تعرفه گمرکی عینک‌ بالاست/عینک‌های فروش اینترنتی استاندارد نیست

تعرفه گمرکی عینک‌ بالاست/عینک‌های فروش اینترنتی استاندارد نیست

خبرگزاری تسنیم: رییس اتحادیه عینک تهران با بیان این که تا به امروز درخواست فروش فوق العاده ارائه نشده است، گفت:بنابر آمار گمرک ۱۰درصد نیاز کشور به عینک از طریق مبادی قانونی تامین می‌شود.

حمید ثابت قدم در گفت‌و‌گو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، اظهار کرد: معمولا واحدهای صنفی عینک در نمایشگاه‌های فصلی شرکت نمی‌کنند و تا به امروز به دلیل تقارن زمانی تامین نیاز مدارس از سوی خانواده‌ها واحدها درخواست فروش فوق العاده ارائه نداده‌اند.

وی ادامه داد: طبق دستورالعمل اتاق اصناف بدون دریافت هزینه مجوز فروش فوق‌العاده صادر می‌شود که در اکثر اوقات واحدهای صنفی به دنبال فروش فوق‌العاده در شب‌های عید هستند.

این فعال صنفی یادآور شد: در قانون نظام صنفی منعی در تعداد ارائه مجوز فروش یک واحد وجود ندارد و این امکان وجود دارد که فروش فوق‌العاده به صورت فصلی برگزار شود.

ثابت قدم با اشاره به این که فروش فوق العاده بدون جواز کسب اتحادیه مربوطه غیرقانونی است، بیان کرد:طبق قانون با واحدهایی که فروش فوق العاده بدون مجوز رسمی از اتحادیه مربوطه برگزار کنند برخورد خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا کیفیت و قیمت کالا در فروش فوق‌العاده مورد بررسی اتحادیه قرار خواهد گرفت، تاکید کرد: اجناسی که در فروش فوق‌العاده عرضه خواهند شد از سوی اتحادیه کارشناسی کیفیت و قیمت خواهند شد و واحد صنفی می‌تواند کالا را با تفاوت قیمت 15 تا 20 درصد ارائه کنند.

رییس اتحادیه عینک تهران بیان کرد: عینک‌هایی که در سایت‌های مختلف با ارائه تخفیف عرضه می‌شوند بی کیفیت و غیر استاندارد هستند که هیچ واحدی تا به امروز برای عرضه عینک و ارائه تخفیف در بستر اینترنت از این اتحادیه جواز مجوز دریافت نکرده است.

او از عرضه عینک با 50درصد تخفیف در برخی واحدهای صنفی خبر داد و افزود: اکثر این عینک‌ها غیر قانونی و بی‌کیفیت هستند.

وی یادآور شد: حق گمرکی و بازرگانی عینک آفتابی و طبی که در راستای حفظ سلامت چشم به کشور وارد می‌شود، بسیار بالا است و این در حالی است که وزارت صنعت، معدن و تجارت کاهش تعرفه را قبول کرده است.

ثابت قدم ادامه داد: اگر تعرفه‌ها کاهش یابد، درآمد دولت از طریق واردات قانونی 10 برابر خواهد شد، در حال حاضر نیاز کشور بنابر 15درصد جمعیت کشوربه صورت دو سال یکبار 5میلیون عینک طبی 3میلیون عینک آفتابی و 7 میلیون زوج عدسی است که بنابر آمار گمرک 10درصد نیاز کشور از طریق مبادی قانونی وارد می‌شود.

رییس اتحادیه عینک تهران با اشاره به این که ایران از سوی شرکت‌های عرضه کننده عینک تحریم نیست، تاکید کرد: ورودی گمرک در ایران بالا است و این درحالی است که واردات عینک به کشورهای همسایه با رقم کمتری انجام می‌گیرد.

وی ادامه داد: در گذشته به دلیل ارزانی عینک در کشور نیاز ایرانیان خارج از کشور در داخل ایران تامین می‌شد اما در حال حاضر این نیاز به دلیل گرانی عینک در ایران به نسبت بازارهای جهانی از طریق کشورهای دیگر تامین می‌شود.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه