انتقاد رئیس نظام پزشکی از توزیع نامناسب پزشکان/ ۴۰ درصد پزشکان متخصص در ۵ کلانشهر ساکن هستند

انتقاد رئیس نظام پزشکی از توزیع نامناسب پزشکان/ 40 درصد پزشکان متخصص در 5 کلانشهر ساکن هستند

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی کشور گفت: توزیع پزشکان در کشور نامناسب است و ۴۰ درصد پزشکان متخصص در پنج کلان‌شهر ساکن هستند و دلیل آن این است که الزامات نگهداری پزشکان در مناطق کمتر برخوردار وجود ندارد و باید زیرساخت‌ها درست شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان ، محمد رئیس‌زاده امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه استان ضمن تبریک به مناسبت فرا رسیدن عید سعید غدیرخم اظهار داشت: در حوزه قصور پزشکی اگر یک نفر از هموطنان در حوزه درمان با قصوری مواجه شد، این امیدواری وجود دارد که به مراجع ذیصلاح و مشخص شده مراجعه کرده و پیگیر حق و حقوق خود باشد و این موضوع در حوزه پزشکی منحصر‌به فرد است و در سایر صنوف چنین مرکز تخصصی که خود صنف دایر کرده باشد، وجود ندارد و این نقطه مثبتی برای سازمان است.

وی با بیان اینکه تلاش داریم آمار و خطا‌ها کمتر شود، گفت: تعداد قصور در کشور ما بسیار پایین است، شاید یک دلیل آن این موضوع باشد که ثبت خطا‌ها و پیگیری توسط مردم کم باشد و سبب شده  آمار در کشور ما پایین باشد اما با توجه به این امر نیز آمار موجود در کشور ما نسبت به کل دنیا کمتر است.

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی کشور  تصریح کرد: به دلیل شیوع ویروس کرونا در دو سال گذشته میزان پرونده‌ها کمتر شد، سال گذشته هفت هزار و 500 پرونده قصور پزشکی داشتیم که در 82 درصد موارد به نفع بیمار رای دادند و این نشان می‌دهد که سازمان نظام پزشکی و هیئت‌های انتظامی با همکاران، تعارف ندارد و مردم مطمئن باشند ما سرسختانه پیگیر حقوق مردم هستیم و مردم در صورت مشاهده قصور پزشکی می‌توانند به پزشکی قانونی، دادسرای جرائم پزشکی مراجعه کنند.

وی با اشاره به اینکه رشته‌های دندانپزشکی زنان و زایمان و پزشک عمومی به دلیل حساسیت و دشواری کار میزان شکایت بیشتری دارند، خاطرنشان کرد: مهمترین مشکل نظام پزشکی در کشور عدم برداشت حقیقی و واقعی برخی از مسئولان کشور و برخی رسانه‌ها از جامعه پزشکی است، یعنی واقعیت موجود در جامعه پزشکی از لحاظ دستاورد‌ها و مباحث، برداشت درستی ندارند و در برخی موارد مطالبی که برجسته شده و به مخاطبان القا می‌شود با واقعیت جامعه پزشکی تفاوت دارد.

رئیس‌زاده در زمینه تبعیض و نابرابری گفت: ما تلاش می‌کنیم حداقل درجامعه پزشکی و اعضایی که جزو صنف پزشکی هستند عدالت بین رشته‌ای را برقرار کنیم و موضوع تعرفه‌ای همکاران اطفال، ماما، مراقبین سلامت و پزشک خانواده نیز  توجه شده است.

وی در ارتباط با عدم استفاده از کارت‌خوان و فرار مالیاتی برخی پزشکان عنوان کرد: در بحث مالیات چیزی که ملاک است داده‌ها و آمار سازمان امور مالیات کشور است و اعدادی که در رسانه‌ها وجود دارد کاملاً نادرست است.

رئیس‌کل سازمان نظام پزشکی کشور عنوان کرد: در حال حاضر 70 هزار و 800 نفر از جامعه پزشکی در کشور دارای پروانه مطب هستند که از این تعداد بیشتر از 80 درصد در مرکز خصوصی مشغول به کار هستند و میزان حقوق دریافتی مشخص و قابل رصد است، بنابراین اعداد و ارقام فرار مالیاتی پزشکان که در جامعه گفته می‌شود شایع و دروغ است و باید گفت پزشکان از همه خوش‌حسابتر، قابل ردیابی‌تر هستند.

وی درخصوص بیمه‌ها هم گفت: اگر بیمه‌ها به تعهدات خود عمل کنند و خوش‌حساب باشند جامعه پزشکی مایل به قرارداد است و بارها این موضوع را ثابت کردیم.

رئیس‌زاده به طرح دارویاری اشاره کرد و گفت: امیدواریم طرح موفقی باشد، در حال‌حاضر بیمه‌ها 12 هزار میلیارد تومان به دارو‌خانه‌ها بدهکار هستند و در برخی موارد تا 9 ماه مطالبات پرداخت نشده است و این در حالی است که چگونه داروخانه باید به بیمه‌ها اعتماد کنند.

به گزارش تسنیم، بازدید از انجمن خیریه حمایت از بیماران کلیوی و افتتاح مطب دندانپزشکی، دیدار با رئیس‌کل دادگستری استان زنجان و دیدار با خانواده اسداله شیخ جابری از شهدای مدافع سلامت بخشی از برنامه‌های دو روزه رئیس‌کل نظام پزشکی کشور در زنجان بود.

انتهای پیام/ن

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon