انتقاد دلسوزانه از دولت منافاتی با شعار سال ۹۴ ندارد

انتقاد دلسوزانه از دولت منافاتی با شعار سال 94 ندارد

خبرگزاری تسنیم: رئیس مرکز تجارت جهانی ایران با بیان اینکه نامگذاری سال ۹۴ به عنوان سال "دولت و ملت، همدلی و هم‌زبانی" به‌معنای انتقاد نکردن از دولت نیست، گفت: انتقاد دلسوزانه از دولت و دستگاه‌های اجرائی هیچ منافاتی با شعار سال ۹۴ ندارد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم، محمدرضا سبزعلی‌پور رئیس مرکز تجارت جهانی ایران و رئیس شورای سیاستگذاری اقتصاد مقاومتی و بخش خصوصی در حاشیه دیدار نوروزی خود با جمعی از مدیران و فعالان اقتصادی عضو مرکز جامع صادراتی ایران با قدردانی از بیانات نوروزی مقام معظم رهبری و نام‌گذاری سال 94 از جانب ایشان به‌عنوان سال "دولت و ملت، همدلی و هم‌زبانی" گفت: آرزوی همه دلسوزان و ایرانیان آزاده رشد و شکوفایی اقتصاد و موفقیت و سربلندی ایران و ایرانی می‌باشد که این مهم میسر نمی‌شود مگر با همکاری، همدلی و هم‌زبانی ملت، دولت، سایر قوا و تمامی دستگاه‌های اجرائی کشور که الحق و الانصاف مقام معظم رهبری نیز موضوع مهمی را برجسته نموده و با نام‌گذاری سال جدید به‌عنوان سال "دولت و ملت، همدلی و هم‌زبانی" خواهان همکاری تنگاتنگ دولت و ملت شده‌اند.
وی افزود: رهبر معظم انقلاب در نگاه اجمالی‌شان به مسائل و موضوعات سال 94، همکاری وسیع و گسترده دولت و ملت را ضروری برشمرده و تأکید نموده‌اند که جهت تحقق شعار سال 94 یعنی «دولت و ملت، همدلی و هم‌زبانی»، هر دو کفه این شعار یعنی ملت عزیز، بزرگ، شجاع، بصیر، دانا و باهمت ایران و همچنین دولت خدمتگزار، باید به یکدیگر اعتماد داشته و صمیمانه با هم همکاری کنند اما اگر یکی از این دو کفه نسبت به دیگری کوتاهی کند آن‌وقت هیچ اتفاق مثبتی رخ نخواهد داد.
علی‌پور تصریح نمود: ملت همیشه ثابت کرده که حامی دولت و نظام بوده و طی سی و شش سال گذشته فی‌الواقع سنگ زیرین آسیا بوده است اما این دولت و دولت‌مردان در ادوار مختلف بوده و هستند که بعضاً ساز مخالف زده و به تعهدات و قول و قرارهای خود با ملت پایبند نبوده و موجب دلخوری و دل‌شکستگی مردم که به‌قول امام(ره) ولی‌نعمتان هستند می‌شوند که همین اعمال و روشها باعث شده تا راه مردم با راه برخی از دولت‌ها و دولت‌مردان جدا شود که امیدوارم دولت تدبیر و امید راه خود را هیچ‌گاه از راه مردم جدا نکرده و به وعده‌هائی که به مردم داده پایبند باشد و آن وعده‌ها را از شعار به عمل مبدل کند.

وی در ادامه به بیانات حضرت آیت الله خامنه‌ای در خصوص همدلی و هم‌زبانی دولت و ملت و پشتیبانی این دو از هم اشاره نمود و گفت: مقام معظم رهبری در پیام نوروزی خودشان خواهان همکاری تنگاتنگ دولت و ملت به‌منظور «پیشرفت اقتصادی»، «اقتدار و عزت منطقه‌ای و بین‌المللی»، «جهش‌های علمی به‌‌معنای واقعی»، «عدالت قضایی و اقتصادی» و از همه مهمتر، «ایمان و معنویت» و تحقق آرزوهای بزرگی که در این سال برای ملت ایران داریم شدند و به همین خاطر به همه توصیه نمودند که جهت پرهیز از دلسردی دولت، از انتقادات غیرمنصفانه دوری کنند. این خواسته رهبر معزز انقلاب در جهت تحکیم روابط دولت و ملت و غلبه بر مشکلات و معضلات سیاسی، اقتصادی و بین المللی کشور بود اما متأسفانه عده‌ای از مسئولین اجرائی و دولت‌مردان محترم، فرمایشات معظم‌له را بد فهمیده و آن را عمداً و یا سهواً اشتباه تفسیر نموده‌اند و آقایان همه‌جا اعلام کرده‌اند که رهبری طی بیانات نوروزی خویش، کلاً انتقاد علیه دولت را ممنوع کرده و به‌نوعی دهان همه را بسته و دست دولت را برای انجام هرکاری باز گذاشته و چراغ سبز را نشان داده‌اند. در این راستا اینجانب صراحتاً به این آقایان عرض می‌کنم که منظور رهبر معظم انقلاب از این فرمایشات ایجاد وفاق و همدلی بوده و هیچ‌گاه معظم‌له خواهان بسته شدن دهان خاص و عام نبوده و انتقاد را هم ممنوع اعلام نکرده و به هیچ‌کس چک سفیدامضا و چراغ سبز نشان نداده‌اند بلکه توصیه نمودند که از انتقادات غیرمنصفانه پرهیز شود. رهبر معظم همیشه انتقاد را لازمه پیشرفت دانسته و بر انتقاد دوستانه و دلسوزانه از دولت و دولت‌مردان تأکید نیز نموده‌اند. درنتیجه انتقاد خالصانه و دلسوزانه از دولت و دستگاه‌های اجرائی، نه تنها هیچ منافاتی با شعار سال 94 ندارد بلکه راهگشا و موجب تحقق هرچه بهتر همدلی و همزبانی بین دولت و ملت خواهد شد.

* در لوزان سوئیس "خطبه ای خوانده شده اما هنوز صیغه ای بین طرفین جاری نشده است"
سبزعلیپور در تحلیل مذاکرات هسته ای ایران با 1+5 و نتایج مثبت و منفی آن برای هر دو طرف گفت: همچنانکه همه میدانیم نیمه فروردین سالجاری بالاخره مذاکرات هسته ای در لوزان پایان یافت و فقط منتج به صدور یک بیانیه سیاسی و مطبوعاتی از طرف وزرای امورخارجه 7 کشور گردید و در نتیجه مجدداً مذاکرات برای انجام گفتگوهای بیشتر تا ما ژوئن (تیرماه) تمدید شد. مشکل اصلی اینجاست که برخی تصور میکنند که همه مشکلات با صدور همین بیانیه بپایان رسیده اما جدای از نتیجه ای که طی مذاکرات ایران و 1+5در لوزان حاصل شده باید اذعان کنم که دولت یازدهم با مشکلات بیشتر و عدیده ای مواجه و گرفتاری آن طی ماههای آینده چند برابر خواهد شد، دراصل پایان مذاکرات لوزان سوئیس تازه اول راه است و دولت تدبیر و امید را در برابر شمشیر دو دم قرار خواهد داد. هرچند که فعلاً خبری از لغو تحریمها نیست اما اگر تحریمها هم لغو شوند قطعاً تمام مشکلات یک شبه حل و فصل نخواهد شد. درکل دولت محترم هم نباید نتایج بدست آمده را بزرگتر جلو داده و واقعیات را به مردم نگوید و با خبرهای خوشحال کننده و امیدهای غیر واقعی، سطح توقع مردم را بالا ببرد.
رئیس شورای سیاستگذاری اقتصاد مقاومتی و بخش خصوصی تصریح نمود: بالا بردن کاذب سطح توقع مردم از سم نیز خطرناکتر است چون موجب خواهد شد تا خواسته های مردم از مسئولین کشور روز به روز بیشتر شده و در نتیجه دولت هم در برآورده کردن درخواستهای آنها عاجز شود و همین عدم توانائی دولت در اجابت خواسته ها و توقعات، باعث دلنگرانی و آغاز عدم اعتماد مردم به دولت خواهد شد!. با صدور بیانیه لوزان و تمدید مذاکرات تا ماه ژوئن دوباره همه بلاتکلیف و چشم انتظار آینده شده اند و باز این پرسش مطرح شده که بالاخره چه میشود و همین چشم انتظاری و بلاتکلیفی باعث خواهد شد تا فعلاً سایه بیکاری، رکود و تورم، مشکلات و نابسامانی های اقتصادی را دو چندان کند. البته همه دیدیم که بازار نیز به این بیانیه واکنش مثبتی را که انتظار داشتیم نشان نداد و همین امر موجب شد تا قیمت ارز در بازار آزاد بعضاً افزایش یابد!! مردم عزیز و فعالان اقتصادی واقعاً از بلاتکلیفی و انتظار خسته شده اند و شب را به امید گشوده شدن واقعی گره ها صبح میکنند. مع الوصف باتوجه به توضیحاتی که ارائه نمودم به جرأت میتوانم بگویم که دولت یازدهم روزهای خوش خود را سپری میکند و پایان مذاکرات لوزان، حجم مشکلات و کارهای دولت را از این به بعد بیشتر از گذشته خواهد کرد.
رئیس مرکز تجارت جهانی ایران در خاتمه گفت: مسئله مهم این است که نتیجه مذاکرات هسته ای برای هفت کشور مذاکره کننده با اهمیت میباشد اما پیروزی در مذاکرات برای واشنگتن و تهران از اهمیت بیشتری برخوردار است. زیرا موفقیت در مذاکرات برای اوباما هم جنبه حیثیتی پیدا کرده و شکست در مذاکرات ماه ژوئن، نه تنها اوباما بلکه حزب دموکرات را هم در برابر جمهوری خواهان تضعیف خواهد کرد. اما موفقیت در مذاکرات شاید نام اوباما را در آمریکا تاریخی، هیلاری کلینتون را پیروز انتخابات ریاست جمهوری2016 و جمهوری خواهان را در برابر دمکراتها و مردم آمریکا تحقیر کند و دهها اما و اگر دیگر. به همین دلیل وزراء امورخارجه ایران و آمریکا دور مذاکرات لوزان را فرصتی تاریخی دانسته بودند و تأکید میکردند که هیچکس نباید این فرصت را از دست بدهد. پس مجدداً تأکید میکنم که رسیدن به یک توافق جامع، تنها گزینه ای است که برای اوباما باقی مانده است اما در حال حاضر همه چیز به دو ماه بعد موکول شده ولیکن در بیانیه لوزان سوئیس "خطبه ای خوانده شده اما هنوز صیغه ای بین طرفین جاری نشده است" پس هنوز اتفاق قابل توجهی نیفتاده و هیچ کشوری نباید شاد و مسرور باشد و خود را پیروز صد در صد میدان بداند.

انتهای پیام/

پربیننده‌ترین اخبار اقتصادی
اخبار روز اقتصادی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon
بانک ایران زمین
بانک سرمایه