رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: ناترازی‌های زیرساختی استان کرمان در توسعه اقتصادی باید تعیین تکلیف شود


رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس: ناترازی‌های زیرساختی استان کرمان در توسعه اقتصادی باید تعیین تکلیف شود

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: تفاهمنامه تولید شش هزار مگاوات برق تجدید پذیر در استان کرمان با وزارت نیرو انجام شده و ناترازی‌های زیرساختی استان در توسعه اقتصادی باید تعیین تکلیف شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از کرمان، محمدرضا پورابراهیمی صبح امروز در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان کرمان که با حضور علی زینی‌وند استاندار کرمان در محل اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان برگزار شد با تبریک ایام الله دهه فجر انقلاب اسلامی اظهار داشت: توسعه کشور باید همراه با پیشرفت در تمام ابعاد باشد و توسعه به تنهایی در جاهایی حتی خارج از عدالت است.

رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه وضعیت اسناد بالادستی سند آمایش برای استان‌ها چگونه بوده و این برای ما سؤال است گفت: اگر اسناد بالادستی به استان‌ها ابلاغ نشود تدوین سند استانی با چالش روبه‌رو خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه اگر سند آمایش به استان ابلاغ شده این ناترازی‌ها در بخش‌های مختلف معنایی ندارد افزود: عدم اجرای تکالیف اسناد در استان‌ها موضوعیت ندارد و دستگاه‌ها باید در قالب ابلاغ سند توضیح بدهند.

پورابراهیمی با بیان اینکه تولید شش هزار مگاوات برق تجدید پذیر در استان عملیاتی می‌شود و تفاهم آن با وزارت نیرو انجام شده است تصریح کرد: ناترازی‌های زیرساختی استان در توسعه اقتصادی باید تعیین تکلیف شود.

سید مهدی قویدل معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان کرمان نیز در این جلسه با بیان اینکه دادگستری استان کرمان با اتاق بازرگانی همگرایی خوبی در بحث کارشناسی و پشتیبانی‌های قضایی از تولید دارد اظهار داشت: ارتقای بهره‌وری در استان در اولویت برنامه‌های حمایت از تولید در استان است.

وی با اشاره به اینکه بیش از هزار حلقه چاه غیرمجاز در این سال‌ها با پشتیبانی قضایی پلمب شده است گفت: شناسایی خلاءهای قانونی برای حمایت از تولید نیز توسط دستگاه قضایی انجام شده تا با هم‌افزایی در جهت توسعه استان گام برداریم.

عدم وجود زیرساخت‌ها توسعه استان کرمان را در آینده با مشکل مواجه می‌کند

رئیس اتاق استان کرمان نیز در همین جلسه اظهار داشت: توسعه پایدار در استان کرمان و پیدا کردن راه رفع عقبماندگی‌ها با کار کارشناسی بسیار اهمیت دارد.

سید مهدی طبیب‌زاده با بیان اینکه وظیفه اتاق است که در یک فضای صمیمی مشکلات را در میان بگذارد تا توسعه نامتوازن از چهره استان برداشته شود گفت: روند مصرف و تولید در استان به جایی خواهد رسید که آثار آن بسیار بد خواهد بود و قبلاً هشدار آن را داده بودیم.

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان افزود: مجموع ورودی گاز استان 800 تا 900 هزار متر مکعب در ساعت است و این در حالی است که فقط گل‌گهر تا چند سال آینده به دو هزار متر مکعب گاز نیاز دارد.

وی با بیان اینکه اگر از الان کاری برای زیرساخت‌های کشور از جمله گاز نشود در آینده نزدیک استان کرمان به‌شدت با بحران گاز روبه‌رو خواهد شد ادامه داد: تاسیس شرکت زیرساختی در استان پیشنهاد می‌شود که فقط اقدامات مربوط به ایجاد زیرساخت‌ها در استان را پیگیری کند.

طبیب‌زاده با اشاره به اینکه همایش فرصت‌های سرمایه گذاری استان در بحث زیرساخت‌ها برگزار می‌شود گفت: امیدواریم با تامین مالی طرح‌های پیشنهادی را عملیاتی کنیم.

در این جلسه جعفر رودری رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان کرمان نیز با بیان اینکه اسناد توسعه‌ای استان کرمان نقشه راه توسعه استان را نشان می‌دهد اظهار داشت: توسعه یک مبحث کاملاً اقتصادی نیست و در تمام ابعاد اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی باید توسعه یافتگی را انجام داد.

وی با اشاره به اینکه صندوق توسعه پیشرفت و عدالت در استان کرمان تشکیل شده است گفت: این صندوق در جهت تقویت اختیارات استان تشکیل شده تا در راستای توسعه متوازن تلاش کنیم.

انتهای پیام/511/ی

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
میهن
طبیعت
گوشتیران
triboon