نایب‌ رئیس کمیسیون جمعیت مجلس: دشمن در پی سست کردن بنیان خانواده ایرانی است


نایب‌ رئیس کمیسیون جمعیت مجلس: دشمن در پی سست کردن بنیان خانواده ایرانی است

گروه استان‌ها- نایب‌رئیس کمیسیون جوانی جمعیت و حمایت از خانواده مجلس گفت: هدف دشمن این است که پایه‌های اصلی نظام که همان خانواده‌های مستحکم ما هستند را دچار سستی و تزلزل کند و به همین خاطر جنگ ترکیبی را شروع کرده است.

فاطمه محمدبیگی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در قزوینبا بیان اینکه امروز دشمن در جنگ ترکیبی با ما رودررو شده است، اظهار داشت: در اوایل انقلاب مصادیق تهاجم فرهنگی خیلی به چشم نمی‌آمد، اما امروز با گذشت 4 دهه از انقلاب اسلامی دشمن به فرآیند اندلسی کردن جوامع مسلمان به ویژه ایران اسلامی روی آورده و با طراحی فروپاشی نظام خانواده از درون به دنبال این است که به ما ضربه کاری را وارد کند.

وی با اشاره به تلاش دشمن برای افزایش آسیب‌های اجتماعی و ناهنجاری‌ها در جامعه ایران اضافه کرد: امروز دشمنان ما به دنبال این هستند که با رشد طلاق، دوری مادران و پدران از فرزندها، دوری از تربیت دقیق نسل و همچنین حجاب و عفاف این اهداف شوم را محقق سازند.

محمدبیگی ترویج عفت‌ستیزی، حیاستیزی، خودمحوری، اباهه‌گری و امانیسم را از جمله نقشه‌های دشمن برای رشد ناهنجاری‌های اجتماعی در کشور ما دانست و ادامه داد: در واقع دشمن می‌خواهد کاری کند که زن مجبه و مقتدر ایران اسلامی به یک عروسک خیمه‌شب بازی شود و از کانون خانواده صرفاً به دنبال تلذذ و رسیدن به ظواهر خودش باشد و از این طریق یک جاهلیت مدرن را رقم بزند.

وی تصریح کرد: بنابراین هدف دشمن این است که پایه‌های اصلی نظام جمهوری اسلامی ایران که همان خانواده‌های مستحکم ما هستند را دچار سستی و تزلزل کند و به همین خاطر جنگ ترکیبی را شروع کرده است.

لزوم جبران خسارت‌های واردشده به حوزه خانواده و زنان

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس در ادامه با ذکر اینکه در حوزه زن و خانواده چندین سال دچار خسارت شدیم، گفت: در این سال‌ها گاه بیراهه رفتیم و آن نقش‌های کلیدی که باید به زنان سپرده می‌شد، سپرده نشد. گاه آنجایی که باید از مدیریت زنان استفاده می‌شد، استفاده نشد و همچنین جاهایی که مدیریت زنان به عرصه آمد، در جایگاه‌های اصلی خودش مورد استفاده قرار نگرفت.

محمدبیگی افزود: اگر هم زنان در جایگاه خودشان وارد شدند، مفاهیمی که باید به عنوان زن مدیر مسلمان به جامعه انتقال داده می‌شد، متأسفانه مدیریت نشد و یا دچار سوگیری و انحراف شد و به همین خاطر است که امروز با مشکلاتی مانند رشد طلاق و آمار خودکشی در بین نوجوان‌ها، افزایش مصرف مواد مخد در دختران، عدم تمایل به ازدواج و عدم توانمندی در مهارت‌های زندگی روبه‌رو هستیم.

وی ادامه داد: امروز وقت جبران آن خسارت‌هایی است که به حوزه زن و خانواده در دولت قبل وارد شده و باید خطاهای مدیریتی ایجادشده در این حوزه با تمام توان برطرف شوند.

انتهای پیام/ش

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon