طول شبکه فیبر نوری کشور به ۵۵ هزار کیلومتر رسید

طول شبکه فیبر نوری کشور به 55 هزار کیلومتر رسید

خبرگزاری تسنیم: مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، از اجرای حدود ۵ هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور خبر داد و گفت: شرکت ارتباطات زیر ساخت در سال ۹۳ در تمام شاخص ها با رشد روبرو شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از روابط عمومی وزارت ارتباطات، مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت از اجرای حدود 5 هزار کیلومتر فیبرنوری در کشور خبر داد و گفت: شرکت ارتباطات زیر ساخت در سال 93 در تمام شاخص ها با رشد روبرو شد و با افزوده شدن چهار هزار و 800 کیلومتر فیبر نوری به شبکه فیبر نوری شرکت، کل شبکه به بیش از 55 هزار کیلومتر رسید.

خسروی با بیان این مطلب  افزود: ظرفیت شبکه انتقال  نیز از 500 هزار E1  به 827 هزار E1  رسیده است و با اجرای طرح ضربت ظرفیت پهنای باند اینترنت  با رشدی 53 درصدی از 6/122 گیگابیت بر ثانیه برابر با 791  لینک  STM1  به 1/187گیگابیت بر ثانیه برابر با 1207 لینک  STM1 رسید.

وی افزود: همزمان ظرفیت IP داخل کشور از 850 گیگا بیت بر ثانیه به 1200 گیگا بیت بر ثانیه رسید  که در این بخش نیز شاهد رشدی 41 درصدی بودیم.

به گفته مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، ترانزیت  پهنای باند  بین الملل نیز  از 750STM1  به STM12350  افزایش یافت که رشدی 213 درصدی را نشان می دهد.

خسروی در ادامه با اشاره به پیشرفت  پروژه ها در بخش امنیت شبکه اظهار داشت: پروژهSERT با 2/44 درصد رشد، حدود  2/87 درصد  پیشرفت داشته‌است.

وی گفت: افزایش ظرفیت در مسافت شبکه انتقال با دو میلیون و 500 هزار  Gbps.km  رشد به 6 میلیون و 500 هزار Gbps.km رسید.  علاوه بر این شرکت ارتباطات زیرساخت دو میلیارد و 200 میلیون دقیقه مکالمه و ارتباط تلفنی بین الملل را هم برقرار کرد که برقراری این حجم مکالمه در سال گذشته، با بکارگیری فناوریهای نوین در شبکه زیرساخت امکان پذیر شد.

وی با بیان این که  در یک سال گذشته کیفیت ارتباطات نسبت به قبل بهبود داشت، گفت: ASR ترافیک صادره بین الملل نسبت به سال گذشته 5 درصد رشد را نشان می دهد.

خسروی با اشاره به بهره برداری پروژه اوج به منظور ترانزیت ترافیک بین الملل عراق از مسیر ایران گفت: در گام نخست 3700 کیلومتر از این شبکه بر روی شبکه فیبر نوری شرکت توانیر با استفاده از آخرین فناوری روز دنیا و از طریق اتصال به شبکه مادر مخابراتی و تحت مدیریت شرکت ارتباطات زیرساخت به بهره برداری رسید در مرحله نخست دارای ظرفیتی معادل 200 گیگابیت بر ثانیه است و تا یک ترابیت بر ثانیه قابلیت افزایش دارد.

مدیرعامل زیرساخت، افزایش ظرفیت ترانزیت ترافیک بین المللی، ارتقاء شاخص های اعتبار بین المللی و ارز آوری اقتصادی را از جمله  مزایای  این طرح برشمرد و گفت: این پروژه با ایجاد خطوط پشتیبان برای شبکه انتقال، گامی در جهت  تبدیل  ایران به هاب منطقه است و حرکتی به سمت تعمیق روابط اقتصادی، سیاسی و فرهنگی با همسایگان محسوب می شود.

وی افزود: شرکت ارتباطات زیرساخت امسال با هدف ایجاد فرصت برابر برای تمامی شرکت های  فعال حوزه voip  بین الملل با اعلام آمادگی ترافیک IP TO IP دارندگان مجوز voip بین الملل را از اول آذر ماه مستقیما از طریق درگاه های بین الملل این شرکت راهیابی کرد.

خسروی در ادامه از راه اندازی سه مسیر پشتیبان جدید برای انتقال دیتا، صوت و تصویر در استان های خوزستان، هرمزگان و بوشهر به منظور افزایش امنیت شبکه ارتباطی کشور خبر داد و گفت: این سه مسیر پشتیبان ضریب دسترسی و قابلیت اطمینان لینک های ارتباطی استان های یادشده و برخی استان های همجوار را افزایش می دهد.

وی همکاری در اجرای طرح هم کد سازی تمامی استان ها و پیاده سازی این طرح در تمامی مراکز شبکه سوئیچ شرکت ارتباطات زیرساخت را از دیگر اقدامات  شرکت در یک سال گذشته برشمرد و  خاطر نشان کرد: این طرح به منظور حذف کدهای بین  ‌شهری استان‌ها اجرا شد، یکی شدن کدها در استانها و کاهش هزینه ارتباطات بین شهری در استان ها با نگاه  پیاده سازی مفهوم عدالت در شبکه از مهمترین دستاوردهای این طرح به شمار می رود.

وی از دیگر امتیازات مهم این طرح به ارتقای کیفیت سرویس های ارایه شده به مشتریان، همخوانی و هماهنگی با ویژگی ها و ساختار شبکه مخابراتی، ارایه الگوی مناسب موجود آدرس دهی و شناسایی مبدا و مقصد یک ارتباط اشاره کرد و افزود: این طرح  علاوه بر استفاده بهینه از منابع ملی نامبرینگ و تجهیزات سوئیچینگ  بدون تغییر در شماره های واگذار شده به کاربران  اجرا شد.

مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت، حضور و همکاری در مرحله دوم طرح کشوری پایش و نظارت بر بازار ICT با هدف حفظ حقوق مردم در این حوزه را ازدیگر فعالیت های شرکت در سال 93 عنوان کرد و افزود: همچنین شرکت ارتباطات زیرساخت، در جمع شرکت های تابعه وزارت ارتباطات در زمینه شاخص های اختصاصی ارزیابی عملکرد دستگاه، حداکثر امتیاز هدف گذاری شده در شاخص های اختصاصی ارزیابی در سطح دستگاه را کسب و به صد در صد اهداف از پیش تعیین شده دست یافت.

خسروی در پایان با ابراز امیدواری از ادامه روند رو به رشد شرکت در سال 94 دستیابی به اهداف تعیین شده و برنامه های مدون را مهم ترین برنامه سال بعد عنوان کرد.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه
آسیاتک