به گزارش خبرگزاری تسنیم از زنجان، امام جمعه موقت تهران پیش از ظهر امروز در جمع روحانیون و مبلغان زنجان در دارالقران کریم اظهار کرد: اگر دولت مننتخب کوچکترین زاویهای را با خط ولایت فقیه پیدا کند از ما محسوب نمی شود.
وی با اشاره به جایگاه رهبری در نظام مقدس جمهوری اسلامی افزود: ستون فقرات کیان سیاسی تشیع ولایت فقیه است.
خاتمی مبارزه با بدعت ها را یکی از رسالتهای مهم روحانیون خواند و افزود: یکی از بدعت هایی که در طول تاریخ تشیع رویداد جریان واقفیه در زمان امام رضا (ع) بود.
وی به جریان فقتنه به عنوان یکی دیگر از بدعتها اشاره و خاطر نشان کرد: ما شکایت آن واقع را به خدا بردیم گرچه امروز افرادی که اردو کشی کرده و جریان فتنه را مدیریت کردند شعار عدالت داده و پرچم اعتدال بلند کند.
امام جمعه موقت تهران یکی دیگر از رسالتهای مهم روحانیون را حفظ کیان تشیع عنوان و تصریح کرد: پاسداری از اعتقادات مردم از دیگر رسالتهای مهمی است که باید در این راستا حسایستهای لازم وجود داشته باشد.
وی تحکیم مبانی اعتقادی جوانان را مورد تاکید قرار داد و گفت: تبیین اخلاق اسلامی و سبک زندگی اسلامی از دیگر رسالتهایی است که باید دنبال شود.
خاتمی به تحکیم بنیان خانواده به عنوان یک رسالت اشاره کرد و گفت: ما در ابتدا که مسایل تنظیم خانواده در کشور مطرح شد مخالف امر بودیم.
وی در پایان به مبلغان توصیه کرد: نسبت به تبلیغات مفاهیم قرانی توجه بیشتر داشته باشند.
انتهای پیام/ب