بیانیه انجمن علمای اهل سنت درباره فساد سیستماتیک رژیم سعودی

بیانیه انجمن علمای اهل سنت درباره فساد سیستماتیک رژیم سعودی

علمای اهل سنت واقعیت فساد سیستماتیک دولت سعودی را که شامل فساد اخلاقی، تخریب ارزش‌ها، فساد مردان و زنان جوان در جامعه است، محکوم کرد.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، انجمن علمای اهل سنت در بیانیه‌ای نسبت به پیامدهای فساد در کشور حرمین شریفین به دلیل تغییراتی که «محمد بن سلمان» ولیعهد سعودی اعمال کرده، هشدار داد.

علمای اهل سنت از کشورهای یمن، مالزی، ترکیه، فلسطین و مغرب و نهادهای دینی این کشورها زیر این بیانیه را امضاء کرده‌اند.

وب سایت سعودی لیکس نوشت:در این بیانیه آمده است که تقلید کورکورانه از سایر ملل و وابستگی بی‌رویه به غرب و اقتباس آداب و رسوم از فرهنگ‌ ملت‌های غربی برخلاف دین و ارزش‌ها و هنجارهای ما در جوامع مسلمان است و این امر چیزی جز شرارت و فساد به ارمغان نمی‌آورد و جز پشیمانی و بدی از آن درو نمی‌کند.

انجمن علما در ادامه تاکید کرد: آنچه دل هر مؤمنی را خون و احساسات هر مسلمانی را جریحه دار می‌کند، انتشار تصاویر بیهوده، صحنه‌های فساد در سرزمین حرمین شریفین ، زادگاه وحی، شهر نبوت و مهد رسالت است که دولت سعودی همواره به آن افتخار می‌کند.

این انجمن در ادامه افزود که دولت سعودی، متولیان این برنامه‌ها و شرکت‌کنندگان و مروجین آن مسئول این نابهنجاری‌ها و فساد هستند حتی کسانی که این امر را دیدند و در برابر آن سکوت کردند و یا اینکه توانایی امر به معروف و نهی از منکر را دارند نیز مسئول هستند.

در بیانیه انجمن علما از دولت سعودی خواسته شد تا از این برنامه‌های فساد که شدیدترین و بدترین عواقب را برای کشور و جامعه آنها به همراه خواهد داشت، دست بردارد.

علمای اهل سنت تأکید کردند: از اسباب و دلایل هلاکت و زوال، رشد فسق و فجور و ترک امر به معروف و نهی از منکر و سرکوب انسان‌هایی است که خواهان اصلاح جامعه هستند.

در ادامه این بیانیه آمده است که پیشرفت یک کشور با سرگرمی و بازی حاصل نمی‌شود، بلکه با علوم سودمند، سیاست قانونی عقلانی، عدالت و حقیقت حاصل می‌شود مخصوصاً در کشورهایی که خداوند به آنها وجود مقدسات و مردم صد در صد مسلمان نصیبشان کرده است.

انجمن علمای اهل سنت این اقدام دولت سعودی را التماس و تلاش برای ماندن در قدرت از خلال ترویج برنامه‌های فساد دانست.

این بیانیه خواستار ایستادگی جدی و مستمر هر مسلمان در داخل یا خارج از حرمین شریفین با تمام ابزارهای مشروع برای مقابله با این برنامه‌های مخرب شد.

بسیاری از معارضان و مخالفان بارها این گونه جشن‌ها را که با عنایت خاص محمد بن سلمان و در راستای اهداف چشم انداز 2030 برگزار می‌شود را ابزاری برای دین زدایی در کشوری دانسته‌اند که میزبان مهم‌ترین اماکن مقدس اسلامی است و پادشاهش خود را خادم حرمین شریفین می‌نامد.

ماهیت این جشن و بسیاری از جشن‌های دیگر موجب خشم و تعجب محافل دینی و مخالفان و منتقدان در عربستان سعودی شده است. مراسم‌هایی که با پایکوبی و به صورت مختلط و پوشش‌های نامتعارف و همچنین مصرف مشروبات الکلی و برگزاری مسابقات قمار همراه است.

ولیعهد جوان سعودی از زمان روی کار آمدنش برای ایجاد تغییرات ریشه‌ای و اسلام زدایی از عربستان و کشاندن این کشور به سمت فساد تلاش زیادی کرده و در این سال‌ها فروش مشروبات الکلی، برگزاری جشن‌های مختلط، دعوت از خوانندگان آمریکایی و از سوی دیگر بازداشت صدها عالم دینی و خطبای مساجد مصادیق بارز این موضوع است.

آل سعود سرمایه‌های عظیم مالی را در بخش سرگرمی هزینه می‌کند تا جوانان سعودی را با سیاست‌های بی‌پروای خود منحرف کند و فساد و انحطاط را در عربستان گسترش دهد.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان