رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تجارت خارجی کشور سامان و متولی ندارد/جولان دلالان نتیجه نبود متولی در حوزه بازار محصولات کشاورزی است

رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس: تجارت خارجی کشور سامان و متولی ندارد/جولان دلالان نتیجه نبود متولی در حوزه بازار محصولات کشاورزی است

گروه استان‌ها - رئیس کمیسیون کشاورزی مجلس با بیان اینکه تجارت خارجی کشور سامان و متولی ندارد، گفت: جولان دلالان نتیجه نبود متولی در حوزه بازار محصولات کشاورزی است.

سیدجواد ساداتی‌نژاد در گفت و گو با خبرنگار تسنیم در کاشان، با بیان اینکه موضوع امنیت غذایی از اهمیت بسیار زیادی برخوردار است، اظهار داشت: امروز امنیت غذایی خود را به اقتدار غذایی تبدیل کرده است و کمیسیون کشاورزی با تلاش شش ماهه طرح "تقویت امنیت غذایی" را به مجلس ارائه داده است.

وی تحول کشاورزی، ایجاد اقتدار غذایی و کشاورزی، ایجاد تمرکز در وظایف و اختیارات و ارتقاء جایگاه کشاورزی و کشاورزان از جمله اهداف این طرح است، افزود: متخصصان از گذشته معتقد بودند باید در وزارت جهاد کشاورزی اصلاح ساختاری صورت پذیرد و از سوی دیگر در این طرح اصلاح فرآیندی مد نظر قرار گرفته است.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی ضمن تأکید بر رفع بروکراسی اداری ابراز داشت: در طول سال 99 مشکلات زیادی در تأمین مرغ و تخم مرغ داشتیم و پراکندگی اختیارات نیز باعث می‌شد حتی نظارت درستی صورت نپذیرد و مشکلات را نیز بر گردن یکدیگر می‌انداختند.

وی از تشکیل ستاد تنظیم بازار تخصصی ویژه محصولات کشاورزی خبر داد و گفت: برای اولین بار است که کشاورز بر سر میز آمده است در حالی که پیش از این از کشاورزان استفاده نمی‌شد و با این رویه در حوزه تنظیم بازار وزیر جهاد کشاورزی پاسخگوی قطعی است و بهانه‌ای وجود ندارد.

ساداتی‌نژاد با بیان اینکه تجارت خارجی کشاورزی در کشور سامان و متولی ندارد، تصریح کرد: بازار نیز متولی ندارد و بر همین اساس دلال‌ها جولان می‌دهد و بر همین اساس با تمرکز صورت گرفته سازمان توسعه تجارت کشاورزی تشکیل شده و در ابعاد مختلف تجارت داخلی و خارجی حوزه کشاورزی ساماندهی می‌شود.

وی ضمن اشاره به ضعف سرمایه‌گذاری در حوزه کشاورزی تأکید کرد: در طول 40 سال گذشته بالاترین سرمایه گذاری در حوزه کشاورزی چهار درصد بوده است و دولت ها نشان می‌دهد سرمایه گذاری نکردند و از این رو سازمان سرمایه‌گذاری کشاورزی ذیل وزارت کشاورزی تشکیل شده و هدف آن هدایت نقدینگی است.

رئیس کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه در شهرستان‌ها شورای پشتیبانی و رفع موانع تولید در شهرستان‌ها با هدف رفع بروکراسی اداری تشکیل شده است، افزود: فرماندار رئیس و دبیر رئیس اداره جهاد کشاورزی است و تصمیم در آن اتخاد می‌شود و ویژگی آن این است که شورای بالادستی ندارد و تصمیمات لازم الاجرا است.

انتهای پیام/801/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon