امضاء طرحی که مجلسیان از آن آگاه نبودند

امضاء طرحی که مجلسیان از آن آگاه نبودند

خبرگزاری تسنیم: عضو کمیسیون بهداشت مجلس گفت:طرح ۴ ماده‌ای (سیاست‌های جمعیتی) از ابتدا از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس جمع‌آوری شد و افرادی که آن را به امضا رساندند از اصل ماجرا اطلاعی نداشتند. باید از سیاست‌های تشویقی و بسته‌های حمایتی استفاده کرد.

به گزارش حوزه سلامت خبرگزاری تسنیم، شهلا میرگلوی‌بیات عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس با بیان اینکه لحاظ کردن قانون مجازات اسلامی در ارتباط با طرح افزایش نرخ باروری و پیشگیری از کاهش جمعیت شدنی نبود، اظهار داشت: از ابتدا مخالفت خود را در این‌باره اعلام کردم و هنوز نیز معتقدم که اقداماتی مانند فرهنگ‌سازی و آگاه کردن افراد می‌تواند تا حدود زیادی اثر بخش واقع شود.

وی درباره طرح افزایش نرخ باروری و پیشگیری از کاهش جمعیت، افزود: من با لحاظ کردن قانون مجازات اسلامی در ارتباط با این طرح به شدت مخالف بودم زیرا بر این باورم که اقداماتی مانند فرهنگ‌ سازی و آگاه کردن افراد از عمل‌های جراحی مانند وازکتومی می‌تواند تا حدود زیادی اثر بخش واقع شود.

میرگلوی‌بیات،‌ با بیان اینکه هیچ مخالفتی برای افزایش جمعیت وجود ندارد، به خانه ملت گفت: یکی از موضوعاتی که در این طرح به آن اشاره شده بود قوانینی بود که سال‌های قبل در ارتباط با کاهش جمعیت به کار گرفته شد و در این طرح تلاش شد تا این قوانین مورد بازبینی واقع شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم، یادآور شد: بدون‌شک روش‌های قهری و تنبیهی برای عمل‌هایی مانند وازکتومی نتیجه بخش‌ نخواهد بود و بر این اساس بنده یکی از کسانی بودم که در کمیسیون بهداشت نسبت به استفاده از قانون مجازات اسلامی در این طرح مخالفت خود را صریح اعلام کردم.

میرگلوی‌بیات یادآور شد: به عقیده من باید به شعور و درک مردم احترام گذاشت و از راهکارهای دیگری برای افزایش جمعیت مانند در نظر گرفتن سیاست‌های تشویقی و بسته‌های حمایتی استفاده کرد.

وی درباره روند بررسی طرح افزایش نرخ باروری و پیشگیری از کاهش جمعیت در کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، یادآور شد: این طرح 4 ماده‌ای از ابتدا از سوی کمیسیون فرهنگی مجلس جمع‌آوری شد و افرادی که آن را به امضا رساندند از اصل ماجرا اطلاعی نداشتند زیرا در ابتدا هدف این طرح فقط لغو قوانینی بود که حکم بازدارندگی برای افزایش جمعیت در کشور را داشت.

نماینده مردم ساوه و زرندیه در مجلس نهم، ادامه داد: بعد از آنکه کلیات طرح مذکور در صحن به تصویب رسید جزئیات آن در کمیسوین بهداشت و درمان مجلس مورد بحث و بررسی واقع شد و ما نیز نمایندگانی از سوی کمیسیون‌های اجتماعی، قضایی و حقوقی و فرهنگی دعوت کردیم تا با حضور آنها جزئیات آن بررسی شود.

این نماینده مردم در مجلس نهم،‌ گفت: طی جلسات متعدد کمیسیون 4 نفره‌ای متشکل از کمیسیون‌های اجتماعی، قضایی و حقوقی و فرهنگی تشکیل شد تا قانون مجازات اسلامی از این طرح 4 ماده‌ای برداشته شود.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، خاطرنشان کرد: در نهایت قرار شد تا بر اساس قوانین نظام پزشکی اقداماتی صورت پذیرد، به گونه‌ای که اگر عمل‌های جراحی مانند وازکتومی نیز صورت گرفت بر اساس قوانین نظام پزشکی با فرد برخورد شود که این برخورد ممکن است در قالب تذکر شفاهی یا کتبی یا جرایم دیگر انجام شود.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon