عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: افزایش قیمت سم و کود مهم‌ترین مشکل کشاورزان/ یارانه کشاورزی در بودجه سال آینده مطرح می‌شود


عضو کمیسیون کشاورزی مجلس: افزایش قیمت سم و کود مهم‌ترین مشکل کشاورزان/ یارانه کشاورزی در بودجه سال آینده مطرح می‌شود

گروه استان‌ها- عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با اشاره به اینکه اکنون مهم‌ترین مشکل کشاورزان افزایش قیمت سموم و کود است گفت: اختصاص یارانه کشاورزی را در بودجه سال آینده مطرح می‌کنیم.

ابراهیم نجفی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت، درباره عضویت خود در کمیسیون کشاورزی مجلس اظهار داشت: اولویت بنده عضویت در کمیسیون عمران بود و برای این عضویت حائز امتیاز بودم اما هیئت رئیسه مجلس با عضویت بنده در این کمیسیون مخالفت به عمل آورد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس با بیان اینکه بنده این موضوع را در تذکر به رییس مجلس عنوان کرده و معترض تصمیم هیئت رییسه شدم افزود: در این راستا آقای قالیباف اظهار داشت که مشکلی در این بابت وجود ندارد و می‌توانم در کمیسیون عمران عضو شوم.

عضو مجمع نمایندگان گیلان در مجلس خاطرنشان کرد: اما با توجه به اینکه استان گیلان به‌عنوان قطب کشاورزی کشور نماینده‌ای در کمسیون کشاورزی ندارد بنده با افتخار به عضویت کمیسیون کشاورزی درآمده و این موضوع را در صحن مجلس نیز مطرح کردم.

وی با اشاره به برنامه‌های خود در حوزه توسعه کشاورزی و رفع مشکل کشاورزان گفت: در بحث کشاورزی مهم‌ترین مشکلی که کشاورزان با آن مواجه هستند افزایش قیمت سموم و کود کشاورزی است و بنده به جد پیگیر این موضوع در کمیسیون کشاورزی هستم.

نماینده مردم شهرستان آستانه‌اشرفیه در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: در این راستا در لایحه بودجه سال آینده که دولت به مجلس ارائه خواهد کرد یارانه‌های پیشنهادی در زمینه کشاورزی را مطرح کرده و از آن حمایت می‌کنیم.

نجفی با بیان اینکه استان گیلان 238 هزار هکتار زمین شالیزاری دارد و 1.1 میلیون تن شلتوک در طول سال در گیلان تولید و 30 الی 35 درصد برنج کشور در گیلان تأمین می‌شود گفت: تضمین خرید محصولات کشاورزی در زمان مشخص یکی از مباحث مهمی است که در کمسیون کشاورزی دنبال خواهیم کرد.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب و منابع طبیعی مجلس شورای اسلامی ابراز داشت: همچنین از جمله موضوعات حائز اهمیت که نیازمند پیگیری جدی است جلوگیری از واردات بی‌رویه برنج و سایر محصولات کشاورزی است.

وی با بیان اینکه دامنه کمیسیون کشاورزی وسیع بوده و علاوه بر کشاورزی مباحثی نظیر آب، شیلات، منابع طبیعی و دامداری را در بر می‌گیرد تصریح کرد: تعاونی دامداران گیلان تقریباً 72 هزار عضو دارد که 40 هزار نفر از آن‌ها فعال هستند.

نماینده مردم آستانه‌اشرفیه در مجلس با اشاره به بخشنامه داخلی وزارت جهاد کشاورزی مبنی بر ممنوعیت نهاده‌های دامی شامل جو، ذرت، گندم و سویا برای دامداران سنتی افزود: طبق بخشنامه این نهاده‌ها باید تحویل کارخانجات تولیدکننده کنسانتره شود اما این کارخانجات بخش زیادی از نهاده‌ها را تبدیل نمی‌کنند.

نجفی بخشی از علت قیمت بالای نهاده‌ها را فروش این نهاده‌ها در بازار آزاد دانست و عنوان داشت: ما باید این بخشنامه وزارت جهادکشاورزی را با پیشنهاد کمیسیون کشاورزی باطل کنیم تا دامداران صنعتی بتوانند از نهاده‌های دامی جو، ذرت و گندم استفاده کنند.

انتهای پیام/614/ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon