اختتامیه نوجوان برگزیده سال| معرفی نوجوانان برگزیده در صدا و سیما/ قول مسئولین جشنواره برای حمایت از استعدادها و نوجوانان برتر

اختتامیه نوجوان برگزیده سال| معرفی نوجوانان برگزیده در صدا و سیما/ قول مسئولین جشنواره برای حمایت از استعدادها و نوجوانان برتر

جشنواره "نوجوونیم" بعد از رقابت چند ماهه در حوزه‌های مختلف به ایستگاه پایانی رسید و نوجوانان برگزیده سال معرفی شدند.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، همزمان با هفته ملی نوجوان، امشب اختتامیه جشنواره نوجوان برگزیده سال (نوجوونیم) برگزار شد. 

این جشنواره برای سال نخست از نهادهای تشکیلاتی نوجوان در خصوص جمع‌آوری آثار نوجوانان کمک گرفته است که از جمله آنها می‌توان به مجموعه‌هایی مانند کانون پرورش فکری کودک و نوجوان، هلال احمر، انجمن اسلامی دانش آموزان، بسیج دانش آموزی و باشگاه هنر و رسانه نوجوان اشاره کرد.

این نهادها بالغ بر 3500 رزومه اولیه را بررسی کرده و از میان آنها 400 رزومه برتر را به دبیرخانه جشنواره ارسال کرده‌اند. در این دوره از جشنواره از 21 استان کشور آثار و رزومه فعالیت‌های یک ساله این نوجوانان به دبیرخانه رسید.. و در مرحله نخست، 30 نوجوان عضو آکادمی جشنواره رزومه‌ها بررسی شد و نهایتاً 47 نفر در زمینه‌های هفتگانه جشنواره یعنی شعر، داستان، ژورنالیسم، فیلمسازی، بازیگری، خوانندگی و اجرا به مرحله نهایی رسید.

61 درصد شرکت‌کنندگان را دختران هنرمند و 39 درصد آن را پسران تشکیل می‌دهند. برگزیدگان از حمایت بسیج سازمان صداوسیما و سایر مجموعه‌های متولی حوزه ادب و هنر نوجوان بهره‌مند خواهند شد.

محمدمهدی رحمتی رئیس بسیج صداوسیما در ابتدای سخنان خود از خانواده شهید لندی که در مراسم اختتامیه حضور داشتند تشکر کرد و بابت مشغله رئیس رسانه ملی که می خواست در انتخاب نوجوانان برگزیده سال حضور داشته باشد و نتوانست حاضر شود عذرخواهی کرد.

او درباره خلاقیت و نوآوری و مسئولیت اجتماعی که نوجوانان می‌توانند داشته باشند همان طور که امثال شهید لندی در این مسیر اسطوره شدند و ثابت کردند می‌توان در این عرصه مسئولانه نقش ایفا کرد.

رئیس بسیج صداوسیما که چندی است سرپرستی معاونت امور استان‌های رسانه ملی هم برعهده دارد، تاکید کرد: ما قرار است علاوه بر خلاقیت، اعتماد اجتماعی را بدست آوریم و در راستای ارتقا آن قدم برداریم. ما نیاز داریم برای الگوسازی و فرهنگسازی اجتماعی به ویژه کار کنیم.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ما هم پیشگامیم و هم مسئول؛ این دو دغدغه را اگر در دستور کار قرار دهیم به جامعه ای مسئولیت پذیر می رسیم که اعتماد اجتماعی هم اتفاق خواهد افتاد.

در ادامه مراسم، از نکات قابل توجه، برگزیدگان جشنواره از اقصی نقاط ایران و تمام قشرها، گویش ها و قومیت هاست. فاطمه میرزایی از بوشهر یکی از برگزیدگان بخش شعر نخستین جشنواره نوجوان برگزیده سال روی جایگاه آمد و شعرخوانی کرد.

محمدرضا محمدی از تهران جزو برگزیرگان حوزه اجرا به همراه مانی رحمانی بازیگر سریال "بچه مهندس" که سفیر هفته نوجوان بوده، روی جایگاه حاضر شدند.

رحمانی درباره اینکه سفیر هفته ملی نوجوان شد، گفت: خیلی دغدغه مند و دلسوزانه، دغدغه و مطالبات 9_8 میلیون نوجوان را پیگیری کردیم که از نوجوانان برتر حمایت شود که ان‌شاءالله با برنامه‌ریزی که شده، برگزیدگان نوجوانی که در 7 عرصه رقابتی جشنواره معرفی می شوند، مورد حمایت قرار می گیرند تا استعدادهایشان به خوبی دیده شود.

در بخشی دیگر از مراسم، گروه سرود نسیم رحمت اجرای برنامه کردند. حسین شکیب راد دبیر نخستین جشنواره نوجوان برگزیده سال در پشت تریبون حاضر شد و تاکید کرد: بعد از 18 سال ایده داشتم و می خواستم برای نوجوانان کار ویژه‌ای کنم. دغدغه نوجوان را همیشگی داشتم و اگر جشنواره "نوجوونیم" اتفاق افتاد دنبال این بودیم یک موجی از دغدغه مندی به راه بیندازیم.

وی افزود: امروز به جای جزیره‌ای عمل کردن، زیست بومی اتفاق افتاده و امیدوارم تداوم داشته باشد. در سال اول به سراغ تشکل های دانش آموزی رفتیم. تفاوت ما با جشنواره های دیگر این است که دنبال موثر رفتیم نه اثر! 400 رزومه به دست ما رسید و 30 نوجوان این آثار را داوری کردند. در 7 حوزه به سراغ 7 اثر از میان این آثار رفتیم. در هرکدام از حوزه های تخصصی 3 نفر در هر عرصه نامزدهای نوجوان برتر انتخاب شدند. حتی استعدادهایی که انتخاب نشدند را هم می خواهیم مورد حمایت قرار دهیم.

در 7 بخش شعر، داستان، ژورنالیسم، فیلمسازی، خوانندگی، بازیگری و اجرا تجلیل شدند.

در بخش شعر، فاطمه سادات حسینی از بوشهر، آرین رحمتی از کردستان و فاطمه میرزایی از بوشهر نفر اول، دوم و سوم شدند.

در بخش داستان، مریم شاه پسندی از تهران، مجتبی صاحب زمانی از کاشمر، زینب محمدی از شهر قدس نفر اول، دوم و سوم شدند.

در بخش ژورنالیسم، سما رزمی از آذربایجان شرقی نفر اول و آرمیتا رزاقیان از تهران  رتبه دوم این بخش را به خودشان اختصاص دادند. در بخش فیلمسازی، مریم رضایی از اصفهان،  بنیامین خدابنده از سیستان و بلوچستان و محمد قادری از تهران نفر اول، دوم و سوم در این بخش شدند.

سیدمحمد حسینی از تهران، محمدحسن احمدی از تهران و مهدی جعفری از تهران در بخش خوانندگی نفر اول، دوم و سوم شدند. سجاد اسماعیلی از یزد، سارا ذوقی از تهران و میلاد صویلاوی از بوشهر در بخش بازیگری عنوان اول، دوم و سوم را به خودشان اختصاص داد. در بخش اجرا، رضوان فرخ پور از لرستان، محمدرضا محمدی از البرز و غزل علی بیگی از چهارمحال و بختیاری نفر اول، دوم و سوم شدند.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
triboon
گوشتیران
رایتل
مادیران