روند افزایشی مراجعه بیماران کرونایی به بیمارستان‌ها در همدان/ روزانه ‌۲۲ بیمار ‌قربانی این ویروس ‌می‌شوند‌


روند افزایشی مراجعه بیماران کرونایی به بیمارستان‌ها در همدان/ روزانه ‌22 بیمار ‌قربانی این ویروس ‌می‌شوند‌

گروه استان‌ها_معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: روند افزایشی مراجعه بیماران حاد تنفسی به بیمارستان‌ها متوقف شده اما همچنان تعداد بیماران زیاد است و مدتی طول می‌کشد تا این روند در نمودارها صاف شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان، از روزهای اخیر روند افزایشی ابتلا به کرونا در استان همدان متوقف شده و حجم مراجعه بیماران تنفسی و مشکوک به کرونا در مراکز درمانی نیز نسبت به هفته‌های گذشته کاهش یافته اما همچنان تخت‌های بستری بیماران کرونایی تکمیل است و کمبود تخت در بخش آی سی یو بیمارستان‌ها محسوس است.

عملیات واکسیناسیون کرونا برای گروه‌های هدف با سرعت بیشتری در حال انجام است و مراکز تشخیص و غربالگری کرونا نیز افزایش یافته است. فاز سوم کارآزمایی بالینی واکسن ایرانی کوبایی نیز از روزهای گذشته در همدان آغاز شده و داوطلبان زیادی برای اجرای این طرح مطالعاتی که فاز اول و دوم آن با موفقیت انجام شده شرکت می‌کنند.

در این طرح داوطلبان واکسن مورد نظر را تزریق کرده و تحت مراقبت و بررسی قرار گرفته‌اند. تاکنون عارضه‌ای در داوطلبان مشاهده نشده و حالشان مساعد است.

دکتر ابراهیم جلیلی معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان اظهار داشت: در حال حاضر روند افزایشی مراجعه بیماران به بیمارستان‌ها نسبت به هفته گذشته کاهش پیدا کرده اما همچنان تعداد بیماران زیاد است و مدتی طول می‌کشد تا این روند در نمودارها صاف شود.

وی با بیان اینکه برای کنترل بیماران و خدمات رسانی بهتر به آن‌ها در محوطه مرکز درمانی شهید بهشتی بیمارستان صحرایی برپا شده است تصریح کرد:بعضی از بیماران نیاز به دستگاه اکسیژن ندارند و فقط داروی ضد التهاب تزریق می‌کنند بنابراین در اورژانس بیمارستان‌های شهید بهشتی، سینا و بعثت فضایی طراحی کردیم تا بیماران روزانه به آنجا مراجعه کرده و داروی خود را دریافت کنند.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با تأکید بر اینکه بیماران کرونایی که علائم بیشتری نسبت به دیگران دارند به صورت روزانه مورد معاینه بالینی قرار می‌گیرند گفت: درصورت وجود علائم هشدار دهنده در آن‌ها عملیات بستری صورت می‌گیرد.

جلیلی با بیان اینکه اولویت بستری با بیماران بدحال‌تر است اظهار داشت: با توجه به کمبود تخت تصمیم بر کنترل و مدیریت بیماران نیاز به بستری گرفتیم.

وی با اشاره به اینکه میزان مرگ‌و‌میر و بستری بیماران کرونایی در استان ما نسبت به سایر مناطق کشور بیشتر بوده است تصریح کرد: در موج چهارم کرونا شدت بدحالی بیماران نیز بیشتر بوده است.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی همدان با تاکید بر اینکه کلید عبور از پیک بیماری در دستان مردم است اظهار داشت: هرچه میزان رعایت پروتکل‌های بهداشتی از سوی مردم بیشتر باشد زنجیره انتقال ویروس زودتر قطع می‌شود.

آمار بالای مرگ و میر بیماران کرونایی زنگ خطر جدی است

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان گفت: آمار بالای مرگ و میر و بستری بیماران کرونایی در استان یک زنگ خطر جدی است.

دکتر منوچهر کرمی با بیان اینکه در بخش مرگ‌و‌میر بیماران کرونایی هیچ گونه کاهشی وجود نداشته است اظهار داشت: متاسفانه روزانه بین 15 تا 22 بیمار کرونایی قربانی این ویروس کشنده می‌شوند.

وی با تأکید بر اینکه روند افزایشی ابتلا به بیماری در همدان متوقف شده است تصریح کرد: این موضوع به معنای بی‌توجهی به پروتکل‌های بهداشتی نیست و همچنان توصیه ما به مردم دوری از تجمعات و دورهمی‌های خانوادگی است.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی همدان از مردم خواست از هر گرونه حضور غیر ضروری در بیرون از منزل خودداری کنند و ضمن استفاده از ماسک فاصله یک‌و‌نیم متری خود با دیگران را حفظ کنند.

به گزارش تسنیم، به منظور کنترل موج چهارم کرونا در استان، بازار و اصناف غیر ضروری همدان از نیمه دوم فروردین ماه به تعطیلی کشیده شده و بسیاری از کسبه از نظر مالی و تامین معیشت دچار مشکل شده‌اند بنابراین از مردم انتظار داریم با رعایت کامل پروتکل‌های بهداشتی و پرهیز از هرگونه برگزاری مراسمات و مهمانی‌های خانوادگی به بهتر شدن اوضاع استان و بازگشایی اصناف کمک کنند.

انتهای پیام/743/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon