استان مرکزی رتبه پنجم را در عضویت بیمه کشاورزی روستائیان کسب کرد

استان مرکزی رتبه پنجم را در عضویت بیمه کشاورزی روستائیان کسب کرد

رئیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان استان مرکزی گفت: استان مرکزی رتبه پنجم کشور را در عضویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی روستائیان عشایر  دارد.

به‌گزارش خبرگزاری تسیم از اراک، وقوع خطر در امور تولیدی کشاورزی مساله تازه‌ای نیست‌ و با توجه به اینکه هر ساله حوادث طبیعی صدمات جانبی زیادی به بخش‌های مختلف اقتصادی و کشاورزی ما وارد می‌سازد وجود بیمه محصولات کشاورزی برای جبران خسارت های ناشی از بلایای طبیعی ضروری است. 

یکی از مهم‌ترین اقداماتی که می‌تواند به واسطه آن  محصولات کشاورزی در مقابل خطرات کشاورزی، بیماری‌های نباتی و حوادثی مانند آتش‌سوزی تضمین شود بیمه محصولات کشاورزی است که به موجب آن و خسارت مالی وارده به کشاورز بیمه‌گذار تا میزان مورد تعهد بیمه‌گر جبران می‌شود اما مشاهده می‌شود از سوی کشاورزان استقبالی نمی‌شود. 

رفیعی یکی از کشاورزان استان مرکزی در این باره به خبرنگار تسنیم اظهار داشت: شغل ما کشاورزی است و درآمد ما به قدری نیست که بتوانیم محصولات خود را بیمه کنیم، تقاضای ما از مسئولان این اسست که تسهلاتی برای رفع مشکلات کشاورزان در نظر گیرند. 
 
قربانی از دیگر کشاورزان اراکی اظهار داشت: هرساله اقدام به بیمه باغات و محصولات خود می‌کنم و رقم سنگینی می‌پردازم که این مبلغ به نسبت زحمتی که برای تولیدات کشاورزی دارم بسیار سنگین است.

وی افزود: صندوق بیمه محصولات کشاورزی خسارات کشاورزان را به موقع پرداخت نمی‌کند و معمولاً زمانی می‌دهد که دیگر کارای لازم را برای آماده سازی باغات را برای سال آینده را از دست داده است و مجبور به استفاده از این مبلغ برای پرداخت حق بیمه باغ خود برای سال آینده هستیم. 

69 هزار نفر در استان مرکزی عضو صندوق بیمه کشاورزان

محمد صادق زهدی با اشاره به نقش کشاورزان در آبادانی کشور اظهار داشت: نقش عشایر و روستائیان در آبادانی کشور بسیار حیاتی است و در واقع با نام‌گذاری این روز به توسعه و ترویج فرهنگ روستاییان و عشایر بسیار کمک می‌شود چراکه روستائیان عشایر در رشد اقتصادی توسعه کشور نقش کیفی را ایفا می‌کنند بنابراین نباید وجود آنها را نادیده گرفت. 

وی افزود: هدف از نام‌گذاری روز عشایر از سوی شورای عالی نظام فرهنگی ارج نهادن به مقام شامخ روستاییان و عشایر است و این مصوبه پیام‌های اقتصادی، فرهنگی و سیاسی متعددی ازجمله حفظ امنیت غذایی،  حفظ امنیت جامعه روستایی و غیره که ریشه در تاریخ اصیل روستایی دارند. 

رئیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان استان مرکزی با بیان اینکه نوع زندگی و سبک زندگی روستائیان آنها را به مردمی غیور تبدیل کرده است عنوان کرد: جمهوری اسلامی ایران تسهیلاتی را در اختیار روستائیان عشایر قرار داده تا از مهاجرت آنها جلوگیری شود چراکه جمعیت روستایی کشور تا 35 سال قبل 75 درصد بوده است اما متاسفانه امروز این عدد به 26 درصد کاهش پیدا کرده است‌. 

زهدی تصریح کرد: علاوه بر اقدامات فرهنگی، آموزشی و عمرانی که درسطح روستاها انجام می‌شود دولت به جهت اطمینان خاطر از آینده روستائیان عشایر تدابیری اندیشیده و صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی روستائیان عشایر را تاسیس کرده تا امید به آینده افزایش پیدا کند و جمعیت فعلی روستاها مجاب به ماندن در جایگاه  خود شوند همچنین برای بازگشت به روستاها انگیزه ایجاد شود. 

وی خاطرنشان کرد: در سراسر کشور 2 میلیون و 400 هزار نفر در 17 سال اخیر عضو صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی روستائیان عشایر شدند و در استان مرکزی 69 هزار نفر عضو این صندوق شده‌اند. 

رئیس صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان استان مرکزی ادامه داد: استان مرکزی رتبه پنجم کشور را در عضویت صندوق بیمه اجتماعی کشاورزی روستائیان و عشایر  دارد و در بحث مستمری بگیران رتبه سوم کشور به استان اختصاص دارد که معادل 10 کشور مستمری بگیر وجود دارد. 

انتهای پیام/711/

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon