میانگین سنی فرمانداران در استان اصفهان ۴۱ سال است

میانگین سنی فرمانداران در استان اصفهان 41 سال است

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اصفهان گفت:یکی از مصادیق عینی در اعتماد به جوانان در حوزه‌های مدیریتی استفاده از فرمانداران جوان در ۲۸ شهرستان مختلف این استان است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، محمدرضا جانثاری امروز در پنجاه و یکمین جلسه ستاد ساماندهی امور جوانان استان اظهار داشت: از عمر دولت سیزدهم حدود 10 ماه می‌گذارد اما به دلیل مشکلات موجود در اداره کل ورزش و جوانان در این مدت ستاد ساماندهی امور جوانان تنها یک جلسه برگزار کرده بود و متاسفانه زمان زیادی را از دست دادیم.

وی افزود: باید در جلسات ستاد ساماندهی تصمیماتی گرفته شود که بتواند مشکلات جوانان کشور کاهش داده و برطرف کند. علاوه بر این باید تعدادی از جوانان شهر با استاندار دیدار کرده و مشکلات‌شان را بیان کنند و در تصمیم‌گیری‌ها نقش داشته باشند.

معاون سیاسی، امنیتی اجتماعی استانداری اصفهان خاطرنشان نشان کرد: مبنای جلسات ستاد ساماندهی امور جوانان باید بر اساس برنامه عملیاتی و اقدامات قابل سنجش باشد تا بتوانیم آمار دقیقی از اقدامات انجام شده به دست آوریم و مشکلات این حوزه را در همه ابعاد برطرف کنیم.

وی در ادامه با اشاره به کاهش میانگین سنی فرمانداران فعال در استان اصفهان گفت: یکی از مصادیق عینی در اعتماد به جوانان در حوزه‌های مدیریتی استفاده از فرمانداران جوان در 28 شهرستان مختلف استان است، امروز میانگین سنی فرمانداران استان اصفهان 41 سال است که موجب افتخار ماست. حتی در یکی از شهرستان‌ها از فرماندار دهه هفتادی استفاده کردیم و نتایج  اعتماد به جوانان را هم به خوبی دیدیم.

جانثاری متذکر شد: جوانان از مسئولین کشور انتظار اقدامات عملی دارند و اگر ببینند که اقدامات انجام شده واقعی است و احساس کنند که اعتماد لازم وجود دارد، اقبال بیشتری هم‌ نشان خواهند داد و امیدوارم که جلسات ستاد با حضور جوانان پویایی بیشتری داشته باشد.

برنامه‌های حوزه جوانان باید عملی و قابل اندازه‌گیری باشد

مسعود مهدویان، معاونت امور اجتماعی و فرهنگی استانداری اصفهان نیز در این جلسه گفت: باید در سطح استان نیازسنجی حوزه جوانان انجام شود تا اولویت‌های جوانان استان مشخص شود. از طرفی برنامه‌های مصوب شده در حوزه‌های مختلف جوانان از جمله ازدواج، اشتغال، آسیب‌های اجتماعی و غیره حتما باید کمی و قابل اندازه‌گیری باشد تا مشخص شود که این اقدامات تا چه حد موثر بوده و چه میزان از  مشکلات جوانان کاهش یافته است.

معاون فرهنگی و اجتماعی استانداری اصفهان خاطرنشان کرد: سازمان‌های مردم‌نهاد حوزه جوانان نیاز به تقویت جدی دارند و باید از نظر کمی و کیفی ارتقا یابند. علاوه بر این برنامه‌ریزی‌های انجام شده در حوزه جوانان باید به نحوی باشد که تمامی نقاط و شهرستان‌های استان در بر بگیرد و در کل استان اجرایی شود

وی افزود: برنامه‌ریزی‌های انجام شده در حوزه جوانان حتما باید مناطق محروم  حاشیه‌نشین موجود در استان را در بر بگیرد. بر اساس آمار منتشر شده در سطح استان حدود 450 هزار نفر در مناطق حاشیه‌ای شهرها زندگی می‌کنند که بخش اعظم آنها جوان هستند و باید به چالش‌های آنها نیز پرداخته شود.

مدیرکل آموزش و پرورش استان اصفهان نیز در این نشست اظهار داشت:متاسفانه شیوع کرونا آموزش و پرورش را با یک زلزله 10 ریشتری مواجه کرد و شاید اگر در مدت شیوع کرونا آموزش را تعطیل می‌کردیم و هیچ فضای درسی تشکیل نمی‌شد، امروز شرایط بهتری داشتیم.

محمدرضا ابراهیمی افزود: متاسفانه استفاده از فضای مجازی در حوزه آموزش آسیب‌های جدی در زمینه‌های فکری، روحی و روانی را به همراه آورد و باید دانش آموزان آسیب دیده را دریابیم.

مدیرکل آموزش و پرورش استان با بیان اینکه می‌توان از اوقات فراغت برای بهبود آسیب‌های وارد شده به دانش‌آموزان استفاده کرد، گفت: آموزش و پرورش امسال باید در زمینه برنامه‌ریزی برای اوقات فراغت بچه‌ها عملکرد متفاوتی داشته باشد تا آسیب‌های وارد شده به دانش‌آموزان جبران شدند و کمبودهای آموزشی دانش‌آموزان در همه مقاطع به ویژه دبستان‌ها جبران شود. بر همین اساس  برای اوقات فراغت در زمینه‌های مهارت‌های فردی، اجتماعی، فرهنگی، اعتقادی، تقویت هویت دینی_فرهنگی، تقویت سلامت جسمی و روحی دانش‌آموزان، ارتقای سطح فنی‌حرفه‌ای و کارآفرینی و مهارت‌آموزی دانش‌آموزان برنامه‌ریزی کرده و 2 هزار پایگاه از مدارس، کانون‌ها، دارالقرآن‌های استان با عنوان پایگاه تربیت محلی در فصل تابستان باز هستند تا دانش‌آموزان بتوانند از این برنامه‌ها استفاده کنند.

وی افزود: براساس برآوردهای انجام شده انتظار داریم که 50 درصد دانش‌آموزان جذب این برنامه شوند و این طرح از روز 31 خرداد ماه در امامزاده هلال بن علی در شهرستان آران و بیدگل افتتاح شد و امیدواریم به بهترین نحو در کل استان اجرایی شود.

ابراهیمی گفت: جامعه دانش‌آموزی ما دچار بحران آموزشی و فرهنگی شده و همه ارگان‌ها و دستگاه‌ها باید کمک کنند تا آثار این بحران را کم کرده و از بین ببریم. علاوه بر این باید شرایطی فراهم شود که دانش‌آموزان کم بضاعت هم بتوانند از برنامه‌های فراهم شده استفاده کنند و همه ارگان‌های فعال باید از برنامه‌های در نظر گرفته شده حمایت کامل و جامعی داشته باشند. همه ارگان‌ها باید به صورت هم‌افزا تلاش کرده و از موازی‌کاری بپرهیزند تا بتوانیم این مرحله حساس را مدیریت کنیم.

انتهای پیام/170/ن

 
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon