جنتی:‌ سامان‌دهی امور جشنواره‎ها یک ضرورت است

جنتی:‌ سامان‌دهی امور جشنواره‎ها یک ضرورت است

خبرگزاری تسنیم: علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دومین سخنرانی بود که در افتتاحیه سی و سومین جشنواره فیلم فجر به سخنرانی پرداخت. وی سخنانش را با این مقدمه "من قصد صحبت کردن ندارم و فقط خواستم عرض ارادت کنم و دو نکته کوتاه را بگویم" شروع کرد.

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم، علی جنتی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی دومین سخنرانی بود که در افتتاحیه سی و سومین جشنواره فیلم فجر به سخنرانی پرداخت. وی سخنانش را با این مقدمه "من قصد صحبت کردن ندارم و فقط خواستم عرض ارادت کنم و دو نکته کوتاه را بگویم" شروع کرد.

جنتی گفت: اولاً تشکر می‌کنم از همه اهالی سینما که با درایت، فهم، صبر و سکوت خود تلاش کردند در برابر کسانی که می‌خواستند آرامش سینما را بر هم بزنند یک فضای مثبت ایجاد کنند.

وی افزود: از ایوبی به‌دلیل ایجاد فضای احترام آمیز مبتنی بر اعتماد در سینما تشکر می‌کنم. نتیجه این اعتماد فیلم‎های درخشانی بود که در طول امسال ساخته شد و این روزها شاهد اکران آنها هستیم. آن‌گونه که هیئت انتخاب گفت امسال فیلم‎های خوبی به جشنواره آمده است. این حرکت خوب سینمایی که امسال ایجاد شده است قابل ستایش است.

وزیر ارشاد گفت: نکته سوم حضور قدرتمند نیروهای جوان در سینما است. آنها به صحنه آمدند و فیلم ساختند و کارهای ارزنده‎ای را عرضه کردند. این جوانان باید بدانند که این خلاقیت آنها نتیجه تلاش پیشکسوتان و اساتیدی است که در این زمینه آنها را راهنمایی کردند.

جنتی گفت: ما همه چیز را مرهون تلاش بزرگان سینما می‎دانیم و قدر و منزلت آنها را به‌خوبی می‎شناسیم و یقین می‎دانیم آنها از پیشرفت جوانان خشنود هستند.

وی اضافه کرد: تشکر فراوان دارم از علی ربیعی، وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی که یکی از شخصیت‌های فرهنگی کشور هستند و امسال ایشان و همکارانشان از جشنواره فیلم فجر حمایت ویژه‌ای کردند. از ربیعی می‎خواهم توجه ویژه‎ای به هنرمندان کشور از نظر بیمه‎های درمانی و خدمات درمانی و بیمه بیکاری اهالی سینما داشته باشند. در این زمینه باید کار جدی انجام شود.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی گفت: تشکر ویژه از دبیر جشنواره دارم که تلاش فراوانی کردند برای برگزاری این جشنواره و همچنین از هیئت انتخاب و داوران. برخی از فیلم‎ها در این جشنواره پذیرفته و برخی نشده‌اند، برخی هم جایزه نمی‎گیرند که ممکن است اعتراضاتی به‌همراه داشته باشد. در کل کار قضاوت دشوار است.

وی تأکید کرد: نارضایتی کسانی که احیاناً فیلم‎های آنها به جشنواره نیامده و یا کسانی که فیلم‌های‌شان آمده و در انتظار سیمرغ هستند و به دست نمی‌آورند نشانه اهمیت جشنواره فیلم فجر است. این مهم است که از این پس تلاش کنیم که در سال آینده در سینمای ایران فیلم‌های بهتری را ارائه کنیم که در صحنه‌های داخلی و خارجی مورد پذیرش باشد.

وزیر ارشاد گفت: امسال بخش بین الملل از جشنواره جدا شد زیرا در سالهای گذشته این بخش تحت شعاع فیلم‎های بخش ملی بود، امیدواریم به‌صورت مستقل این بخش در اردیبهشت برگزار شود.

جنتی در پایان گفت: سامان‌دهی امور جشنواره‎ها یک امر ضروری است و این در مورد همه جشنواره‎های فیلم، تئاتر، کتاب و ... است. امسال جشنواره استانی کمتر برگزار کردیم ولی سیاست وزارت ارشاد این است که بسیاری از جشنواره‎های ملی را به استان‎ها انتقال دهیم و دبیرخانه را به آنجا ببریم، همانند جشنواره‌های یاس و فیلم کودک که به استان‌ها رفتند.

انتهای پیام/*

پربیننده‌ترین اخبار فرهنگی
اخبار روز فرهنگی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
triboon
گوشتیران
رایتل
مادیران