تکمیل راه‌آهن مطالبه مردم استان لرستان از دولت سیزدهم است

تکمیل راه‌آهن مطالبه مردم استان لرستان از دولت سیزدهم است

گروه استان‌ها- معاون عمرانی استانداری لرستان با بیان اینکه یکی از مطالبات مردم لرستان احداث راه‌آهن است گفت: احداث راه‌آهن خرم‌آباد - دورود - بروجرد بسیار حائز اهمیت است و انتظار داریم در این سفر در این راستا اتفاقات خوبی رخ دهد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم ازخرم‌آباد، احمد رضا دالوند در حاشیه بازدید وزیر راه و شهرسازی از طرح توسعه فرودگاه خرم‌آباد با بیان اینکه یکی از مطالبات کلی که در استان وجود دارد راه‌آهن است اظهار داشت: کمتر مرکز استانی است که فاقد راه ریلی باشد که لرستان یکی از استان‌هایی است که استارت ریلی آن ازسال 92 زده شد و بنا به دلیلی کار متوقف شده است.

وی افزود: راه‌آهن فعلی که ارتباط مرکز  به جنوب کشور را برقرار می‌کند قسمتی از آن از استان لرستان عبور می‌کند که این قسمت 80 سال پیش احداث و اکنون فرسوده شده و ظرفیت ترافیکی بیش از این را ندارد و چنانچه  حادثه‌ای رخ دهد شاید این ارتباط قطع شود در همین راستا احداث راه‌آهن خرم‌آباد - دورود - بروجرد بسیار حائز اهمیت است و انتظار داریم در این سفر در این راستا اتفاقات خوبی رخ دهد.

وی با اشاره به فرودگاه عنوان کرد: در فرودگاه، پرواز مشهد کمترین توقع مردم این استان است و بخش خصوصی انجام می‌دهد ولی ممکن است تعطیل شود البته در مسیر خرم‌آباد به تهران هم گاهی مشکل وجود دارد که نیازمند رسیدگی است.

علی کاملی نیز در این  بازدید اظهار داشت: تجهیزات، امکانات و نیروی متخصص در این بخش وجود دارد و تنها چیزی که نیست این است که به بحش گردشگری این استان توجه نشده و همین سبب شده تا خیلی از شرکت‌های هواپیمایی تمایلی نداشته باشند.

وی افزود: لرستان استانی است که گردشگرپذیر است و مواهب طبیعی زیادی دارد که در این راستا حمل و نقل هوایی کوچک می‌تواند نقش مهمی داشته باشد ولی دولت توان این را ندارد البته برخی باندهای آسفالت داریم مانند دورود که برای حمل و نقل زیر 19 نفر مناسب است که راه‌اندازی شود و اگر راه و شهرسازی همکاری کند می‌توان اقداماتی را انجام داد.

مدیر فرودگاه خرم آباد تصریح کرد: از سوی دیگر استفاده از حمل و نقل هوایی بار در این مسیر می‌تواند رونق داشته باشد که با توجه به تولید محصولات کشاورزی و در کنار آن واردات تجهیزات که با بارهوایی جابه‌جا می‌شود حائز اهمیت است البته منطقه ویژه اقتصادی که در مجاورت فرودگاه قرار دارد، همچنین مطالعات راه‌آهن تهران، خرم‌آباد اندیمشک که اگر حمل و نقل ترکیبی راه‌اندازی شود می‌توان شاهد توسعه و رونق در این بخش بود.

کاملی بیان کرد: کارهای خدماتی و حمل و نقل هوایی، ترکیبی موجب اشتغال‌زایی و توسعه می‌شود.

وی با بیان این که فرودگاه نباید وارد محدوده شهر شود گفت: به راه و شهرسازی اعلام شود که در حریم شهرها نباشد که جاده و موانع دیگر سبب شده 288 متر از طول باند را از دست دادیم که رقمی معادل 35 میلیارد تومان هزینه است.

مدیر فرودگاه خرم آباد با اشاره به اقدامات عمرانی در این بخش اظهار داشت: بهسازی ترمینال و محوطه فاز اول با هزینه پنج میلیارد تومان، روشنایی باند، بهسازی دیوارهایی که از سیل آسیب دیدند، دوربین پایش تصویری با هزینه سه میلیارد، بهسازی اماکن و ابنیه فرودگاه با دو میلیارد، احداث نمازخانه و ارتقای سطح ایمنی نیز در این مدت انجام شده است.

وی بیان کرد: برای رونق و توسعه پیشنهادهایی ارائه شده که یکی از مشکلات این است که پروازهای فرودگاه زیاد نیست و این استان حداقل روزانه سه پرواز به تهران را جوابگو است و روزی دو پرواز حداقل باید انجام شود.

انتهای پیام/642/ح

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon