رئیس ستاد مردمی علما، روحانیون و طلاب ستاد انتخاباتی رئیسی: در دولت بعدی سهم‌خواهی جناحی و اشرافیت محلی ندارد


رئیس ستاد مردمی علما، روحانیون و طلاب ستاد انتخاباتی رئیسی: در دولت بعدی سهم‌خواهی جناحی و اشرافیت محلی ندارد

رئیس ستاد مردمی علما، روحانیون و طلاب ستاد انتخاباتی رئیسی: در دولت بعدی سهم‌خواهی جناحی و اشرافیت محلی ندارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، حجت‌الاسلام والمسلمین سید یدالله شیرمردی دبیر ستاد مردمی علماء، روحانیون و طلاب آیت‌الله رئیسی ضمن بیان مشروح اهداف و چشم اندازهای دولت آی‌الله رئیسی به سوالات در این حوزه پاسخ داد.

وی در پاسخ به این پرسش که چرا آیت الله رئیسی با توجه به اینکه در قوه ی قضاییه موفق بودند کاندیدی ریاست جمهوری شدند و آیا بهتر نبود این سمت را به کاندیدای دیگری واگذار کرده و خودشان در آن قوه بمانند و از وجودشان آنجا استفاده بشود، توضیح داد: حضرت آیت الله رئیسی خواستِ ملت را اجابت کردند چراکه در ایام اخیر به حدی مراجعات و مطالبات مردمی مبنی بر حضور آیت الله رئیسی در انتخابات افزایش پیدا کرد که این امر در کنار خواست دیگر پایگاه های مردمی همچون هیئات مذهبی، علما، ائمه ی جماعات، روحانیون، دانشمندان، پزشکان، فرهنگیان، کشاورزان، تجار، بازرگانان و سایر اقشار باعث شد تا ایشان علی رغم میل باطنی به خاطر اینکه تسلیم خواست و اراده ی مردم باشند، این پیشنهاد را بپذیرند، زیرا به عقیده ایشان اجابت خواست امت مسلمان اهمیت ویژه ای دارد.

شیرمردی ادامه داد: به این نکته نیز باید توجه شود که وظیفه قوه ی قضاییه برخورد با معلول است، نه علتها حال آنکه دولت می تواند با فساد برخورد کند. در نظر داشته باشید همانطور که رهبر عظیم الشان انقلاب نقل به مضمون فرمودند در عرصه مقابله با علت مفاسد اختیار دستگاه قضائی در مقایسه با دولت چیزی نزدیک صفر است. این دولت است که میتواند با علت های وقوع فساد برخورد کند آن ها را از ریشه اصلاح کند و از طرفی شاهدیم که بسیاری از مشکلات مطرح شده در قوه ی قضاییه سرریز قصور دولت هاست و باید پیگیر اصلاح آن ها در منشا اصلی شویم.باید تاکید کرد انگیزه آیت الله رئیسی از حضور در انتخابات، خشکاندن ریشه فساد از سرچشمه آن است.  به عنوان مثال در حال حاضر شاهد آمار فزاینده ای از مشکلات و مفاسد همچون طلاق، بیکاری و نزاع در کنار پرونده های اختلاس و مفاسد اقتصادی در سازمان های مالی و بانکی، موسسات دولتی و غیر دولتی از قبیل سایپا، ایران خودرو، شستا، وزارت خانه های نیرو و نفت و غیره هستیم که موجب سرازیر شدن حجم عظیمی از این پرونده ها به قوه قضائیه شده است و لازم است این حجم از تخلف مسئولین، متصدیان، متولیان و پیمانکاران از ریشه درست بشود.

وی افزود: ایشان یکی از پاک ترین شخصیت ها بعد از انقلاب هستند و طی این چهل سال یک زندگی سالم، شفاف و بدون حاشیه را در پیش گرفتند. ما شاهدیم که در زندگی شخصی و مدیریتی ایشان کوچک‌ترین شائبه‌ای از فساد مالی و اداری مشاهده نمی‌شود و چه بسا چنانچه این موضوع به اندازه‌ی قلیل هم وجود داشت تا کنون ضد انقلاب کینه توز ضمن برملا کردن از آن به عنوان وسیله‌ای به جهت ضربه به حیثیت ایشان استفاده می کردند. یکی از ویژگی های شخصی آیت الله رئیسی ساده زیستی و عدم توجه به تجملات و زرق و برق دنیاست و این خصیصه ذاتی ایشان باعث گرایش طیف وسیعی از خواص به ایشان شده است. تا جایی که با اصرار بزرگان، علما ومردم به صورت مستقل در انتخابات شرکت کردند.

رئیس ستاد مردمی علما، روحانیون و طلاب ستاد انتخاباتی رئیسی دبیر ستاد مردمی علماء، روحانیون و طلاب آیت الله رئیسی به حجم بالای حمایت های انتخاباتی از آیت الله رئیسی اشاره کرد و افزود: این که حجم زیادی از احزاب از آیت الله رئیسی حمایت کنند طبیعی است. ایشان از چهره‌های ضدفساد نظام جمهوری اسلامی هستند  و طی حیات 40 ساله نظام جمهوری اسلامی حجم عظیمی از مبارزه ی بی امان با جمیع مفاسد در هر سطح از مراجع اجرایی، قضایی و دستگاه های مختلف کشور را در کارنامه دارند و تا آنجا که توان داشتند عمر خود را مصروف این رسالت مهم در نظام مقدس جمهوری اسلامی کرده‌اند. از طرفی آیت الله رئیسی توجه ویژه‌ای به ایجاد ساز و کار پیشگیری از وقوع جرم و فساد در دستگاه‌های قضایی کشور داشتند و این ثنوات ارزشمند باعث گردید ایشان با امید جلوگیری از مفاسد آن هم از سر منشاء وقوع مورد حمایت بخش بزرگی از نیروهای سیاسی کشور قرار بگیرند تا شاهد استقرار یک دولت عدالت محور مردمی باشیم که توانایی تحقق رسالت ایران قوی و عاری از فساد، لایق مردم عزیز کشوراسلامی مان را داشته باشد. دولتی که درآن امنیت، رفاه ، سلامت و پیشرفت الگوی اسلامی ایرانی در بالاترین سطح اهمیت مورد پیگیری قرار بگیرد.

رئیس ستاد مردمی علما، روحانیون و طلاب ستاد انتخاباتی رئیسی به اهم مواضع و برنامه‌های سیاست خارجی دولت احتمالی آیت الله رئیسی اشاره کرد و گفت: برنامه‌های ایشان در رابطه با قراردادهای بین المللی همچون برجام بر اساس مصوبات شورای‌عالی امنیت ملی، مجلس و در راس‌ آنها سیاست‌های‌عالی نظام، ابلاغ شده توسط رهبرمعظم انقلاب می‌باشد که پیش‌تر تدوین و به دستگاه‌های مختلف من‌جمله وزارت خارجه ابلاغ گردیده است.

وی افزود: البته در این میان ما شاهد تفاوت در نحوه‌ی اجرای این سیاست‌ها هستیم. در یک دولت از موضع قدرت با به موضوع سیاست خارجی نگاه می‌شود و در دولت دیگر مجری سیاست خارجی نظام در مقابل امیر کویت زانو زده و با ایشان حرف میزند؛ دولت آیت الله رئیسی هرگز با این رویکرد ضعیف با موضوع سیاست خارجی برخورد نمی‌کند. درواقع ما معتقدیم دولت جمهوری اسلامی به پشتوانه تمدن پرافتخار ایرانی که مهد دانش و شکوفایی فرهنگی بوده، باید مقتدر و قوی عمل کند.

رئیس ستاد مردمی علما، روحانیون و طلاب ستاد انتخاباتی رئیسی به رشد شرکت های دانش بنیان و رونق فعالیت های اقتصادی در دولت بعد اشاره کرد و گفت: ما به قراردادهای بین‌المللی متعهد هستیم و با تمام توان آن‌ها را به خوبی اجرا خواهیم نمود و بدیهی است در قبال هر یک از آن‌ها امتیازات حداکثری برای کشور گرفته شود، اما شاهد خواهید بود که سیاست‌های نه شرقی، نه غربی‌ در دولت‌ آینده آشکار و شفاف پیگیری خواهدشد، تا جایی که بسیاری از کشورهای دنیا از نحوه ی سیاست خارجی ما الگو بگیرند.

وی با بیان اینکه در دولت آینده، ایران در نقش رهبری بسیاری از کشورهای دیگر وارد عمل خواهد شد، خاطرنشان کرد: ما مطمئن هستیم که در آینده انشاالله جمهوری اسلامی ایران نقش مهم و منحصر به فردی را درعرصه سیاست بین الملل و در سطح جهانی خواهد داشت. مخصوصا در روابط بین‌الملل نگاه ما به قاره آسیا معطوف است، که بزرگترین و قدیمی‌ترین تمدن‌های جهان را در خود جای داده و از لحاظ کثرت بزرگترین جامعه اقتصادی نوین جهان در این قاره مستقر شده‌است و قطعا در سیاست‌های اقتصادی دولت بعدی نگاه به این منطقه نگاهی عمیق و سازنده خواهد بود. مردم ایران بدانند دولت مردان آینده دیگر تمام تخم مرغ ها را در سبد کشورهای ورشکسته غربی نمی گذارند، بلکه تعاملات با تمام کشورهای دنیا، چه شرق و چه غرب براساس منافع ملی دنبال خواهدشد تا آنجا که سفارت‌های ما به معنای واقعی کلمه سفیران اول اقتصادی ما شوند تا به امید خدا به سطحی از جذب سرمایه‌های خارجی برسیم که دیگرتحریم‌های پوسیده یارای مقاومت نداشته باشند و باید تحریم ها تا جایی ناکارآمد شود که به موزه تاریخ بپیوندد.

شیرمردی درباره ترکیب کابینه دولت آیت الله رئیسی نیز توضیح داد: ماهم قبول داریم حتما تیم ایشان باید یک تیم انقلابی آن هم شبیه جهاد سازندگی اول انقلاب باشد، سازمانی که در بالاترین رئوس مدیریتی آن سیمان به دوش می‌گرفتند و کار می‌کردند؛ یک تیم کارآمد که حتی الان شما نمونه‌های آن را در اردوهای جهادی می‌بینید مطلوب این دولت خواهد بود و تیمی که به معنای واقعی با افتخار خودشان را نوکر مردم بدانند و در این عرصه مسابقه‌ی نوکری خواهند داد برای مردم. واضح است در این فضا چنانچه نیت کسی غیر از این باشد خود به خود خودش از تیم خارج خواهد شد اگر کسی بخواهد برای مطامع دنیوی وارد این عرصه شود، این دولت انتخاب خوبی برای او نیست، این دولت فقط خادم ملت و محرومان است. آن هم کل ملت ایران حتی مردم ایران در خارج از کشور.

وی افزود: ما معتقدیم کارگزاران یک نظام نقش اساسی در ایجاد شاکله‌ی آن دارند و قطعا تدین و تخصص ویژگی اصلی کارگزاران آینده دولت باید باشد. یعنی چاره‌ای نداریم جز این راه که مدیران متدین، متخصص، سخت کوش، پرتلاش و خستگی ناپذیر وارد میدان شوند تا بهترین تصمیم‌ها و اقدامات با مشورت نخبگان جامعه از اقوام مختلف رخ دهد.

رئیس ستاد مردمی علما، روحانیون و طلاب ستاد انتخاباتی رئیسی هشدار داد: باید همین الان عرض کنم احزاب زحمت نکشند و سهم خواهی نکنند. سهم خواهی در دولت آینده حضرت ایت الله رئیسی وجود ندارد. دیگر وقت آن است سهم خواهی از دولت ازآن ملت ایران باشد تا مجریان دولت آینده از بین بهترین، مردمی‌ترین، دلسوزترین، کارآمدترین فرزندان این آب و خاک انتخاب شود.
حجت الاسلام والمسلمین شیرمردی به موضوعات فرهنگی نیز اشاره کرد و یادآور شد: در بحث مقابله با معضلات و ناهنجاری‌های فرهنگی در نظام جمهوری اسلامی ایران قوانین خوبی در نظر گرفته شده است که متاسفانه در حال حاضر این قوانین با کم توجهی مجریان قبلی در بایگانی‌ها درحال خاک خوردن هستند. باید در دولت بعدی این قوانین و مصوبات مورد توجه قرار بگیردند و احیانا اگر نیاز به ورود قانون‌گذار به این عرصه و بروزرسانی برخی ضوابط احساس شد با بهره‌گیری از استعداد مجلس شورای اسلامی در صدد رفع این معضلات برآییم. در موضوع آسیب‌های اجتماعی که به جد دغدغه مقام معظم رهبری است نیز باید به طور ریشه‌ای با مسئله برخورد شود. تا با رفع مشکلات و مانع‌زدایی در مسیر رفع معضلات زمینه‌ای آسیب‌های اجتماعی همچون موضوع آب و بحران مهاجرت از روستاها به شهرها که خود، به حل مساله اعتیاد و حاشیه نشینی و بیکاری و طلاق و دیگر مسائل منتهی می‌شود گام برداریم.

وی ادامه داد: خیلی از مسائل و مشکلات با برنامه ریزی‌ اعم از کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلند مدت حل خواهد شد و البته نباید از اهمیت برنامه‌های بالادستی نظام هم غافل شد و در مسیر رفع مشکلات باید به آنها توجه کرد.

رئیس ستاد مردمی علما، روحانیون و طلاب ستاد انتخاباتی رئیسی در بخش دیگری از صحبت های خود به مساله شناخت از ایت الله رئیسی اشاره کرد و با انتقاد از اینکه برخی ایشان را نمی شناسند، یادآوری کرد: ایشان 10 سال  در 3 دولت متوالی  ریاست سازمان بازرسی کل کشور را برعهده داشتند و به سبب همین مسئولیت خطیر به تمام اجزای صنعت، تولید، خدمات و دستگاه‌های اداری و اجرایی کشور اشراف کامل دارند دیگر وجه تمایز آیت‌الله رئیسی با دیگر کاندیداها همین ویژگی است که سبب گردیده تا بیش از هر دولت مردی به ابعاد فنی و تخصصی دستگاه‌های حکومتی اشراف داشته‌باشند.

وی با بیان اینکه تجربه اقتصادی آیت الله رئیسی حتی از رئیس کل بانک مرکزی که اکنون در جمع نامزدهای انتخابات حضور دارد، بیشتر است، یادآوری کرد: ما شاهدیم با اجرای سیاست‌های فعلی بانک مرکزی بیشترین ضربات اقتصادی توسط بانک‌ها به اقتصاد کشور وارد می‌شود. همین سیاست‌های اشتباه بانک مرکزی است که اقتصاد ما را به این روز انداخته و این موضوع در کنارعدم نظارت موسسات مشکل آفرین شده. موسسه ای داریم که دو برابر بانک ملی پول دارد. باید پرسید بانک مرکزی کجا بوده که جلوی این را بگیرد؟ این پول را از کجا اورده؟ با چه پشتوانه ای؟ مگر نباید اگر یک بانکی پول مردم را گرفت به همان اندازه باید پشتوانه داشته باشد؟ ذخایر این سودهای مرکبی که باعث شده صنعت ما بخواباند ناشی از سیاست های اشتباه بانک مرکزی است. وقتی آیت الله رئیسی جلوی سودهای مرکب را گرفتند اقتصاد و اشتغال رونق گرفت. بیش از سه هزار کارخانه راه افتاد. اینها تازه تاثیرات مستقیم است و خیلی از صنایع پایین دستی این ها هم راه افتاد.

رئیس ستاد مردمی علما، روحانیون و طلاب ستاد انتخاباتی رئیسی به تجربه موفق آیت الله رئیسی در آستان قدس رضوی و توسعه صورت گرفته در دوره مدیریت ایشان اشاره کرد و درباره برنامه های اقتصادی دولت وی نیز اظهارداشت: برنامه های اقتصادی ایت الله رئیسی انشاالله توسط تیم کارشناسان خودشان و توسط خود ایشان ترسیم خواهد شد و دراین موضوع نگاه به داخل است. یعنی افزایش تولید در حد اعلاء، وقتی تولید زیاد شد تورم پایین می‌آید، اشتغال زیاد می‌شود، مالیات افزوده وارد خزانه می‌شود، به مدد درآمدهای مالیاتی نرخ بیکاری کاهش می‌یابد و به همین ترتیب خیلی از مشکلاتی که ما الان داریم ریش کن و بحث‌های جانبی ناشی از آن همچون ازدواج حل می‌شود. پس عمده ی برنامه ها روی اقتصاد مقاومتی و اقتصاد ملی است که زیرساخت هایش آماده است.

‌شیرمردی به ظرفیت پانصد تا هزار میلیارد دلاری صنایع گاز و نفت و صنایع پایین دستی و میعانات گازی اشاره کرد و با تاکید بر پتانسیل بالای صنعت گردشگری گفت که در دولت آینده، این ظرفیت فعال خواهد شد به طوری که از درآمدهای نفتی می توانیم بی نیاز شویم.

وی با بیان اینکه در داخل کشور نزدیک به دو و نیم تریلیون تومان نقدینگی وجود دارد، تاکید کرد: اگر ده درصد این رقم وارد تولید شود و به جای ورود سیل آسا به بازارهای کاذب مسکن و خودرو و سکه و ارز، در مسیر توسعه قرار گیرد، این امر به پیشرفت کشور منتهی می‌گردد این کاری است که با سیاست های پولی درست دولت قابل انجام است.

رئیس ستاد مردمی علما، روحانیون و طلاب ستاد انتخاباتی رئیسی رفع مشکل بورس را نیز منوط به اجرای همین سیاست ها دانست و گفت که با اجرای این قبیل سیاست ها، کشورهای غربی از تحریم ایران پشیمان شده و توبه خواهند کرد.

شیرمردی به اقدامات مثبت دولت‌ها در زمینه تراز مثبت تجاری و توسعه زیرساخت های کشور اشاره کرد و با این حال نقطه ضعف دولت های قبل را عدالت اجتماعی برشمرد. او تاکید کرد: عدالت موضوع مهمی است که شاید بعضی ها فکر کنند یک شعار است اما به نظر ما یک ضرورت است. اگر امروز می‌بینید که نزدیک به بیست میلیون جوان مجرد در این کشور داریم، همه از نبود عدالت است که در شان یک کشور شیعه نیست.

وی ادامه داد: معنا ندارد یک عده سرمست از ثروتهای بادآورده باشند و عده‌ای مشکل اقتصادی داشته باشند. اسلام با رانت مخالف است. با ثروت نامشروع مخالف است. هرکس از راه حلال باید کسب روزی کند. دولت و مجلس و دستگاه قضایی همه باید مراقبت کنند که عده ای از پروژه های دولتی استفاده سوء نبرده باشند. این ظلم است که سود پیمانکار ما به اندازه ای باشد که در هیچ کجای دنیا نیست. این سود باید برسد به دست مردم، برسد به دست محرومانی که در شهرهای مختلف زندگی می کنند. پیمانکارانی هستنتد که در امریکا و کانادا الان دارند کار میکنند و دو، سه درصد مثل یک کارگر پول گیرشان می‌آید ولی ایجا طرف پول پروژه را دارد می‌گیرد و یکدفعه هزار میلیارد و دو هزار میلیارد سود می‌کند. چرا نباید جلوی این ریخت و پاش ها را بگیریم؟ وقتی مثلا قرار است فلان تاجر با استفاده از ارز چهارهزار و پانصد تومانی فلان دانه روغنی را برای دام و طیور وارد کند بعد دست آخر ارز را دریافت می‌کند ولی دانه را وارد نمی‌کند و به جای ان کالاهای دیگری که پر سودتر است را وارد می‌کند این غارت بیت المال نیست؟

رئیس ستاد مردمی علما، روحانیون و طلاب ستاد انتخاباتی رئیسی با بیان اینکه اشرافیت جایی در هیچ کجای دولت ایت الله رئیسی ندارند، تاکید کرد که دولت بعد، دولت همه اقوام و همه مردم خواهد بود و عدالت در نظام بودجه ریزی و اجرا رعایت شده و جلوی چانه زنی ها برای سهم گیری از نظام بودجه ریزی گرفته خواهد شد.

انتهای پیام/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon