نماینده ولی فقیه در آذربایجان‌غربی: مدیران از سستی و تنبلی در امور محوله خودداری کنند

نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌غربی: مدیران از سستی و تنبلی در امور محوله خودداری کنند

نماینده ولی فقیه در استان و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر استان آذربایجان‌غربی گفت: سستی در انجام مأموریت‌ها و تنبلی در امورات سبب خسران در دنیا و آخرت و عقوبت الهی می‌شود.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ارومیه، حجت الاسلام و المسلمین سید مهدی قریشی صبح امروز در جلسه اخلاق ویژه مدیران دستگاه‌های اجرایی استان که به‌مناسبت هفته دولت و با حضور مدیران و رؤسای دستگاه‌های مختلف برگزار شد، اظهار داشت: پذیرش مسئولیت و مدیریت در نظام اسلامی باید بر اساس شاخصه‌های مدیریت اسلامی و نیز خدمت صادقانه به مردم باشد.

وی افزود: مدیران در دولت و نظام اسلامی باید نسبت به قبول تعهدات و نیز انجام وظایف خود با تمام توان اقدام کنند و این‌که مدیریت در منصب خود از پذیرش مسئولیتی سر باز زند و یا اینکه سستی و تنبلی در امور محوله داشته باشد، این در جامعه مورد قبول نیست.

نماینده ولی فقیه در استان و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی، عنوان کرد: در دین اسلام، نباید به‌خاطر مدیریت دچار خودبزرگ‌بینی شد، تمام موارد مرتبط با دستگاه‌ها و ادارات به‌صورت مستقیم به مدیران ارتباط دارد و نباید این گونه باشد که مدیری از حال و روز کارکنانش بی‌خبر باشد یا اینکه خود را مقدم بر کارکنان بداند.

وی ادامه داد: مدیریت اسلامی این است که حق و حقوق کارکنان بیش از مدیران و مسئولان ارشد در نظر گرفته شود و شخص مدیر نسبت به رفع مشکلات و نیز رسیدگی به وضعیت کارکنانش اقدام کند. این‌که در جایگاهی شاهد باشیم که مدیران از قبول مسئولیت کوتاه می‌آیند و خود را ارجح بر کارمندان می‌دانند، این امر پذیرفتنی نیست.

قریشی ابراز داشت: پرداخت حقوق کارکنان، رسیدگی به وضعیت معیشتی و همراهی با عموم کارمندان در راستای نیل به اهداف مجموعه جزو مواردی است که باید مورد توجه مدیران باشد.

وی همچنین با اشاره به جایگاه مردم در نظام اسلامی، عنوان کرد: خدمت به مردم و حل‌وفصل مشکلات و امور اقشار مختلف باید در ادارات و دستگاه‌ها عملی شود که این امر با همراهی مدیران و مردمی بودن مسئولان مجموعه‌ها محقق می‌شود.

نماینده ولی فقیه در استان و رئیس ستاد امر به معروف و نهی از منکر آذربایجان‌غربی، در پایان سخنان خود گفت: اخلاق‌مداری و خوش‌رفتاری باید در مجموعه‌های اداری رواج یابد و مدیران در این زمینه مسئولیت مضاعفی دارند که باید نسبت به تقویت و ترویج اخلاق اسلامی در مجموعه خود اقدامات مناسب و مطلوبی انجام دهند.

انتهای پیام/ن+

 
واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon