واردات نفت کره‌جنوبی از ایران ۱۰۴ درصد افزایش یافت

واردات نفت کره‌جنوبی از ایران 104 درصد افزایش یافت

خبرگزاری تسنیم: بر اساس گزارش گمرک کره و یک منبع پالایشگاهی، واردات نفت کره جنوبی از ایران در ماه فوریه نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۰۴ درصد افزایش یافت.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از رویترز، در حالی که پالایشگاه‌های کره‌ای در آستانه تعطیلی برای انجام تعمیرات ــ که از ماه مارس آغاز می‌شود ــ خریدهای خود را افزایش داده‌اند، بر اساس گزارش گمرک این کشور و یک منبع پالایشگاهی، واردات نفت کره جنوبی از ایران در ماه فوریه نسبت به مدت مشابه سال گذشته 104 درصد افزایش یافت.
بر اساس آمارهای اولیه گمرک کره در روز شنبه، کره جنوبی در ماه گذشته میلادی، 1.1 میلیون تن، معادل 294 هزار و 69 بشکه در روز از ایران نفت وارد کرد که 4.5 برابر میزان خرید این کشور در ماه ژانویه و دو برابر بیشتر از مدت مشابه سال گذشته بود.
در دوماهه اول امسال، کره جنوبی روزانه 173 هزار و 744 بشکه نفت خام از ایران خرید که 2.3 درصد نسبت به یک سال قبل افزایش داشت و 30 درصد نیز بیشتر از میزان نفتی بود که سئول در سال  2013 از ایران خریداری کرده بود.
بر اساس توافق ژنو که در ماه نوامبر سال گذشته، بین ایران و 6 قدرت جهانی به دست آمد و از ماه ژانویه به اجرا گذاشته شد، کره جنوبی و دیگر مشتریان آسیایی نفت ایران می‌توانند میزان واردات نفت خود از ایران را در سطح کاهش‌یافته پایان سال 2013 حفظ کنند.
یک منبع پالایشگاهی در سئول به رویترز گفت: «دو پالایشگاه در آستانه تعطیلی به‌منظور انجام تعمیرات که از ماه مارس آغاز می‌شود، میزان واردات خود را افزایش داده‌اند. قبل و بعد از تعمیرات، پالایشگاه‌ها معمولاً  نفت بیشتری وارد می‌کنند تا میزان نفت خریداری شده را به‌میزان قراردادهای سالانه برسانند».
از بین 4 پالایشگاه کره‌ای، شرکت‌های اس‌کی انرژی و هیوندای اویل بانک تنها پالایشگاه‌هایی هستند که به‌صورت منظم از ایران نفت وارد می‌کنند. میزان واردات نفت این شرکت‌ها از ایران ممکن است هر ماه نسبت به ماه قبل تغییر داشته باشد، زیرا یکی از این دو پالایشگاه هر دو ماه یک بار از ایران خرید می‌کند.

انتهای پیام/50*

پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه