بهبود زیرساخت‌های درمانی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه مسئولان دارد


بهبود زیرساخت‌های درمانی استان بوشهر نیاز به توجه ویژه مسئولان دارد

گروه استان‌ها- رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر با اشاره به جولان ویروس کرونا در نقاط مختلف توجه به زیرساخت‌های درمانی استان را یک ضرورت دانست و گفت: بهبود زیرساخت‌های درمانی استان بوشهر باید مورد توجه ویژه مسئولان قرار بگیرد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بوشهر ، یکی از مهمترین زیرساخت‌های جامعه برای توسعه، در حوزه بهداشتی و درمانی است که وجود بیمارستان‌ها و مراکز تخصصی درمانی در شهرها نشان از روند توسعه و پیشرفت محسوب می‌شود.

هر چند برای مقابله با بیمار شدن مهمترین راهکارها پیشگیری و جلوگیری از شیوع بیماری است ولی وجود بیمارستان‌ها و مراکز درمانی نقش مهم و تاثیرگذاری در این عرصه دارد.

بیماری کرونا در جوامع نشان داد که ضمن اهمیت رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی، مراکز درمانی و بیمارستانی نقش قابل توجهی در کاهش فوتی‌ها دارد.

کرونا قوی‌تر از قبل در مقابل جان مردم قد علم کرده است و در موج پنجم کرونا شاهد افزایش نسبی شمار مبتلایان، فوتی‌ها و بستری‌ها در استان بوشهر هستیم.

ساده‌انگاری سبب افزایش بیماران کرونایی شده است

در مقابل سرکشی‌های کرونا، مردم نیز در میدان جنگ با آن آماده‌تر از همیشه با هر آنچه در توان دارند در حال مقابله هستند.

اما در این میان بسیاری از افراد هنوز در ساده‌انگاری وضعیت کرونایی قرار دارند و به گفته کارشناسان این بی‌توجهی سبب افزایش چشمگیر مبتلایان به کرونا، بستری‌ها و فوتی‌ها شده است.

گرچه ممکن است در نقاط مختلف کشور شاهد تغییر رنگ‌بندی کرونایی بر اثر بهبود و یا تشدید وضعیت کرونایی باشیم اما 10 شهرستان استان بوشهر همواره در وضعیت قرمز یا بسیار خطرناک قرار گرفته است.

وضعیت قرمز کرونایی ثابت می‌کند که سهل‌انگاری کردن کرونایی در حال افزایش و سبب وخیم‌تر شدن وضعیت بیماران کرونایی شده است.

زیرساخت‌های درمانی استان بوشهر نیاز به تقویت دارد

رئیس مجمع نمایندگان استان بوشهر با اشاره به جولان ویروس کرونا در نقاط مختلف توجه به زیرساخت‌های درمانی استان را یک ضرورت دانست و اظهار داشت: بهبود زیرساخت‌های درمانی استان بوشهر باید مورد توجه ویژه مسئولان قرار بگیرد.

حجت‌الاسلام موسی احمدی، استان بوشهر را یکی از استان‌ها با ظرفیت بالای اقتصادی در کشور دانست و بیان کرد: با توجه به نقش مهم استان بوشهر در درآمد ناخالص داخلی و ملی باید همسان با این ظرفیت‌های درآمدی، توجه ویژه‌ای به زیرساخت‌های رفاهی، درمانی، اشتغال‌زایی و عمرانی شود.

نماینده مردم عسلویه، جم، کنگان و دیر در مجلس شورای اسلامی، حل مشکلات مراکز درمانی و تأمین تجهیزات و امکانات درمانی را مورد تأکید قرار داد و خاطر نشان کرد: شیوع بیماری کرونا‌ وضعیت زیرساخت‌های درمانی بیش از پیش نمایان ساخت که ضرورت دارد امکانات لازم مراکز درمانی به‌ویژه بیمارستان جنوب استان از جمله کنگان فراهم شود.

وی بیمارستان کنگان را مرکز درمانی قطب جنوب استان بوشهر دانست و خاطر نشان کرد: این مرکز درمانی ضمن اینکه باید پاسخگوی درمانی شهرستان‌های مختلف جنوب استان، صنایع و تأسیسات پارس جنوبی باشد خدمات لازم به بیماران استان‌های همجوار ارائه می‌کند.

زیرساخت‌های نامناسب درمانی استان بوشهر قوای جان کروناست

اگرچه به نظر می‌رسد که تمامی مراکز درمانی استان بوشهر به بخش کرونا‌ اختصاص یافته است اما زیرساخت‌های نامناسب شبکه بهداشتی و درمانی در استان، سبب تشدید قوای کرونا و ضعف برای مقابله با این بیماری شده است.

تلاش برای بهبود زیرساخت‌های درمانی استان بوشهر

یکی از بیمارستان‌های تحت شعاع مستقیم کرونایی در استان بوشهر، بیمارستان کنگان است که به سبب نقص در سیستم درمانی و تجهیزاتی دچار مشکلاتی شده است.

سرپرست بیمارستان امام خمینی کنگان (ره) در گفت‌و‌گو با خبرنگار تسنیم با اشاره به پیگیری برای حل مشکلات این بیمارستان تصریح کرد: تجهیزات پزشکی به ارزش حدود 1.5 میلیارد تومان با پیگیری نماینده مردم جنوب استان بوشهر در مجلس، به بیمارستان امام خمینی (ره) کنگان تحویل شد.

صادق مختارپور افزود: این تجهیزات شامل یک دستگاه اتوآنالایزر 400 تستی، یک دستگاه ماشین بیهوشی، 6 مانیتور علائم حیاتی، 3 دستگاه الکتروکاردیوگراف و 3 دستگاه نبولایزر اولتراسونیک است.

سرپرست بیمارستان کنگان اضافه کرد: مبلغ صرفه‌جویی شده و قیمت تمام شده با ارز دولتی برای تجهیزات یاد شده، حدود 600 میلیون تومان بوده است.

کمک یک میلیارد ریالی ستاد بازسازی عتبات عالیات به بهداشت و درمان شهرستان دیر

رئیس‌ شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر نیز از کمک یک میلیارد ریالی ستاد بازسازی عتبات عالیات به بهداشت و درمان شهرستان دیر خبر داد و افزود: این مبلغ از سوی ستاد بازسازی عتبات عالیات، موکب بیت‌الزهرا (س) و هیئت مذهبی شهرستان دیر به حوزه بهداشت و درمان این شهرستان اختصاص داده شد.

احمد آخوندی در حاشیه اهدا کمک‌های ستاد بازسازی عتبات عالیات به بهداشت و درمان شهرستان دیر با تقدیر از همکاری این ستاد گفت: راه‌اندازی قرارگاه شفا، بسیج امکانات در ابتدای شیوع ویروس کرونا، انجام عملیات گندزدایی در سطح شهر و ادارات، تأمین و خرید بخشی از تجهیزات حفاظتی از قبیل ماسک، دستکش و مواد ضدعفونی و همکاری در کنترل مبادی ورودی و خروجی از جمله اقدامات و فعالیت‌های خوب مسئولان و اعضای ستاد بازسازی عتبات عالیات و موکب بیت‌الزهرا (س) شهرستان دیر بوده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دیر با اشاره به کمک‌های صورت گرفته به حوزه بهداشت و درمان این شهرستان خاطر نشان کرد: تجهیزات مورد نیاز و مواد غذایی توسط ستاد بازسازی عتبات عالیات و موکب بیت‌الزهرا (س) شهرستان دیر خریداری و در اختیار بیمارستان و اورژانس 115 شهرستان دیر قرار گرفته است.

آخوندی افزود: پیش از این نیز موکب بیت‌الزهرا (س) کمک‌های دیگری از قبیل اهدا چند دستگاه کولر، پالس اکسیمتر و تب سنج دیجیتال به حوزه بهداشت و درمان داشته است.

با تمام ظرفیت در کنار کادر درمان ایستاده‌ایم

رئیس ستاد بازسازی عتبات و عالیات و موکب بیت‌الزهرا (س) شهرستان دیر نیز در این خصوص گفت: از تمام ظرفیت ستاد و موکب برای کاهش مشکلات بیماران کرونایی و تنفسی استفاده می‌شود.

حسین چاهبندی از همکاری با شبکه بهداشت و درمان و بیمارستان امام هادی علیه‌السلام برای رفع کمبودها و نواقص موجود حوزه پشتیبانی بیمارستان خبر داد و گفت: بیمارستان از سیستم‌های تجهیزاتی و تأسیسات و پشتیبانی قابل قبول بهره می‌برد ولی این امکانات نیاز به سرویس و بازسازی دارد که با هماهنگی انجام شده سرویس‌دهی این تجهیزات در دستور کار ستاد بازسازی عتبات و عالیات قرار دارد.

انتهای پیام/190/ ع

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon