دیابتی ها براساس نوع دیابت خود برای روزه داری اقدام کنند

دیابتی ها براساس نوع دیابت خود برای روزه داری اقدام کنند

خبرگزاری تسنیم: کارشناس ارشد تغذیه معاونت بهداشتی روزه در بیماران با توجه به نوع بیماری متفاوت است، چنان که در بعضی از بیماری ها مانند بیماران دیابت نوع ۲، مفید است و می تواند به بهبود و درمان بیماری کمک نماید.

به گزارش خبرگزاری تسنیم به نقل از پایگاه خبری وزارت بهداشت،مرضیه شناور افزود:  افرادی که برای کنترل دیابت خود از قرص استفاده می کنند اگر علایم افت قندخون را در طول روز داشتند باید فوراً روزه خود را افطار کنند، بیماران دیابتی که روزه می گیرند باید رژیم غذایی مخصوص خود را در افطار و سحر رعایت کنند.

این کارشناس ارشد تغذیه بیان کرد: این افراد در مصرف غذاهای شیرین که در ماه مبارک رمضان در وعده ی افطار استفاده می شود،نباید زیاده روی کنند و میزان توصیه شده توسط متخصص تغذیه را مراعات کنند.

شناور گفت: برای کنترل بهتر قندخون توصیه می شود که این افراد قندخون قبل از سحر و بعد از افطار خود را چک کنند و اگر قندخون قبل از سحری بالاتر از 350میلی گرم بر دسی لیتر باشد، توصیه نمی شود و بهتر است روزه نگیرند.

وی تصریح کرد: بیمار دیابتی که سحری نخورده باشد و یا بیماری که برای کنترل دیابت لازم است در طول روز نیز قرص مصرف کند و همچنین در صورتیکه بیمار انسولین تزریق می کند و در طول روز نیز باید تزریق داشته باشد، نمی تواند روزه بگیرد.

شناور گفت: اگر عوارضی دیابت مانند کلیوی و چشمی بروز کرده، بهتر است برای پیش گیری از عوارض بیشتر، بیمار روزه نگیرد و با پزشک خود مشورت کند.

انتهای پیام /

پربیننده‌ترین اخبار اجتماعی
اخبار روز اجتماعی
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
رازی
مادیران
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
triboon