تروریسم و افراطی‌گری تهدیدی جمعی و جهانی است/ جهان برای مبارزه با تروریسم متحد شود

تروریسم و افراطی‌گری تهدیدی جمعی و جهانی است/ جهان برای مبارزه با تروریسم متحد شود

خبرگزاری تسنیم: رئیس‌جمهور تروریسم و افراطی‌گری را تهدید و مشکلی بزرگ برای منطقه و جهان دانست و گفت: همه کشورها باید برای مبارزه‌ای جمعی با تروریسم و افراطی‌گری متحد شده دست در دست هم دهند.

به گزارش حوزه دولت خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی ریاست‌‌جمهوری، حجت‌الاسلام حسن روحانی رئیس‌جمهوری روز پنج‌شنبه در دیدار دبیرکل سازمان همکاری‌های شانگهای، تروریسم و افراطی‌گری را تهدید و مشکلی بزرگ برای منطقه و جهان دانست و گفت: همه کشورها باید برای مبارزه‌ای جمعی با تروریسم و افراطی‌گری، متحد شده و دست در دست هم دهند.

روحانی در این دیدار که در کاخ سامان در پایتخت تاجیکستان انجام شد، گفت: مبارزه با تروریسم کار ساده و کوتاه‌مدت نیست و نیازمند اراده‌ای جمعی است، بنابراین مبارزه با تروریسم و افراطی‌گری نیازمند یک تصمیم قاطع سیاسی است و همکاری‌های منطقه‌ای و جهانی مشترک در این زمینه باید سامان داده شود.

روحانی با بیان "همه باید باور کنند که وجود یک گروه تروریستی به‌نفع هیچ‌کس نیست"، گفت: ما وظیفه مهمی داریم و انتظار می‌رود اعضای اصلی و ناظر شانگهای به مسئولیت‌های خود در زمینه رسیدن به ثبات منطقه‌ای، توجه ویژه کنند.

رئیس‌جمهوری همچنین حضور ایران در اجلاس سران کشورهای عضو و ناظر سازمان همکاری‌های شانگهای را نشانه علاقه‌مندی ایران به ثبات منطقه دانست و خاطرنشان کرد: آنچه در توان داشته باشیم در راه ثبات منطقه انجام خواهیم داد.

بر اساس این گزارش دبیرکل سازمان همکاری‌های شانگهای نیز در این دیدار، حضور رئیس‌جمهوری ایران و هیئت ایرانی در این اجلاس سران را نشانه‌ای مهم برای تمام اعضا دانست و گفت: امسال سازمان، تلاش‌های زیادی در راستای افزایش کیفیت همکاری با اعضای ناظر داشته است.

"مزن سف" با تأکید بر ضرورت حفظ امنیت و ثبات منطقه، اظهار داشت: برای من و سازمان شانگهای، سخنان جنابعالی در خصوص مبارزه با تروریسم بسیار مهم است و ما هم معتقد به کار جمعی و مداوم برای مبارزه با تروریسم و افراطی‌گری هستیم.

وی تأکید کرد: همکاری در زمینه امنیت و ثبات منطقه‌ای، اقتصادی و فرهنگی با جمهوری اسلامی ایران به‌عنوان عضو ناظر سازمان همکاری‌های شانگهای، برای مجموعه اعضای اصلی این سازمان بسیار مهم و در راستای منافع جمعی است.

دبیرکل سازمان همکاری‌های شانگهای با تأکید بر "هرچه در توان داریم، در دبیرخانه برای تحکیم همکاری با ایران انجام خواهیم داد"، گفت: امیدواریم اجلاس سران در دوشنبه، بتواند صفحه مهمی در تاریخ این سازمان بگشاید.

روحانی قرار است روز جمعه در چهاردهمین اجلاس سران کشورهای عضو و ناظر سازمان همکاری شانگهای، شرکت کند.

سازمان همکاری‌های شانگهای Shanghai Cooperation Organization در 25 خرداد 1380 هجری خورشیدی (15 ژوئن 2001) با عضویت چین، روسیه، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان و ازبکستان تأسیس شد.

جمهوری اسلامی ایران، هند، افغانستان، مغولستان و پاکستان در این سازمان مقام ناظر را دارند.

اعضای سازمان همکاری شانگهای (SCO) با داشتن مساحتی معادل 30 میلیون و 189 هزار کیلومتر مربع، سه‌پنجم از مساحت آسیا و با جمعیتی در حدود یک میلیارد و 500 میلیون نفر، حدود یک‌چهارم جمعیت کره زمین را در اختیار دارند.

رئیس‌جمهوری در حاشیه چهاردهمین اجلاس سران کشورهای عضو و ناظر سازمان همکاری شانگهای که با عنوان "همکاری، هم‌رشدی و هم‌شکوفایی" برگزار می‌شود، با مقامات کشورهای حاضر در این اجلاس دیدار و گفت‌وگو می‌کند.

انتهای پیام/*

پربیننده‌ترین اخبار سیاسی
اخبار روز سیاسی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon