اسرار مکتوم جنگ ۸ ساله| ناگفته‌هایی از پشتیبانی مردم در دفاع مقدس/ در کوتاه‌ترین زمان "اقلام" جبهه‌ها ‌ تهیه می‌شد‌

اسرار مکتوم جنگ 8 ساله| ناگفته‌هایی از پشتیبانی مردم در دفاع مقدس/ در کوتاه‌ترین زمان "اقلام" جبهه‌ها ‌ تهیه می‌شد‌

گروه استان‌ها ـ امروز که در آستانه ۴۱ سالگی دوران دفاع مقدس هستیم از جمله نکاتی که باید به آن به صورت ویژه پرداخته شود مسئله حضور مردم در عرصه پیشتیبانی از جبهه‌های نبرد حق علیه باطل است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از همدان دوران دفاع مقدس ناگفته ها و اتفاقات بسیاری دارد که شاید در طول این سالها که از پایان جنگ سپری شده کمتر به آن پرداخته ایم، مسئله ای که سبب شده نسل حاضر که تجربه درک و حضور در آن را ندارد نتواند نگاه مناسبی و واقع بینانه به این برهه از تاریخ انقلاب اسلامی داشته باشد.

امروز که در آستانه 41 سالگی دوران دفاع مقدس هستیم از جمله نکاتی که باید به آن به صورت ویژه پرداخته شود مسئله حضور مردم در عرصه پیشتیبانی از جبهه‌های نبرد حق علیه باطل است. واقعیت این است که اگر مردم پای کار انقلاب نمی‌آمدند و با همه وجود رزمندگان را حمایت نمی کردند معلوم نبود جه بر سر جمهوری اسلامی و ایران تازه انقلاب کرده می‌آمد.

در این باره محمد حسن شهیدی نماینده وقت سپاه در ستاد پشتیبانی از جنگ همدان با تشریح جانفشانی مردم در این دوران اظهار داشت: در دوران جنگ تحمیلی هر وقت درخواستی از سوی جبهه‌ها می آمد به دلیل ارتباط خوبی که با اقشار مختلف مردم و اصناف داشتیم در کوتاه ترین زمان ممکن اقلام مورد نیاز تهیه شده و در قالب کاروانی با  100 تا 300 ماشین به جبهه ارسال میشد.

وی  با بیان اینکه همدلی و وحدت عامل پیشرفت کارها در دوران دفاع مقدس بود، افزود: حرف اول جامعه در آن زمان مسئله دفاع مقدس و حمایت از آن بود  به همین دلیل نیز هر کس هر کاری از دستش بر می آمد، انجام می‌داد.

مسئول وقت ستاد پشتیبانی از دفاع مقدس همدان  ادامه داد: خاطرم هست گاهی بنابر درخواست ارسالی از جبهه باید 10 تن نان ارسال می‌کردیم  به همین دلیل با یکی از فعالان این عرصه به نام آقای محمودی هماهنگ می‌شیدیم؛ ایشان نیز آرد مورد نیاز را بین نانوایی‌ها توزیع می‌کردند تا در چند شیفت نان مورد نیاز پخت شود، یعنی کار به گونه‌ای پیش می‌رفت که ما صبح اول وقت نان گرم را به جبهه ارسال میکردیم.

وی توضیح داد: در آن دوران هر صنفی تا جایی که می‌توانست ما را در پشتیبانی از جنگ یاری میکرد به ویژه آموزش پرورش چه دربخش انسانی و چه بخش جمع آوری کمک‌های مردمی نقش به سزایی داشت.

شهیدی  عنوان کرد: مردم برای کمک به جبهه‌های دفاع مقدس  قوت خود را بسته بودند به گونه‌ای که مثلا حتی شده یک کارگر ساده مزد یک روز خود را  به کمک از جبهه اختصاص میداد یا اگر کسی 4 تخم مرغ داشت چند تا از این تخم مرغ‌ها را به ستاد پشتیبانی اهدا میکرد.

وی تصریح کرد: واقعیت این است که در آن دوران این همت عالی مردم و سخاوت آنها بود که جنگ را اداره می‌کرد علاوه بر این مردم نیز حساسیت زیادی نسبت به شهدا داشتند.

انتهای پیام/742/ش

 
 
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon