لوپتگی: پورتو شایسته نتیجه‌ای بهتر از تساوی مقابل بازل بود

لوپتگی: پورتو شایسته نتیجه‌ای بهتر از تساوی مقابل بازل بود

خبرگزاری تسنیم: سرمربی اسپانیایی پورتو شاگردانش را شایسته نتیجه‌ای بهتر از تساوی مقابل پورتو در مرحله یک‌هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا می‌داند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، یولن لوپتگی که تیمش شب گذشته (چهارشنبه) در دور رفت از مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا در خانه بازل سوئیس به تساوی یک بر یک رسید، گفت: در این مرحله تمامی بازی‌ها دشوار هستند برای همین خودمان را برای این بازی‌ آماده کرده بودیم. پورتو عملکرد فوق‌العاده‌ای در این دیدار داشت و مقابل تیم قدرتمند بازل خوب ظاهر شد. بازل روی تنها شوت داخل چارچوبش به گل رسید در حالی که فکر می‌کنم ما در حدود 15 شوت در داخل چارچوب داشتیم. به نظرم پورتو شایسته نتیجه‌ای بهتر از تساوی بود.

وی افزود: پورتو شخصیت تیمی خود را به خوبی به نمایش گذاشت. ما کیفیت و روحیه جنگندگی خود را مقابل تیمی نشان دادیم که در ورزشگاه سنت‌یاکوب پارک پیش از این تیم‌هایی همچون لیورپول و رئال مادرید را غافلگیر کرده بود. اینکه این تساوی خوب است یا خیر در بازی برگشت مشخص خواهد شد.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار ورزشی
اخبار روز ورزشی
آخرین خبرهای روز
مدیران
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
او پارک
پاکسان
طبیعت
میهن
گوشتیران
triboon
تبلیغات