هزینه گزاف شهرداری تهران برای برگزاری کنسرتهای آنلاین
عضو شورای شهر تهران به برگزاری کنسرتهای آنلاین توسط مدیریت شهری در دوره گذشته اشاره کرد و گفت: این کنسرتها چه اثری را داشته و چقدر هزینه و فایده در پی آن ایجاد شده است؛ این مسائلی است که باید به آن پاسخ داده شود.
به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، علیرضا نادعلی در جریان جلسه امروز شورای اسلامی شهر تهران و پس از ارائه گزارش جوادی یگانه معاون فرهنگی اجتماعی شهرداری تهران اظهار کرد: گزارش امروز آقای یگانه در حوزه فرهنگی اجتماعی شهرداری بسیار تلخ بود.
وی تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در دوره گذشته مورد غفلت مدیریت شهری و بهویژه حوزه فرهنگی شهرداری تهران قرار گرفته بود عدم توجه به مناسبتهای مذهبی بود به طوری که تهران و سایر شهرهای کشور بیش از 100 سال است که توسط مردم سیاهپوش میشد اما متاسفانه در سال گذشته و با توجه به شیوع ویروس کرونا و مشکلاتی که مردم در این حوزه داشتند شهرداری تهران از سیاهپوش کردن تهران ممانعت کرد و چه بسا این اتفاق برای خانوادههای داغدیده از کرونا بسیار تلخ بود.
عضو شورای شهر تهران تصریح کرد: یکی دیگر از موارد که در دوره حناچی مورد غفلت قرار گرفت حضور معتادان متجاهر و تردد آنها در بسیاری از گاردریلهای بزرگراه و پلها بود و بنده بارها در مصاحبه خود اعلام کردم که ما سمپوزیوم استعمال مواد مخدر در پایتخت را شاهد هستیم.
به گزارش تسنیم، جعفر شریبانی دیگر عضو شورای شهر تهران نیز ضمن عملکرد موفق 12 ساله مدیریت قالیباف در حوزه فرهنگی و اجتماعی خاطرنشان کرد: عملکرد در این حوزه وجود دارد که متاسفانه عملکرد حوزه فرهنگی در شهرداری تهران ناموفق بوده و فاصله بسیار زیادی نسبت به عملکرد مدیریت فرهنگی رد دوره قالیباف دراد.
وی گفت: در روزهای پایانی مدیریت شهری حناچی شاهد افتتاح مجموعه فرهنگی طغرل که در ادامه به مجموعه رازی و در نهایت به ایوان ری معروف شده است بودیم و بنا بر پیگیری بنده از همه معاونان شهردار سابق داشتم اعلام شده است که بین 80 تا 85 ردصد از این پروژه در دوره قبل انجام شده است و متاسفانه در روزهای پایانی دوره گذتشه نیز شاهد یک افتتاح نصفه و نیمه بودیم.
عضو شورای شهر تهران همچنین به برگزاری ضعیف انتخابات شورایاریها در دوره پنجم اشاره کرد و گفت: بنده با توجه به اینکه عضویت در شورایاری را داشتم نسبت به همه اتفاقات مطلع و آگاه هستم و متأسفانه در دوره گذشته انتخابات شورایاریها شاهد رد صلاحیتهای مصلحتی قبل از انتخابات بودیم و حتی انتخابات الکترونیکی شوراها نیز تنها به صورت نمادین اجرا شد.
شریبانی با اشاره به مشارکت 500 هزار نفری در انتخابات شورایاریها خاطرنشان کرد: این مشارکت در پستوها انجام شد نه در پای صندوقهای رأی.
وی همچنین به برگزاری کنسرتهای آنلاین توسط مدیریت شهری در دوره گذشته اشاره کرد و گفت: این کنسرتها چه اثری را داشته و چقدر هزینه و فایده در پی آن ایجاد شده است و این مسائلی است که باید به آن پاسخ داده شود.
عضو شورای شهر تهران به پروژه تهران 1400 و هزینه هنگفت آن اشاره کرد و گفت: متاسفانه مدیریت شهری در دوره گذشته یک شعار سیاسی را برند شهر تهران کرد و ستاد مدیریت محلهها را تبدیل به پایگاههای یک حزب خاص در شورای شهر تهران کرد.
انتهای پیام/