افزایش ۱۰ برابری ناوگان هوایی کشور با وجود ۳۵ سال تحریم

افزایش 10 برابری ناوگان هوایی کشور با وجود 35 سال تحریم

خبرگزاری تسنیم: رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در تشریح دستاوردهای صنعت حمل و نقل هوایی کشور طی ۳۵ سال گذشته گفت علاوه بر پیشرفت های فنی با وجود تحریم ها، در این مدت ناوگان هوایی کشور از نظر تعداد ۱۰ برابر و از نظر جا به‌جایی مسافر ۶ برابر شده است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، علیرضا جهانگیریان تصریح کرد: پارامترهایی نظیر تعداد ناوگان، توسعه صندلی، میزان جابجایی مسافر و دستیابی به دانش تعمیر و نگهداری هواپیماهای پهن پیکر حاکی از افزایش اقتدار صنعت هوایی ایران با وجود فشار تحریم‌های 35 ساله اخیر است.

وی افزود: دستاوردهای نظام از چنان گستردگی و تنوعی برخوردار بوده که با کسب تجارب 35 ساله و ایجاد اتحاد بین بخش های مختلف صنعت به گونه‌ای هدایت شده که علی رغم فشارهای ناشی از تحریم ها توانستیم تسهیلات نسبتا مناسبی برای مردم ایجاد کنیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه بی تردید شان و شایستگی‌های مردم ایران بسیار بالاتر از چیزی است که هم اکنون به آن دست یافته ایم اظهار کرد: استانداردهای بین المللی در صنعت هوانوردی کشور به گونه ای رعایت شده که سازمان بین المللی هواپیمایی کشوری (ایکائو) با بررسی هایی که به صورت مستمر انجام می دهد همواره اذعان داشته که استانداردهای ایران مطابق با سایر کشورهای دنیاست.

جهانگیریان خاطرنشان کرد: اگر چه صنعت حمل و نقل هوایی کشور بیشترین وابستگی را به لحاظ تامین قطعات یدکی و سایر تجهیزات هواپیمایی برخوردار است اما این صنعت با وجود تحریم های ظالمانه توانسته با اقتدار به فعالیت خود ادامه دهد و طی 35 سال گذشته تعداد صندلی پروازی از 9 هزار و 500 صندلی در سال 57 هم اکنون به بیش از 40587 هزار صندلی در حال حاضر افزایش یابد.

وی تعداد ناوگان هوایی موجود در کشور را 254 فروند اعلام کرد و گفت: این در حالی است که تعداد ناوگان هوایی موجود در سال 57 در حدود 25 فروند بوده است. همچنین تعداد کل مسافر جابه جا شده بوسیله ناوگان هوایی کشور از حدود 3 میلیون و 600 هزار نفر در سال 57  به بیش از 23 میلیون نفر در سال 91 افزایش یافته است.

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری گفت: هرچند به دلیل فشارهای ناشی از تحریم محدودیت هایی برای خرید هواپیما و قطعات هواپیما اعمال شد اما امروز توانسته ایم با تلاش متخصصان داخلی در بخش تعمیر و نگهداری هواپیماهای پهن پیکر موفقیت های قابل توجهی به دست آوریم.

وی افزود: همچنین در بخش فرودگاهی نیز تعداد فرودگاههای کشور از 30 فرودگاه در سال 57، به 85 فرودگاه افزایش یافته است.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین