سیر نزولی ابتلا به کرونا در لرستان؛ آمار بالای فوتی‌ها همچنان پابرجاست


سیر نزولی ابتلا به کرونا در لرستان؛ آمار بالای فوتی‌ها همچنان پابرجاست

گروه استان‌ها- روند ابتلا به کرونا در لرستان رو به کاهش است اما آمارها نشان می‌دهد که وضعیت مرگ و میر در این استان تغییر خاصی نکرده است و روزانه بیش از ۱۰ نفر قربانی کرونا می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، روند ابتلا به ویروس کرونا در استان لرستان رو به کاهش است اما در بحث فوتی‌های ناشی از این ویروس خطرناک متاسفانه کاهش خاصی مشاهده نشده است و هر روز بیش از 10 نفر هم استانی‌هایمان بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست می‌دهند.

با آغاز موج چهارم کرونا در استان لرستان حدود هزار یا بیش از هزار نفر به کرونا مبتلا می‌شدند اما طی هفته اخیر آمارها روند کاهشی را نشان می‌دهند به طوری که امروز برای اولین بار در سال جدید تعداد بیماران به نصف یعنی 511 نفر رسیده است که امیدواریم این روند کاهشی همچنان ادامه داشته باشد و دیگر شاهد درد و رنج مردم‌مان نباشیم.

در بحث رنگبندی 11 شهرستان استان نیز باید گفت با شروع پیک جدید کرونا تاکنون همچنان وضعیت قرمز حاکم است و محدودیت‌های کرونایی همچنان ادامه دارد.

 استاندار لرستان نیز روز گذشته از روند کاهشی ابتلا به کرونا در استان خبر داد و گفت اگر مردم در این زمینه همکاری داشته باشند این پیک می‌تواند سریعتر به پایان برسد و به موج جدید وصل نشود.خادمی همچنین عنوان کرد که آمارها کاهش روند ابتلا و بستری در استان را نشان می‌دهد اما تعداد مرگ و میر ناشی از این ویروس همچنان بالاست.

فوت 14 بیمار کرونایی در لرستان

مریم کوشکی معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان ظهر امروز در رابطه با آخرین آمار ابتلا به ویروس کرونا در لرستان اظهارداشت: 511 بیمار دیگر به کرونا مبتلا شدند که با اضافه شدن این 511 بیمار جدید طی 24 ساعت گذشته، مجموع مبتلایان به کرونا در استان لرستان به 106 هزار و 181 نفر افزایش یافت.

وی افزود: در بحث مرگ و میر بیماران کرونایی نیز متاسفانه 14 بیمار دیگر جان خود را از دست دادند و مجموع فوتی‌های ناشی از این بیماری مرگبار در لرستان به هزار و 690 نفر رسید.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی لرستان عنوان کرد: در بحث بستری بیماران مبتلا و مشکوک به کرونا نیز هم اکنون هزار و 36 نفر در بیمارستان‌های استان بستری و تحت مراقبت هستند.

وی بیان کرد: از ابتدای شیوع ویروس کرونا در لرستان تاکنون 328 هزار و 446 نمونه ارسال شده است که به 325 هزار و 304 نمونه پاسخ داده شده است و از این تعداد 219 هزار و 120 مورد منفی گزارش شده است.

آمادگی بروجرد برای واکسیناسیون  افراد بالای 80 سال

شهرام ممدوحی معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجرد  نیز در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رابطه با واکسیناسیون مردم بروجرد اظهارداشت: تاکنون درصد بالایی از گروه اول که گروه پر خطر و دارای بیماری‌های خاص هستند و آماده پذیرش واکسن بوده‌اند واکسینه شده‌اند.

وی افزود: براساس سند ملی واکسیناسیون گروه دوم که افرادی بالای سن 80 سال هستند آماده انجام این طرح‌اند که به محض ورود واکسن به شهرستان بروجرد این گروه نیز از طرح واکسیناسیون بهره‌مند می‌شوند.

معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجرد عنوان کرد: درخواست ما از مردم شریف بروجرد این است که کمتر به شبکه بهداشت و درمان و یا درمانگاه‌های سطح شهر مراجعه کنند چرا که سبب آسیب به خودشان می‌شود.

مردم درمانگاه‌ها را شلوغ نکنند

وی بیان کرد: افرادی که در گروه‌های پر خطر هستند به محض حضور در یک محل حتی با تعداد محدود و کم مبتلا به این ویروس می‌شوند بنابراین افرادی با این شرایط باید از تجمعات دوری کنند تا دچار این بیماری نشوند. برای افرادی با این سن و سال بودن در مراکز درمانی و پر رفت و آمد خطری جدی محسوب می‌شود.

ممدوحی خاطر نشان کرد: براساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته با مراکز بهداشتی و درمانی در هر منطقه، با این افراد از طریق پرونده‌هایی که دارند تماس گرفته می‌شود تا بتوانند به نوبت و طبق حروف الفبا و با تعداد محدود در ساعت‌های پراکنده این افراد را واکسینه کنند.

وی تاکید کرد: متاسفانه در همان ساعات ابتدایی صبح حدود 400 نفر شماره دریافت می‌کنند و این 400 نفر به همراه، همراهانی که دارند یک جمعیت زیاد و بدون کنترل را تشکیل می‌دهند و سیستم بهداشتی قادر به پاسخگویی نیست ؛ بودن در این تجمع مساوی با درگیر شدن با ویروس کرونا است.

معاون شبکه بهداشت و درمان شهرستان بروجرد با اشاره به گروه اولی که موفق به دریافت واکسن شده‌اند اظهار داشت: گروه اول و پرخطری که موفق به دریافت واکسن نوبت اول خود شده‌اند زمان دریافت واکسن دوم آنها رسیده است، همین امر سبب تجمع بیش از حد در درمانگاه‌ها شده و این ازدحام جمعیت خطر جانی و درگیری زیادی برای هر دو گروه خواهد داشت بنابراین خواهش ما این است که در منزل بمانند و اگر با آنها تماس گرفته شد به مراکز درمانی مراجعه کنند.

وی در رابطه با افرادی که با آنها تماس گرفته نمی‌شود یا پرونده‌ای در هیچ درمانگاهی ندارند نیز گفت: اگر چنانچه تماس با افراد بالای 80 سال گرفته نشد براساس سامانه موضوع بررسی می‌شود تا به شرایط آنها رسیدگی شود، طبق این سامانه حدود 8000 هزار نفر ثبت نامی داریم تعدادی که جا مانده‌اند و موفق به دریافت واکسن نشده‌اند که لکه گیری می‌شود.

ممدوحی گفت: انجام این واکسیناسیون هیچ گونه هزینه‌ای ندارد و مراکز بهداشت و درمان موظف به انجام این کار بدون دریافت هزینه‌ای از مراجعه کنندگان است.

انتهای پیام/642/ ت

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon