افزایش ۵۰ درصدی راندمان خطوط باری راه‌آهن تا سال ۹۶


افزایش 50 درصدی راندمان خطوط باری راه‌آهن تا سال 96

خبرگزاری تسنیم:مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران با اشاره به برنامه‌ریزی صورت گرفته برای ارتقای بهره‌وری در خطوط راه‌آهن سراسری کشور، گفت: تا چهار سال آینده هر واگن در طول یک سال ۱.۵ میلیون تن کیلومتر بار جابجا خواهد کرد.

محسن پورسیدآقایی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم در خصوص اقدام راه‌آهن برای ارتقای بهره‌وری افزود: مهم‌ترین برنامه‌ای که در راه‌آهن برای ارتقای شاخص‌های بهره‌وری دنبال می‌کنیم افزایش سرعت واگن ها در گام نخست است.

وی تصریح کرد: در حال حاضر به‌طور متوسط هر واگن در طول سال یک میلیون تن کیلومتر بار جابجا می‌کند، قصد داریم این رقم را در یک برنامه‌ریزی چهار ساله حداقل به 1.5 میلیون تن در سال افزایش دهیم.

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که با این کار 50 درصد بهره‌وری را در دولت یازدهم افزایش خواهیم داد،‌گفت: در خطوط راه‌آهن نیز این برنامه را پیگیری خواهیم کرد، هم‌اکنون به دلیل گلوگاه‌هایی که در شبکه سراسری راه‌آهن وجود دارد خیلی از خطوط موجود راندمان کافی ندارند.

پورسیدآقایی ادامه داد: با باز شدن یک سری از ایستگاه‌ها ظرفیت خیلی از خطوط اضافه می‌شود، از سوی دیگر اگر علائم درست ظرفیت‌های شبکه افزایش می‌یابد.

وی با بیان این‌که در برخی نقاط گلوگاهی خطوط دو خطه شود، یادآور شد:‌ تاکنون بیشتر به ساخت خطوط جدید توجه می‌شد و اگر بودجه‌ای هم به تصویب دولت و مجلس رسیده به سمت توسعه راه‌آهن می‌رفت. این در حالی است که امروز بیشتر توجه ما روی استفاده بهتر از خطوط موجود متمرکز شده است.

وی با اشاره به این‌که به همین دلیل امسال ردیف بودجه جداگانه 1500 میلیارد تومانی برای راه‌آهن پیش‌بینی شد، گفت: این میزان بودجه صرف رفع گلوگاه‌های موجود از جمله نصب علائم ارتباطی، دو خطه کردن بخشی از خطوط و بازگشایی ایستگاه‌ها خواهد شد.

مدیرعامل راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران تاکید کرد: بر اساس برنامه‌ریزی صورت گرفته عملکرد راه‌آهن را به دو برابر افزایش خواهیم داد، بدون این که روی خطوط جدید حساب کرده باشیم. البته اگر خطوط جدید هم اضافه شود به رشد راندمان راه‌آهن کمک خواهد کرد.

انتهای پیام/1

پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه