ترفند آل خلیفه برای افزایش میزان مشارکت در انتخابات پارلمانی بحرین جواب نداد

ترفند آل خلیفه برای افزایش میزان مشارکت در انتخابات پارلمانی بحرین جواب نداد

رسانه‌های مختلف بار دیگر از افشای تقلب در انتخابات پارلمانی آل خلیفه که برای بهبود وجه مخدوش خود برگزار کرد، خبر دادند.

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، یکی از ناظرهای انتخابات پارلمانی بحرین با انتشار ویدئویی در شبکه‌های اجتماعی تقلب در حوزه انتخابیه خود را فاش کرد.

این ناظر انتخابات پارلمانی بحرین در یکی از شعبه‌های منامه هنگام اعلام نتایج متوجه می‌شود که نتایج شمارش آرا قبل از این، در مطبوعات و رسانه‌های این کشور منتشر شده و این درحالی است که هنوز نتیجه شمارش آرای مقدماتی که وی ناظر آن حوزه بوده از سوی مسئولان رسمی این حوزه اعلام نشده است.

این ناظر انتخابات پارلمانی بحرین بعد از انتشار نتایج شمارش آرا در مطبوعات شوکه و حیرت انگیز شد. این شخص نمی‌داند که نتایج انتخابات از سوی مسئولان دیگری اعلام می‌شود و وی تنها مانند عروسک تئاتری بر سر صندوق‌های رای حضور دارد.

پس از انتشار این اخبار بسیاری از کاربران و شهروندان سوالی را مطرح کردند که چه کسانی اجازه دسترسی به شمارش آراء در سامانه ستاد انتخابات را دارند؟!

انتخابات پارلمانی رژیم آل خلیفه 2 روز گذشته در حالی پایان یافت که بسیاری از ناظران و فعالان اعلام کردند ملت این کشور در این انتخابات شرکت نکردند و آل خلیفه مجبور شد تا آمار جعلی و ساختگی برای اعلام میزان مشارکت مردمی در این انتخابات اعلام کند.

دولت بحرین به رغم ترفندهایی که برای افزایش درصد مشارکت در انتخابات انجام داد ، پس از آنکه نتوانست مردم را وادار به شرکت در انتخابات کند، مجبور به جعل درصد مشارکت آن‌ها در این انتخابات نمایشی شد.

دولت بحرین میزان مشارکت مردم در انتخابات را درصدی خیالی اعلام کرد که بالاترین میزان از اولین دوره انتخابات پارلمان در سال 2002 بود. در همین راستا «‌نواف المعاوده» وزیر دادگستری و رئیس کمیته عالی نظارت بر انتخابات مدعی شد که میزان مشارکت رای دهندگان در انتخابات دیروز 73 درصد بود.

دولت بحرین می خواهد از خلال ارائه ارقام تخیلی و دروغین نشان دهد که نزد مردم مقبولیت دارد ، بدین ترتیب تا آنجا پیش رفت که درصد مشارکت رکورددار را اعلام کرد که حتی با مشارکت مسئولان مخالف از جمله جمعیت الوفاق بحرین در انتخابات سال 2006 که در آن 63 درصد آرا را به دست آوردند، در تضاد است.

شیخ «حسین الدیهی» جانشین دبیرکل جمعیت الوفاق ملی اسلامی بحرین خبر داد، به رغم اقدام سرکوبگرانه دولت آل خلیفه و اجبار و به وحشت انداختن مردم برای مجبور ساختن آنها جهت شرکت در انتخابات، حضور واجدین شرایط در آن کمتر از 35 درصد بود.

انتخابات پارلمانی بحرین صبح شنبه در سایه تحریم مردم و جمعیت‌ها و احزاب مخالف برگزار شد.

در این انتخابات که به باور بسیاری از کارشناسان صوری و ساختگی است، 433 نامزد برای تصدی 40 کرسی پارلمانی به رقابت با هم پرداختند. 173 نامزد نیز برای تصدی 30 کرسی شوراهای شهر رقابت کردند.

مشارکت نداشتن شیعیان که بیش از 60 درصد از جمعیت بحرین را تشکیل می‌دهند در ساختار قدرت و مدیریت، نوع ساختار قانون اساسی که براساس آن مردم در تعیین حاکم یا نخست‌وزیر این کشور هیچ نقشی ندارند، نبود انتخابات آزاد و وجود نظام پادشاهی مطلقه از مهم‌ترین دلایل نارضایتی‌های گسترده گروه‌های معارض رژیم آل خلیفه و ملت بحرین است.

بخش قابل توجهی از مردم بحرین به دلایل سیاسی و حقوقی در انتخابات آل خلیفه شرکت نکردند. در واقع ده‌‌ها هزار نفر از مردم که انتخابات گذشته را تحریم کرده و رای نداده‌اند از فهرست رای دهندگان حذف شدند و نتوانستند در انتخابات مجلس و شورای شهرداری‌‌ها شرکت کنند؛ درحالی که بر اساس قانون حقوق سیاسی رای ندادن دلیلی بر محرومیت رای دهندگان یا حذف شان از لیست رای دهندگان نیست.

انتهای پیام/

واژه های کاربردی مرتبط
واژه های کاربردی مرتبط
پربیننده‌ترین اخبار بین الملل
اخبار روز بین الملل
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
طبیعت
پاکسان