شهرستان‌های خراسان‌رضوی همچنان درگیر کرونا/ نیمی از بیماران کرونایی در کاشمر بومی نیستند

شهرستان‌های خراسان‌رضوی همچنان درگیر کرونا/ نیمی از بیماران کرونایی در کاشمر بومی نیستند

گروه استان‌ها- با عبور از پیک پنجم کرونا اما همچنان بسیاری از شهرستان‌‌های خراسان رضوی همچنان در وضعیت قرمز کرونایی قرار دارند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، استان خراسان رضوی که پیک پنجم کرونا را در شرایط بسیار سختی آغاز کرد بطوریکه که تمامی شهرستان‌های این استان قرمز و سیاه را نیز تجربه کردند اما طبق آخرین گزارش نرم افزار ماسک روز گذشته شرایط بهتری را تجربه کرد به طوریکه تعداد شهرستان‌های قرمر خراسان رضوی به 14 شهرستان کاهش یافت.

هم اکنون شهرستان‌های باخرز، تایباد، گناباد، خلیل‌آباد، کاشمر، تربت‌حیدریه، بینالود، مشهد، سرخس، درگز، قوچان، جوین، سبزوار و بردسکن در وضعیت قرمز قرار دارند که در این بین فقط شهرستان سرخس به دلیل تعداد بالای مبتلایان در وضعیت قرمز تیره است.

از میان 33 شهرستان خراسان رضوی، هم اکنون 14 شهرستان در وضعیت قرمز، 17  شهرستان در وضعیت نارنجی و 2 شهرستان در وضعیت زرد قرار دارند.

شهرستا‌ن‌هایی مانند تربت‌جام، کلات، چناران، جغتای، فیروزه، خوشاب، خواف، رشتخوار، بجستان، جغتای، مه‌ولات و فریمان استان خراسان رضوی هم در وضعیت نارنجی هستند و فقط شهرستانهای داورزن و زاوه در وضعیت زرد قرار دارند.

غلامرضا میری، رییس دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه اظهارداشت: در یک هفتۀ اخیر 428 بیمار مبتلا به کرونا بر اساس معیارهای تشخیصی قطعی در مجموعه تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه شناسایی شده‌‌اند و 200 بیمار نیز در این مدت در بیمارستان بستری شدند.

وی افزود: در این مدت متاسفانه 22 نفر جان خود را بر اثر ابتلا به کرونا از دست داده‌اند و در حال حاضر تربت حیدریه در وضعیت قرمز و زاوه و مه‌ولات در وضعیت نارنجی کرونایی قرار دارند.

نیمی از بیماران کرونایی در کاشمر غیر بومی هستند

مسلم ساقی، فرماندار کاشمر نیز اظهارداشت: به خاطر موقعیت جغرافیایی که کاشمر دارد رفت و آمد به این شهرستان به خصوص از سوی زائران بیشتر از دیگر شهرستان‌های اطراف است از همین رو طی چند روز گذشته 49 درصد بستری‌های کرونا در کاشمر غیربومی بودند بطوریکه در روزهای بحرانی از سیستان و بلوچستان و خراسان شمالی نیز پذیرش داشتیم.

وی افزود: متاسفانه چند روزی است که واکسیناسیون به کندی صورت می‌گیرد هرچند تا 1800دوز در روز تزریق داشتیم و تا سه هزار دوز ظرفیت واکسیناسیون در شهرستان کاشمر داریم اما چند روزی است که به دلیل کمبود واکسن تنها روزی هزار دوز تزریق می‌شود.

ساقی تصریح کرد: متاسفانه بخشی از مناطق کاشمر از واکسیناسیون استقبال نمی‌کنند به همین دلیل در بعضی از مناطق کم برخوردار مراکز تجمیعی هم راه اندازی شده اما روزانه کمتر از 50نفر تزریق انجام می‌شود.

مثبت بودن تست کرونای 50 درصد بیماران

یزدانی، رئیس شبکه بهداشت و درمان کاشمر نیز گفت: باوجود تمامی مشکلاتی که طی 20 ماه گذشته به خاطر شیوع ویروس کرونا با آن مواجه بودیم اما به نسبت بسیاری از شهرستان‌های اطراف وضعیت بهتری داشتیم.

وی افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون حدود 28 هزار نفر به صورت تست رپید و پی سی آر بیماریابی شدند که نتیجه تست حدود 50 درصد این افراد مثبت بوده است.

رئیس شبکه بهداشت و درمان کاشمر عنوان کرد: از ابتدای این هفته بیش از 150 نفر در دو بیمارستان شهید مدرس و حضرت ابوالفضل(ع) کاشمر بستری بودند اما خوشبختانه این آمار اکنون به یکصد نفر کاهش یافته است، افزود: از ابتدای شیوع ویروس کرونا تاکنون بیش از چهار هزار نفر در بیمارستان‌های کاشمر بستری شده‌اند.

وی بابیان این مطلب که از ابتدای امسال تاکنون 2488 نفر در بیمارستانهای کاشمر بستری شده‌اند خاطرنشان کرد:این آمادگی وجود دارد که روزانه به 4هزار نفر واکسن کرونا در شهرستان کاشمر تزریق شود. در شهرستان کاشمر 105 هزار نفر بالای 18 سال داریم که باید واکسینه شوند که تا به امروز 37.49 درصد این جمعیت واکسینه شده‌اند و 75 درصد افراد بالای 50 سال نیز واکسن دریافت کرده‌اند.

84 درصد جمعیت بالای 60 سال واکسینه کامل شده‌اند

عصمت تقی‌آبادی، رئیس مرکز بهداشت نیشابور نیز در ادامه اظهارداشت: 32 درصد جمعیت بالای 18 سال حداقل یک دوز واکسن را دریافت کرده و 84 درصد جمعیت بالای 60 سال واکسینه کامل شده‌اند. گروه هدف واکسن در نیشابور 366 هزار نفر هستند که حدود 180 هزار نفر حداقل یک دوز واکسن را دریافت کرده‌اند.

وی افزود: هر سه روز یک‌بار 10 هزار دوز واکسن به نیشابور می‌آید اما با توجه به استقبال شهروندان از تزریق واکسن، همکاران ما در پایگاه‌های واکسیناسیون مجبور به تزریق سهمیه 2 یا 3 روز در یک روز می‌شوند به‌طوری که از 10 هزار دوز واکسنی که برای مصرف 3 روز به نیشابور می‌آید، 8 هزار دوز در همان روز اول تزریق می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در نیشابور پنج مرکز تجمیعی واکسیناسیون و 45 مرکز خدمات جامع سلامت روستایی مشغول خدمت‌رسانی به شهروندان هستند.

انتهای پیام/ز

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon