۳۰ نیروی جدید در سازمان آتش‌نشانی بیرجند استخدام می‌شوند

30 نیروی جدید در سازمان آتش‌نشانی بیرجند استخدام می‌شوند

سرپرست سازمان آتش‌نشانی ایمنی و خدمات شهرداری بیرجند با اشاره به اینکه در حال حاضر ۸۸ نفر نیروی عملیاتی به عنوان آتش‌نشان در این سازمان مشغول خدمت هستند، از موافقت شهرداری بیرجند با جذب ۳۰ نفر نیرو در سازمان آتش‌نشانی خبر داد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، علی حیاتی ظهر امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به آمار تماس‌های تلفنی با سامانه 125  اظهار داشت: از مهرماه سال گذشته تا مهرماه امسال، 22 هزار و 302 تماس داشته‌ایم که از این تعداد، 6 هزار و 375 تماس واقعی و مابقی مزاحمت بوده‌اند.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی ایمنی و خدمات شهرداری بیرجند، مدت زمان رسیدن به سر صحنه حادثه در داخل شهر را 3 دقیقه و 33 ثانیه و خارج شهر را 6 دقیقه و 53 ثانیه اعلام کرد.

حیاتی با اشاره به اینکه در حال حاضر 88 نفر نیروی عملیاتی به عنوان آتش‌نشان در سازمان آتش‌نشانی بیرجند مشغول خدمت هستند، از موافقت شهرداری بیرجند با جذب 30 نفر نیرو در سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی مرکز استان و انجام مراحل اداری آن خبر داد.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی ایمنی و خدمات شهرداری بیرجند، گفت: حفاظت از سلامت افراد و جلوگیری از آسیب به اموال عمومی و مردم دو وظیفه سازمان آتش‌نشانی است.

حیاتی به آمار مقایسه‌ای حریق و حادثه از مهرماه سال گذشته تا امسال پرداخت و گفت: در این بازه زمانی، 412 حریق رخ داده است که 24.8 درصد کاهش در این خصوص شاهد هستیم.

وی همچنین تعداد حادثه رخ داده در این بازه زمانی را 921 فقره اعلام کرد و با اشاره به افزایش 9.1 درصدی حوادث در یک سال اخیر افزود: از مجموع حریق و حوادث رخ داده در یک سال گذشته، یک هزار و 195 مورد در داخل محدوده شهر و 138 مورد در خارج محدوده شهری بوده که در خصوص حوادث درون شهری کاهش 3 و برون شهری کاهش 13 درصدی شاهد هستیم.

سرپرست سازمان آتش‌نشانی ایمنی و خدمات شهرداری بیرجند، آمار فوتی‌های مهرماه سال گذشته تا امسال را 15 نفر اعلام کرد و با بیان اینکه در این زمینه شاهد رشد 36.3 درصدی هستیم،‌ ادامه داد: در بخش مصدومان نیز با 194 نفر، 45.8 درصد افزایش و در بخش نجات‌یافتگان نیز با 732 نفر،‌ رشد 6.1 درصدی را داریم.

معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرستان بیرجند نیز در این نشست با اشاره به اینکه وضعیت ایمنی پاساژ سادسی بیرجند با همکاری خوب کسبه در حال انجام است افزود: سیستم تر و خشک و همچین استانداردهای لازم برق‌ مغازه‌های این پاساژ‌ انجام شده است و تنها سیستم تهویه و اعلام حریق مانده است.

 سلمانی با گلایه از عدم همکاری اتاق اصناف استان برای ایمنی بازار قدیم بیرجند گفت: چهار جلسه ویژه بازار بیرجند با حضور نمایندگان دستگاه‌های مرتبط و معاون دادستان مرکز استان برگزار شده، اما در حالی‌ که برخی از مغازه‌های بازار قدیم بیرجند، حتی مجهز به خاموش‌کننده دستی اطفای حریق هم نیستند، اما اتاق اصناف هیچ همکاری برای رفع این مشکل نمی‌کند.

 وی به مواد قابل اشتعال در انبارهای بازار اشاره و تاکید کرد: در فصل سرما، برخی از کسبه،‌ با استفاده از یک چراغ و سیلندر مایع،‌ اقدام به تامین گرمای محل کسب و کار خود می‌کنند که در صورت وقوع حریق در بازار، کنترل آن سخت خواهد بود.

 وی سقف بازار بیرجند را یکی دیگر از مشکلات پیش روی ایمن‌سازی بازار اعلام کرد و ادامه داد: باید در هر 10 متر، به اندازه یک مترمربع، فضای سقف باز شود تا تهویه به درستی انجام شود.

سلمانی به حوادث جاده‌ای اشاره کرد و با بیان اینکه امدادرسانی در این حوادث، با هلال احمر است ادامه داد: طبق اساسنامه آتش‌نشانی، وظیفه خدمات رسانی ما در محدوده شهری اعلام شده است اما برای حریق های جاده‌ای هم همکاران اعزام می‌شوند که به دلیل بعد مسافت، تایم طلایی از دست رفته است.

 وی از شهروندان بافت فرسوده شهر بیرجند خواست پارک وسایل نقلیه خود را به گونه‌ای انجام دهند که فضای کافی برای تردد خودروهای سنگین آتش‌نشانی در کوچه‌های کم‌عرض فراهم باشد.

معاون برنامه‌ریزی و پشتیبانی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرستان بیرجند با اشاره به قیمت پایین خاموش کننده‌های دستی برای تجهیز ادارات، منازل مسکونی و خودروها اظهار داشت: اولین توصیه به تمامی افرادی که با حریق مواجه می‌شوند، تماس با آتش‌نشانی است، چرا که در سه دقیقه اول وقوع یک حادثه حریق، بحران رخ می‌دهد.

انتهای پیام/254

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon