات را به صورت بیرون بر در اختیار شرکت کنندگان مراسم قرار دهید؛ نگهداری مواد غذایی و نوشیدنی داغ نباید در ظروف یکبار مصرف پلاستیکی یا ظروف یکبار مصرف نازک و رنگ روشن باشد.

فقط کافی است پروتکل‌ها را با جدیت دنبال کنیم

از سوی دیگر درحالی که با توجه به معیارهای رسمی وزارت بهداشت 198 شهر کشور در وضعیت قرمز، 157 شهر در وضعیت نارنجی، 74 شهر در وضعیت زرد و 9 شهر در وضعیت آبی قرار دارند. بر اساس مصوبات ستاد ملی مقابله با کرونا مسافرت «از» و «به» شهرهای با وضعیت قرمز و نارنجی ممنوع است، سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا رسماً اعلام کرد در شرایط فعلی هموطنان نیازی نیست کار خاص تازه‌ای انجام دهند فقط کافی است کاملا جدی و سختگیرانه پروتکل‌های بهداشتی اعلام شده را رعایت کنند.

علیرضا رئیسی با بیان اینکه 80 درصد موارد شناسایی شده در پیک چهارم، ویروس انگلیسی هستند، گفت: برای مقابله با ویروس های جدید جهش یافته، باید توصیه‌های قبلی را با کیفیت، دقت و وسواس بیشتری انجام دهیم.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه مدیریت و کنترل همه‌گیری درشرایطی که جمعیت سیال داشته باشیم تقریباً غیرممکن است از هموطنان خواست تاجای ممکن از تردد در معابر، استفاده از وسایل حمل و نقل عمومی و سفرهای بین شهری خودداری کنند تا بتوانیم از این بحران نیز مثل گذشته با کمترین هزینه عبور کنیم.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا تصریح کرد: استانهای جنوبی کشور به ویژه بوشهر، هرمزگان و همچنین سیستان و بلوچستان و کرمان باید توجه داشته باشند باتوجه به در معرض خطر بودن درارتباط با ویروس های جهش یافته همچون آفریقای جنوبی باید بیشتر مراعات و دقت کنند. 

وی با اشاره به جدیدترین رنگ‌بندی کرونایی شهرستان‌ها تصریح کرد:  اگرچه هنوز در میزان بیماری کم نیست اما روند افزایش یابنده متوقف شده که نشانه خوبی است؛ روند نزولی در 15 استان آغاز شده و در حدود 10 استان هم تقریبا به اوج بیماری رسیده‌ایم و انتظار داریم طی همین هفته و هفته آینده از میزان ورودی بیمارستان‌ها کاسته شود و روند نزولی را طی کنند.

رئیسی  در ادامه با بیان اینکه 6 استان هنوز روند نزولی بیماری را طی نکرده‌اند و نیاز است که مراقبت‌های بیشتری را انجام دهند، عنوان کرد: گرچه به اوج بیماری نزدیک شده اند و زمانی که به اوج و قله بیماری می‌رسیم تقریباً یک هفته بعد در صورت رعایت خوب پروتکل‌ها، سیر افزایش یابنده متوقف خواهد شد.

سخنگوی ستاد ملی مقابله با کرونا ادامه داد: تهران، البرز، قزوین، خراسان جنوبی، هرمزگان و سیستان و بلوچستان استان‌هایی هستند که به نظر می‌رسد طی روزهای آینده احتمالا به اوج بیماری می‌رسند و بعد از آن باید شاهد روند نزولی آنها باشیم. 

برخی شهروندان علاقه‌ای به رعایت نکات بهداشتی ندارند!

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، پس از گذشت 15 ماه از کرونا نکته خاص و مبهمی وجود ندارد که از طریق صدا و سیما و سایر رسانه‌ها در فضای مجازی گفته نشده باشد و به قطع یقین شهروندی هم وجود ندارد که این نکات را نداند اما مشکل عجیبی که در ایران و به‌خصوص آذرباجان‌غربی وجود دارد، نسخه‌پیچی مردم برای کرونا است که سبب بی‌اعتنایی به نکات بهداشتی می‌شود.

سه‌هفته از قرنطینه گذشته اما هر روز دور‌همی و تجمع گروهی در شهرهای آذربایجان‌غربی در فضای مجازی منتشر می‌شود و نشان می‌دهد که شهروندان دیگر به هیچ وجه زیر بار قرنطینه نمی‌روند و نکات بهداشتی را هم رعایت نمی‌کنند و برای افرادی هم که فوت کرده‌اند یک دلیلی درست می‌کنند غافل از این‌که خودشان هم می‌توانند قربانی کرونا شوند.

خو گرفتن به شرایط موجود کرونایی سبب شده رنگ تمامی شهرهای استان ثابت بوده و هیچ تغییری نکند و سه شهر نارنجی و 14 شهر قرمز رنگ باشند که نشان از بی‌تأثیری قرنطینه در بهبود شرایط کرونایی دارد و باید دید با تمدید یک هفته‌ای قرنطینه، چه اثرات مثبتی به‌وجود می‌آید.

تعداد مبتلایان روزانه در آذربایجان‌غربی خوشبختانه با فاصله گرفتن از سقف هزار نفری به کانال هفت‌صد برگشته که در صورت تدارم می‌تواند امید بخش بوده و روحی تازه در جسم بی‌جان کادر بهداشت و درمان بدمد و بعد از یک ماه کار خسته‌کننده، بار دیگر بیمارستان‌ها را خلوت کند.

در طی شبانه‌روز پنج‌شنبه نهم اردیبهشت ماه، 785 نفر در آذربایجان‌غربی به کرونا مبتلا شده‌اند که نسبت به روز قبل کاهش حدودا 200 نفری را نشان می‌دهد تا با‌وجود زیاد بودن، اما حدأقل نسبت به روزهای قبل مطلوب‌تر بوده و تعداد کل مبتلایان به 153 هزار و 47 نفر در استان برسد.

آمار بستری‌های استان که متأثر از مبتلایان دو تا 4 هفته گذشته است تا به‌ این لحظه تغییری را نشان نمی‌دهد به‌طوری که در روز پنج‌شنبه یک‌هزار و 363 نفر بستری سندرم حاد تنفسی و 522 بستری مشکوک به ثبت رسیده است که از این تعداد 77 نفر در ارومیه، 46 نفر در خوی، 20 نفر در میاندوآب و 15 نفر در بوکان بستری شده‌اند.

متأسفانه آمار فوتی‌های روزانه آذربایجان‌غربی بار دیگر افزایش یافته و با احتساب 23 نفر روز نهم اردیبهشت ماه، تعداد کل فوتی‌های کرونایی استان به عدد چهار هزار و 190 نفر افزایش یافته است که توزیع متوفیان به ترتیب ارومیه هشت، مهاباد چهار، خوی و میاندوآب سه، ماکو، چایپاره، نقده، پیرانشهر و بوکان یک نفر بوده است.

تب‌کرونا در استان همدان شدت گرفت

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، روند ابتلا به کرونا در استان همدان کاهشی نشده و همچنان روزانه بیش از 500 بیمار جدید کرونایی در استان شناسایی و تحت درمان قرار میگیرند.

به منظور کنترل موج چهارم کرونا در استان،محدودیت‌های کرونایی تمدید شده و بازار و اصناف غیر ضروری تا یک هفته آینده تعطیل اعلام شده است این درحالی است که همچنان  حجم بیماران بستری در بیمارستان‌ها بالاست و از این رو تخت خالی برای بستری بیماران جدید کرونایی وجود ندارد.
بررسی‌ها نشان می‌دهد در استان همدان همه تخت‌های بخش آی سی یو بیمارستان‌ها نیز اشغال شده و کمبود تخت و تجهیزات در این بخش محسوس است.

دکتر محمد طاهری در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم در همدان اظهار داشت: در 24 ساعت گذشته 10 بیمار کرونایی فوت شدند و متاسفانه تعداد فوتی‌های بیماران کرونایی از ابتدای اپیدمی تاکنون به یک هزار و 931 مورد رسیده است.

وی با بیان اینکه در روز گذشته 552 بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان شناسایی شده است تصریح کرد: در مجموع تاکنون 37 هزار و 326 بیمار مثبت کرونایی در بخش سرپایی و 15 هزار و 39 بیمار در بخش بستری شناسایی شده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی همدان با اشاره به اینکه در روز گذشته 935 بیمار با علائم حاد تنفسی و مشکوک به کرونا به مراکز درمانی استان مراجعه کردند گفت: از این تعداد 227 بیمار در بخش عادی بیمارستان‌ها بستری شدند.

طاهری افزود: در حال حاضر 24 بیمار مبتلا به کووید 19 در بخش آی سی یو بیمارستان‌ها بستری هستند و وضعیت جسمی 66 بیمار نیز وخیم گزارش شده است.

وی درباره وضعیت بیماران کرونایی در شهرستان‌های استان تصریح کرد: از ابتدای اپیدمی تاکنون تعداد بیماران کرونایی بستری شده در بیمارستان‌های اسدآباد 621 بیمار، بهار 823، تویسرکان 920، رزن 660، درگزین 244، فامنین 281   و کبودرآهنگ 916 بیمار گزارش شده است.

این مقام مسئول افزود: همچنین تاکنون دوهزار و 718 نفر در ملایر، یک هزار و 983 نفر در نهاوند و پنج هزار و 502 نفر نیز در شهرستان همدان به این ویروس مبتلا و بستری شده‌اند.

کرونا 14 خانواده دیگر را در آذربایجان‌غربی داغدار کرد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، یکی از آرزوهای این روزها شاید این باشد که قرنطینه هر چه زودتر تمام شود یا اینکه صبح بیدار شویم و خبری از ویروس کرونا نباشد، ویروسی که ناگهانی آمد و امیدواریم ناگهانی هم برود و پایان یافتن عمر این ویروس فقط و فقط رعایت پروتکل‌های بهداشتی و دوری از تجمعات است.

در این زمانه که کرونا بی‌رحمانه قربانی گرفته و زندگی‌های بسیاری را نابود می‌سازد، گویا خیلی‌ها بدون مقاومت دست تسلیم بالا برده و خود با دست خویش قربانیان را به مسلخ کووید 19 می‌برند، آنها عادت کرده‌اند که هر روز یکی از عزیزان خود را  تقدیم ویروس کرونا کرده و در گور جای دهند اما این افراد باید بدانند که علاوه بر داغدار شدن خود و خانواده‌هایشان، باعث شده‌اند که بسیاری از کسب و کارها از رونق بیفتند،

هشدارهای مسوولان بهداشتی همچنان تکرار می‌شود، اما گویی پنبه در گوش‌ها فرو رفته و کسی دیگر متوجه خطر نیست.

این ویروس منحوس بیش از یک سال است که طوفان می‌کند و داغ بسیاری از عزیزانمان را بر دلمان هم‌وطنان نشانده و از زمان شیوع کرونا در استان تاکنون شمار جان باختگان از شیوع ویروس کرونا به چهار هزار و 167 تن رسید و متاسفانه شمار جانباختگان و مبتلایان کرونا در برخی شهرهای آذربایجان‌غربی همچنان ادامه دارد.

در شبانه روز گذشته متاسفانه 14 تن نیز در شهرستان‌های ارومیه، اشنویه، پیرانشهر، تکاب، سلماس، مهاباد، میاندوآب و پلدشت بر اثر ابتلا به ویروس کرونا جان باختند، هم‌وطنان استانی باید بدانند که طلسم شوم کرونا هنوز شکسته نشده و ما هستیم که با رعایت پروتکل‌های بهداشتی، اجرای محدودیت‌های منع رفت و آمد و پرهیز از حضور در اجتماعات می توانیم این طلسم نحس را بشکنیم و نگذاریم به خاطر ساده‌انگاری، تا ابد داغدار عزیزانمان شویم.

این ویروس که تنها بازیگر و میدان‌دارش خود اوست می‌تازد و در حال حاضر نیز هزار و 352 تن بر اثر ابتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری‌اند که 255 تن از آنان در بخش مراقبت‌های ویژه بستری و 70 نفر نیز به علت آسیب‌های ناشی از بیماری از دستگاه تنفس مصنوعی استفاده می‌کنند.

واقعا مرگ روزانه تعدای بسیاری از هم‌وطنان درس عبرتی برای آنان نیست، اگر همه این اخبار و توصیه‌های جهانی کارساز نیست که نخواهد بود، اگر این همه کسادی و تعطیلی که کرونا به مردم تحمیل کرده و اقتصاد آنان را با ورشکستگی روبرو ساخته، باید دست روی دست گذاشت تا کرونا همه دنیا را ببلعد.

 پس از گذشت 15 ماه از کرونا نکته خاص و مبهمی وجود ندارد که از طریق صدا و سیما و سایر رسانه‌ها در فضای مجازی گفته نشده باشد و به قطع یقین شهروندی هم وجود ندارد که این نکات را نداند اما مشکل عجیبی که در ایران و به‌خصوص آذربایجان‌غربی وجود دارد، نسخه‌پیچی مردم برای کرونا است که سبب بی‌اعتنایی به نکات بهداشتی می‌شود.

سه‌هفته از قرنطینه گذشته اما هر روز دور‌همی و تجمع گروهی در شهرهای آذربایجان‌غربی در فضای مجازی منتشر می‌شود و نشان می‌دهد که شهروندان دیگر به هیچ وجه زیر بار قرنطینه نمی‌روند و نکات بهداشتی را هم رعایت نمی‌کنند و برای افرادی هم که فوت کرده‌اند یک دلیلی درست می‌کنند غافل از این‌که خودشان هم می‌توانند قربانی کرونا شوند.

خو گرفتن به شرایط موجود کرونایی سبب شده رنگ تمامی شهرهای استان ثابت بوده و هیچ تغییری نکند و سه شهر نارنجی و 14 شهر قرمز رنگ باشند که نشان از بی‌تأثیری قرنطینه در بهبود شرایط کرونایی دارد و باید دید با تمدید یک هفته‌ای قرنطینه، چه اثرات مثبتی به‌وجود می‌آید.

تعداد مبتلایان روزانه در آذربایجان‌غربی خوشبختانه با فاصله گرفتن از سقف هزار نفری به کانال هفت‌صد برگشته که در صورت تداوم می‌تواند امید بخش بوده و روحی تازه در جسم بی‌جان کادر بهداشت و درمان بدمد و بعد از یک ماه کار خسته‌کننده، بار دیگر بیمارستان‌ها را خلوت کند.

در طی شبانه‌روز پنج‌شنبه نهم اردیبهشت ماه، 785 نفر در آذربایجان‌غربی به کرونا مبتلا شده‌اند که نسبت به روز قبل کاهش حدودا 200 نفری را نشان می‌دهد تا با‌وجود زیاد بودن، اما حدأقل نسبت به روزهای قبل مطلوب‌تر بوده و تعداد کل مبتلایان به 153 هزار و 47 نفر در استان برسد.

آمار بستری‌های استان که متأثر از مبتلایان دو تا 4 هفته گذشته است تا به‌ این لحظه تغییری را نشان نمی‌دهد به‌طوری که در روز پنج‌شنبه یک‌هزار و 363 نفر بستری سندرم حاد تنفسی و 522 بستری مشکوک به ثبت رسیده است که از این تعداد 77 نفر در ارومیه، 46 نفر در خوی، 20 نفر در میاندوآب و 15 نفر در بوکان بستری شده‌اند.

متأسفانه آمار فوتی‌های روزانه آذربایجان‌غربی بار دیگر افزایش یافته و با احتساب 23 نفر روز نهم اردیبهشت ماه، تعداد کل فوتی‌های کرونایی استان به عدد چهار هزار و 190 نفر افزایش یافته است که توزیع متوفیان به ترتیب ارومیه هشت، مهاباد چهار، خوی و میاندوآب سه، ماکو، چایپاره، نقده، پیرانشهر و بوکان یک نفر بوده است.

21 بیمار کرونایی با وضعیت وخیم در آی‌سی‌یو بیمارستان‌های هرمزگان بستری هستند

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، وضعیت بیماری کرونا در هرمزگان علیرغم تغییر رنگ برخی از شهرها، همچنان بحرانی است و روزانه بر موارد بستری و قرنطینه خانگی و فوتی‌ها افزوده می‌شود. 

آنچه مشخص است برخی تغییر رنگ‌ها نباید به معنای عادی شدن وضعیت در شهرهای استان تعبیر شود و مردم بایستی تمام پروتکل‌های بهداشتی را رعایت و از سفر پرهیز و از برگزاری اجتماعات و مراسمات عزا و عروسی خودداری کنند. 

در همین زمینه سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم اظهار داشت: هرچند برخی از شهرستان‌های استان شاهد تغییر رنگ کرونایی از قرمز به نارنجی و زرد بوده اما ما همچنان شاهد افزایش بیماران هستیم. 

وی افزود: شمار بیماران بستری و افراد با تست مثبت در استان رو به افزایش است و همین امر سبب شده ما بیماران دارای وضعیت نرمال‌تر را به قرنطینه خانگی هدایت کنیم. 

دکتر فاطمه نوروزیان گفت: با توجه به افزایش بیماران قرنطینه در منزل، نیاز است تمام بیماران به قرنطینه متعهد باشند و با رعایت کامل آن، به کادر درمانی کمک کنند زودتر پیک فعلی به پایان برسد. 

وی در خصوص آمار بیماری در روز گذشته نیز اظهار داشت: در شبانه روز گذشته مجموع موارد تست استان به بیش از 233 هزار مورد رسید. 

نوروزیان گفت: در حال حاضر 415 نفر با تشخیص کووید 19 در بیمارستانهای استان بستری هستند که از این تعداد 71 نفر در آی‌سی‌یو تحت مراقبت هستند که وضعیت 21 بیمار وخیم است. 

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان تاکید کرد: در شبانه روز گذشته 5 بیمار شامل 2 زن و سه مرد در محدوده سنی 69 تا 82 سال در شهرستان‌های رودان، میناب و بستک جان خود را از دست دادند و شمار جان باختگان به 1143 نفر افزایش یافت.

وی افزود: در حال حاضر 6450 بیمار نیز در قرنطینه خانگی هستند و ‌شرایط پایداری دارند. 

روند شیوع کرونا در استان کردستان کاهشی شد/موردی از ویروس هندی شناسایی نشده است

ابراهیم قادری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در  سنندج  به تشریح آخرین وضعیت کووید 19 در استان پرداخت و اظهار داشت: خوشبختانه روند کاهشی موج چهارم شیوع کرونا در کردستان آغاز شده است.

وی با بیان اینکه آمار بستری‌های کرونایی از 120 نفر روزانه به زیر 100 نفر کاهش یافته است، افزود: امیدوارم این روند کاهش بستری بیماران همچنان تداوم داشته باشد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان از شناسایی و بستری 94 نفر بیمار کرونا در استان خبر داد و گفت: در حال حاضر در مجموع 633 نفر در بیمارستان‌های کردستان بستری هستند که حال 81 نفر از آنان در آی‌سیو، وخیم است.

وی با ذکر اینکه خوشبختانه رعایت پروتکل‌های بهداشتی در استان مناسب است، تصریح کرد: همه شهرستان‌ها وضعیت باثبات پیدا کرده و در برخی از شهرستان‌ها همچون بیجار که جای نگرانی داشت، روند کاهشی چشم‌گیری داشته این جای خوشحالی است.

قادری در پاسخ به این سؤال که آیا موردی از شیوع ویروس کرونای هندی شناسایی شده است، توضیح داد: در حال حاضر همه موارد شناسایی و بستری شده در استان از نوع کرونای انگلیسی جهش یافته بوده و این نوع ویروس نیز در سطح کشور بیشتر از چند مورد نبوده و در کردستان نیز هنوز موردی شناسایی نشده و امکان شیوع آن نیز وجود ندارد.

معاون امور بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کردستان بیان کرد: البته در حال حاضر امکان تشخیص و تست کرونای هندی در استان وجود ندارد.

520 بیمار کرونایی در بیمارستان‌های استان کهگیلویه و بویراحمد بستری هستند

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یاسوج، رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون 52 هزار و 646 مورد مثبت کرونایی به ثبت رسیده و از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون 255 هزار 670 مورد مراجعه به بیمارستان‌های استان ثبت شده و تعداد 16 هزار 296 بیمار در بیمارستان‌های کرونایی بستری شده‌اند و تعداد 15 هزار 776 مورد ترخیص ترخیص بیمار ثبت شده‌است.

پرویز یزدان‌پناه با بیان اینکه 38 هزار و 329 مرود کرونایی در استان به بهبودی کامل رسیده‌اند و تعداد پنج هزار و 128 بیمار در قرنطینه خانگی به سر می‌برند، افزود: هم‌اکنون 520 مورد بیمار در بیمارستان‌های معین کرونایی استان بستری هستند، که از این تعداد 225 نفر کرونایی قطعی و 34 مورد در بخش مراقبت‌های ویژه بستری می‌باشند.

وی با اشاره به اینکه میانگین سنی فوت شدگان در استان 67 سال و میانگین سنی مبتلایان 43 سال است، افزود: 591 مورد فوت کرونایی در استان ثبت شده که از این تعداد 518 مورد دارای بیماری زمینه‌ای بوده‌اند.

 

ورود بیماران به بخش مراقبت‌های ویژه در خراسان جنوبی روند افزایشی دارد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  بیرجند ، محمد دهقانی صبح امروز در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ورود بیماران به بخش مراقبت‌های ویژه روند افزایشی دارد، اظهار کرد: اما خوشبختانه موارد بستری بیماران کرونایی و سرپایی در روزهای اخیر روند کاهشی به خود گرفته و تداوم این روند به رعایت پروتکل‌ها و محدودیت‌ها وابسته است.

وی افزود: بستری روزانه بیمارستان‌های خراسان جنوبی با شیب ملایم در حال کاهش است و طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته خیز چهارم کرونا با تداوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی و محدودیت‌ها روند کاهشی بیشتری خواهد داشت.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند  اظهار داشت: در حال حاضر 297 بیمار مبتلا به بیماری‌های حاد تنفسی در بیمارستان‌های استان بستری هستند که نسبت به روزهای قبل مقداری کاهش داشته است و از این تعداد حدود 200 بیمار مبتلای قطعی به کرونا بوده‌اند.

دهقانی گفت: آمار فوتی‌های کرونا در استان تا به 825 نفر رسید و با توجه به افزایش موارد بستری از فروردین امسال تاکنون در حال حاضر شاهد روند افزایشی مرگ و میر ناشی از کرونا هستیم.

وی افزود: از قبل هم پیش‌بینی داشتیم که موارد مرگ در این هفته و احتمالا هفته آینده افزایش پیدا کند و به طور طبیعی دو تا سه هفته بعد از افزایش موارد بستری شاهد افزایش موارد مرگ در بیمارستان‌ها هستیم و  متاسفانه در پیک چهارم کرونا هم این روند شکل گرفت و طی 2 روز گذشته 10 نفر در استان خراسان جنوبی بر اثر ابتلا به کرونا جان باختند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند اظهار داشت: امیدواریم همچنان که موارد بستری و موارد سرپایی مثبت روند کاهشی به خود گرفته با رعایت پروتکل‌ها و محدودیت‌ها این روند کاهشی در هفته آینده هم تداوم یابد.

وی گفت: در حال حاضر چهار شهرستان بیرجند، فردوس، طبس و زیرکوه در وضعیت قرمز (خیلی پرخطر)، شهرستان‌های سرایان، سربیشه و قاینات در وضعیت نارنجی (پرخطر) و شهرستان‌های خوسف، بشرویه، درمیان و نهبندان در وضعیت زرد (متوسط خطر) قرار دارند.

وی افزود: احتمالا در رنگ‌بندی جدید شهرستان بیرجند از قرمز پررنگ به قرمز تغییر رنگ دهد و تغییر رنگ برخی شهرستان‌ها هم محتمل است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند  تصریح کرد: تجارب چهار خیز کرونا در کشور و استان نشان داد که اگر پس از هر بار فروکش کردن بیماری، میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی کاهش یابد مجددا ویروس کرونا اوج می‌گیرد لذا برای مدیریت بیماری و حفظ شرایط عادی باید از عادی‌انگاری پرهیز و پروتکل‌ها تا مهار ویروس همچنان رعایت شود.

111 بیمار بدحال کرونایی در قم بستری هستند

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  قم ، روند استان قم از میانه هفته گذشته تا حدودی ثابت مانده است و روند آسانسوری و شیب ابتلا در شرایط متعادل قرارگرفته است.

در 24 ساعت گذشته از مجموع 1411 تست گرفته‌شده 453 مورد مثبت بوده است که این رقم در مقایسه با مدت مشابه هفته قبل از 100 تست مثبت کاهش یافته است.

همچنین در این بازه زمانی 102 بیمار جدید با علائم کرونا در بیمارستان‌های قم بستری شده‌اند و خوشبختانه 77 نفر از بیماران با بهبودی از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

گفتنی است متأسفانه در 24 ساعت گذشته 5 نفر قطعی ابتلا به کرونا در قم فوت کرده‌اند، همچنین در حال حاضر 548 بیمار در بیمارستان‌های استان بستری بوده که حال 111 نفر از آنان بدحال گزارش‌شده است.

203 بیمار جدید مبتلا به کرونا در استان سمنان شناسایی شد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سمنان، سیر ابتلا به بیماری کرونا همچنان افزایشی بوده و در مدت 24 ساعت گذشته 203 نفر مبتلا به کرونا در این استان شناسایی شدند.

همچنین بر اساس اعلام کمیته اطلاع‌رسانی ستاد مدیریت مقابله با کرونا در استان سمنان 413 بیمار مبتلا به کرونا نیز بستری هستند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان نیز از بستری شدن 27 بیمار جدید مبتلا به کرونا در شبانه‌روز گذشته در بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه خبر داد.

نوید دانائی اظهار داشت: این بیماران جدید با تشخیص قطعی ابتلا به کرونا در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان سمنان بستری شدند.

وی با بیان اینکه از ابتدای شیوع بیماری کرونا تا کنون تعداد 24 هزار و 920 مبتلا به بیماری کرونا در جمعیت تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان شناسایی شدند؛ تصریح کرد: همچنین در همین مدت تعداد افراد بستری شده در بیمارستان‌های تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان به پنج هزار و 848 نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان سمنان با بیان اینکه تعداد افراد بهبود یافته و ترخیص شده نیز قابل توجه است؛ خاطرنشان کرد: تعداد افراد بهبود یافته در بیمارستان‌های تحت پوشش این دانشگاه به چهار هزار و 890 نفر رسید.

مجموع مبتلایان به کرونا در لرستان به 105 هزار و 670 نفر افزایش یافت

 

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، مریم کوشکی ظهر امروز در جمع خبرنگاران این شهرستان رابطه با آخرین وضعیت کرونایی بیماران استان لرستان اظهارداشت: مجموع مبتلایان به ویروس کرونا در لرستان همچنان در حال افزایش است و با افزوده شدن 619 بیمار دیگر مجموع افراد مبتلا شده به این بیماری در استان به 105 هزار و 670 نفر رسیده است.

وی با اشاره به اینکه از روز گذشته تاکنون 14 بیمار دیگر جان خود را از دست دادند افزود: مجموع فوتی‌های ناشی از این ویروس متاسفانه به هزار و 676 نفر رسید.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: در بحث بستری بیماران نیز هم اکنون هزار و 110 بیمار مبتلا و مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند.

وی بیان کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در لرستان 326 هزار و 963 نمونه برای انجام آزمایش ارسال شده که به 324 هزار و 102 نمونه پاسخ داده شده است و از این تعداد 218 هزار و 427 مورد منفی گزارش شده است.

آبیک و بویین زهرا در مرز نارنجی شدن

پیمان نامدار در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوین با بیان اینکه قله موج چهارم کرونا در قزوین را رد کردیم، اظهار داشت: میزان بستریهای کرونایی ما در 100 هزار نفر از 36.5 در هفته قبل به 34.3 رسیده و ما قله را رد کردیم.

وی اضافه کرد: با این حال  تا 10 تا 12 روز آینده آمار فوتی‌های کرونایی ما تثبیت نیافته و کاهش نخواهد یافت. با این حال در روزهای آینده شاهد میزان بستری و ابتلای کرونایی خواهیم بود کا در هر 2 شکل سرپایی و بستری اتفاق خواهد افتاد.

نامدار با بیان اینکه آمار کل تست‌های کرونایی ما در استان قزوین از رقم 210 هزار تست عبور کرده است، ادامه داد: میزان موارد مثبت قطعی ابتلا به کرونا در استان افزایش یافته که به خاطر رصد، بیماریابی و رهگیری دقیق بیماران کرونایی است.

وی با اشاره به آخرین وضعیت اجرای طرح مراقبت در منزل ویژه بیماران کووید19 یادآور شد: در شبانه‌روز اخیر 1800 بیمار کرونایی را در منازل آنها ویزیت کردیم که فقط 5 درصد آنها بستری شدند.

سخنگوی ستاد پیشگیری و مقابله با ویروس کرونا در ادامه به وضعیت کرونایی شهرستان‌های استان اشاره کرد و گفت: در حال حاضر وضعیت کرونایی تاکستان نسبت به هفته قبل بدتر شده و از 63 نفر به ازای هر 100 هزار نفر به 73 نفر رسیده که رنگ کرونایی این شهرستان را سیاه کرده است.

نامدار افزود: همچنین با توجه به کاهش متوالی بیماران کرونایی در آبیک و بویین زهرا این 2 شهرستان به زودی نارنجی رنگ می‌شوند.

 

کرونا در زادگاه سهراب همچنان قربانی می‌گیرد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  کاشان ، ویروس کرونا در منطقه کاشان همچنان جولان می‌دهد به نحوی که به نظر می‌رسد بر اساس آمار و ارقام منطقه کاشان از نظر وضعیت کرونایی وخیم‌تر از شرایط قرمز باشد و وجود تعداد بالای بیماران بستری شده و مبتلایان گواه این مطلب است.

مهدی دلاوری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با بیان اینکه طی 24 ساعت گذشته 29 بیمار جدید حاد تنفسی در شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بستری شدند، اظهار داشت: از این تعداد 17 بیمار در بیمارستان شهید بهشتی کاشان و 12 نفر نیز در بیمارستان سیدالشهداء آران و بیدگل بستری شدند.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان  با بیان اینکه بیماران بستری شده در کاشان حداقل 32 و حداکثر 90 سال سن دارند، افزود: در شهرستان آران و بیدگل نیز حداقل سن بیماران بستری شده در بیمارستان سیدالشهداء 30 سال و حداکثر 85 سال است که نشان می‌دهد که ویروس کرونا در این مقطع زمانی محدود به سن و سال نیست.

دلاوری با بیان اینکه تاکنون 318 بیمار حاد تنفسی در دو مرکز درمانی شهید بهشتی کاشان و سیدالشهداء آران و بیدگل بستری هستند، ابراز داشت: از این تعداد 259 بیمار در شهرستان کاشان و 59 بیمار نیز در شهرستان آران و بیدگل بستری هستند.

وی از بستری 54 بیمار حاد تنفسی در بخش مراقبت‌های ویژه در دو مرکز درمانی شهرستان‌های کاشان و آران و بیدگل بستری هستند، گفت: طی 24 ساعت گذشته متأسفانه یک بیمار آقا 83 سال در شهرستان کاشان جان خود را به دلیل ابتلا به ویروس کرونا از دست دادند.

دلاوری با بیان اینکه تعداد موارد مثبت جدید کرونا طی 24 ساعت گذشته در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل به 99 مورد می‌رسد، تصریح کرد: تعداد مراجعان به کلینیک‌های حاد تنفسی دانشگاه علوم پزشکی کاشان طی 24 ساعت گذشته تعداد قابل توجهی بیمار به کلینیک حاد تنفسی مراجعه کرده و 409 نفر نیز در بخش بستری موقت پذیرش شدند که این موضوع بسیار نگران‌کننده است.

وی ضمن تأکید بر رعایت بیش از پیش پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک و فاصله‌گذاری اجتماعی تأکید کرد: از تمامی شهروندان درخواست داریم پروتکل‌های بهداشتی را بیش از پیش رعایت کنند چراکه در صورت تداوم شرایط شاهد اوضاع بدتری خواهیم بود.

195 مبتلای جدید به کرونا در سیستان و بلوچستان شناسایی شد

سیدمحمد هاشمی شهری در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در زاهدان اظهار داشت: بر اساس آمار آزمایشگاهی تا صبح امروز با شناسایی 195 مورد جدید ابتلا به کرونا ویروس در استان، شمار مبتلایان سیستان و بلوچستان به 32 هزار و 246 نفر رسید.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی زاهدان گفت: تاکنون در مجموع یک هزار و 244 نفر از مردم استانی که به کرونا مبتلا بوده‌اند با وجود دریافت خدمات درمانی استاندارد در مراکز بهداشتی و درمانی سطح استان جان خود را از دست داده‌اند.

وی با ابراز تاسف از آمار رو به رشد شیوع کرونا در سطح استان، خاطرنشان کرد: در حال حاضر 178 بیمار حاد تنفسی و 83 بیمار مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های استان بستری هستند که بیشترین تعداد در میان سه محدوده دانشگاه‌های علوم پزشکی زاهدان، زابل و ایرانشهر مربوط به محدوده تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی زاهدان است.

آخرین وضعیت کرونا در استان فارس

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، براساس آخرین رنگ‌بندی اعلام شده در حال حاضر 10 شهرستان استان فارس در وضعیت قرمز، 23 شهرستان نارنجی  و 3 شهرستان پاسارگاد، بختگان و سرچهان در وضعیت زرد به سر می‌برند که محدودیت‌ها متناسب با این رنگ‌بندی در هر شهرستان اعمال می‌شود. 

همچنین علوم پزشکی شیراز در آخرین آمار از ابتلای  254 هزار و 18 بیمار مبتلا به کووید 19 در استان فارس خبر داده است که دو هزار و 207 نفر از آنان در بیمارستان‌های استان و مراکز درمانی بستری هستند و به گفته عبدالرسول همتی، معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی شیراز 337 بیمار به دلیل وخامت شرایط جسمی در بخش‌های ICU مراقبت‌های ویژه درمانی دریافت می‌کنند.  

با وجود اینکه وضعیت رنگ‌بندی شهرستان‌های استان تغییر کرده و تعداد بستری‌ها و جانباختگان نیز با یک شیب ضعیف نزولی شده اما همچنان شمار جان باختگان ناشی از کرونا در استان فارس 2 رقمی است.

ویروس منحوس همچنان در کمین غفلت ما است

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، متاسفانه کشور ما همچنان درگیر موج چهارم کرونا است و سرعت افزایش بستری در خیز سراسری چهارم به مراتب بیشتر از خیزهای قبلی و شدت درگیری غیر قابل تصور بود که برای مسئولین بهداشت بسیار نگران کننده و سخت است.

خوشبختانه شیب افزایش بستری مبتلایان به کرونا در استان یزد کمتر شده و مراقبت‌ها و قرنطینه موثر و کارساز بوده است اما همچنان وضعیت استان یزد در مرحله هشدار و قرمز است.

ابراهیم سلمانی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در یزد اظهار داشت: بستری‌های مشکوک به کرونا در استان یزد کاهش یافته است اما همچنان کرونا در کمین غفلت ما است و بستری‌های مشکوک به کرونا در استان امروز به 529 تن رسیده است.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی یزد ادامه داد: در حال حاضر از این تعداد، 97 نفر به دلیل وخامت حالشان در بخش مراقبت‌های ویژه حضور داشته و خدمات دریافت می‌کنند که در شبانه روز گذشته، 86 بیمار مشکوک به کرونا در بیمارستان‌های استان پذیرش شدند.

سلمانی با اشاره به نوسان آمار تاکید کرد: نباید به کاهش آمار استان یزد دلخوش کرد زیرا که، این احتمال وجود دارد استان یزد هم در روز‌های آتی وضعیت آمار آن صعودی و ناگهان بسیار نگران کننده شود.

وی افزود: در حال حاضر شهرستان‌های بهاباد و اشکذر در وضعیت زرد، شهرستان‌های ابرکوه، بافق و میبد در وضعیت نارنجی و شهرستان‌های اردکان، یزد، تفت، مهریز و خاتم در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

سلمانی تصریح کرد: همشهریان همچنان شیوه نامه‌های بهداشتی را رعایت و از برگزاری دورهمی‌های خانوادگی و حضور غیر ضروری در سطح شهر جدا خودداری کنند.

در راستای اجرای محدودیت‌های کرونایی کادر بهداشت و درمان چشم انتظار یاری بیش از پیش مردم عزیز هستند، امیدواریم کمک به سنگربانان جبهه بهداشت، درمان و سلامت جامعه در ایام ماه مبارک رمضان مورد توجه مردم استان یزد باشد.

تشنج کرونایی در بیمارستان‌های استان بوشهر ادامه دارد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر، ویروس کرونا در همه جهان شیوع یافته و اکنون کشورهای مختلف با این بیماری درگیر هستند و بر اساس آمار، تعداد مبتلایان به ویروس کرونا در جهان به بیش از 152 میلیون نفر رسیده است.

بر اساس آمارهای موجود، شمار قربانیان به سبب ابتلا به بیماری کرونا در جهان به بیش از 3.1 میلیون نفر افزایش یافته و این بیماری هر روز جان افراد دیگری می‌گیرد.

گزارش وزارت بهداشت و درمان حاکی است مجموع فوتی‌های بیماری کرونا در کشور به 71 هزار و 760 نفر رسیده و این درحالی است که بیماران کرونا در استان‌ها به 2.5 میلیون نفر رسیده است.

از 10 شهرستان استان بوشهر 7 شهرستان در وضعیت نارنجی و 3 شهرستان دشتستان، دشتی و گناوه در وضعیت قرمز قرار دارد که رعایت پروتکل‌های بهداشتی و توجه به محدودیت‌های تعیین شده امری مهم و ضروری است.

به گفته رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر روز گذشته با ثبت 10 فوتی دیگر به سبب بیماری کرونا در بیمارستان‌های استان بوشهر تعداد قربانیان ابتلا به کرونا به یک‌هزار و 37 نفر رسیده است.

سعید کشمیری با اشاره به بستری 481 بیمار در بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر اظهار داشت: اکنون 50 بیمار در بخش‌های مراقبت ویژه این بیمارستان‌ها بستری هستند که از این تعداد 20 نفر با کمک دستگاه تنفس می‌کنند و در وضعیت حاد بیماری قرار دارند.

دبیر ستاد مقابله با کرونا استان بوشهر وضعیت مبتلایان به کرونا را مورد اشاره قرار داد و تصریح کرد: از آغاز شیوع ویروس کرونا تاکنون حدود 36 هزار نفر در استان به این ویروس مبتلا شده‌اند که حدود 90 درصد آنها بهبود یافته‌اند.

وی، از تمدید یک هفته‌ای دیگر اعمال محدودیت‌ها خبر داد و بیان کرد: با توجه به روند کاهشی مبتلایان کرونا و ثابت ماندن بستری‌‌ها لازم است رعایت پروتکل بهداشتی در دستور کار همگان قرار بگیرد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، گذر از پیک و موج چهارم کرونا را نیازمند همراهی مردم در رعایت پروتکل‌های بهداشتی دانست و تصریح کرد: بر اساس بررسی‌های انجام شده رعایت پروتکل‌های بهداشتی نسبت به اسفند ماه قدری کاهش یافته که لازم است همه اقشار جامعه در استفاده مکرر از ماسک، دستکش، شستشوی دست‌ها با آب و صابون، پرهیز از دورهمی‌ها و تجمعات توجه کنند.

کشمیری تعداد تخت‌های بستری بخش کرونایی بیمارستان‌های استان بوشهر را 600 تخت دانست و گفت: اکنون بیش از 80 درصد این تخت‌ها اشغال شده و در حال تکمیل شدن است و این درحالی است که فوتی‌های این ویروس در استان بوشهر افزایش یافته است.

امواج کرونایی در ساحل مازندران ادامه دارد

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  ساری، شیوع ویروس خانمانسوز در استان وارد ماه چهاردهم خود شده است. محدودیت‌های کرونایی در شهرهای استان همچنان ادامه داشته است و مردم از تداوم سختگیری‌ها احساس خستگی مضاعف دارند. 

اکنون بسیاری از شهرهای مازندران از حالت قرمز به نارنجی و زرد سوق یافته ولی همچنان این ویروس در مازندران کشنده بوده و بر آمار بیماران کرونایی در بیمارستان‌ها افزایشی است.

بر اساس اعلام سید عباس موسوی رئیس دانشگاه علوم پزشکی مازندران،  در 24 ساعت گذشته تعداد 141 بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مازندران در سطح استان بستری شدند و در این همین مدت تعداد 216 نفر از افراد مشکوک بستری شده، از بیمارستان‌ها مرخص شدند و تکمیل روند درمانی خود را در منزل ادامه خواهند داد.

وی افزود: هم اکنون 855 بیمار مشکوک به کرونا بر اساس تشخیص بالینی در این مراکز بستری هستند که از این تعداد 212 نفر با علائم حاد تنفسی در بخش‌های مراقبت ویژه بستری هستند.

فرزاد جلالی, رئیس دانشگاه علوم پزشکی بابل با اشاره به پذیرش 44 بیمار و ترخیصی 43 بهبودیافته در دانشگاه علوم پزشکی بابل، گفت: 248 نفر بیمار کرونایی در مراکز درمانی دانشگاه علوم پزشکی بابل بستری و 50 نفر در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

مبتلایان کرونایی در چهارمحال و بختیاری به 39 هزار و 900 نفر رسیدند 

به گزارش خبرگزاری تسنیم از   شهرکرد، طبق آخرین وضعیت رنگ‌بندی شهرستان‌های کشور، 4 شهرستان کیار، اردل، سامان و خانمیرزا در استان چهارمحال و بختیاری در وضعیت نارنجی هستند و 6 شهرستان دیگر همچنان در وضعیت قرمز هستند.

بنابر آمار اعلام شده از سوی دانشگاه علوم پزشکی شهرکرد، طی روز گذشته تا ظهر امروز 894 بیمار با علایم بالینی مشکوک به ویروس کووید19 به مراکز درمانی استان چهارمحال و بختیاری مراجعه داشتند که از این تعداد 101 نفر بستری شدند.

با بستری شدن 101 نفر طی روز گذشته، مجموع بستری‌های در مراکز درمانی و بیمارستان‌های استان به 489 مورد رسیده است که  از این تعداد 423 نفر مثبت قطعی و مابقی در انتظار پاسخ آزمایش جهت ابتلا یا عدم ابتلا به این بیماری هستند.

گفتنی است طی 24 ساعت گذشته، 10 مورد فوتی ناشی از ابتلای به ویروس کرونا در استان به ثبت رسیده است که مجموع جان‌باختگان ناشی از این ویروس را به 968 مورد رسانده است.

همچنین هم‌اکنون 61 بیمار با حال وخیم و نسبتا بد در ICUهای مراکز درمانی استان چهارمحال و بختیاری تحت مراقبت‌های ویژه تحت مراقبت و درمان بستری هستند که بیشترین آمار را طی ماه‌های گذشته نشان می‌دهد.

به گزارش تسنیم، از ابتدای همه‌گیری ویروس کرونا در استان تاکنون، 112 هزار و 587 مورد تست و نمونه کرونا گرفته شده است که از این میان، مجموع مبتلایان به این ویروس در استان به 39 هزار و 958 مورد رسیده است.

 

انتهای پیام/ی

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon