1. صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  2. سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  3. امام و رهبری
  4. ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  5. بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  6. فضا و نجوم
  7. اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  8. اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  9. فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  10. حوزه و روحانیت
  11. استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  12. رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  13. بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  14. عکس
  15. فیلم
  16. گرافیک و کاریکاتور
    • english
    • عربی
    • Türkçe
    • עברית
    • Pусский
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  •  
    آپارات
  •  
    سروش
  •  
    آی‌گپ
  •  
    گپ
  •  
    بله
  •  
    روبیکا
  •  
    ایتا
  • قیمت ارز و طلا
    لیگ ایران و جهان
  • صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  • سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  • امام و رهبری
  • ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  • بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  • فضا و نجوم
  • اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  • اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  • فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  • حوزه و روحانیت
  • استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  • رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  • بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  • عکس
  • فیلم
  • گرافیک و کاریکاتور

روایت تسنیم از مشکلات تحقق وعده اشتغال طلایی در اردستان

  • 20 تير 1400 - 08:39
  • اخبار استانها
  • اخبار کاشان
روایت تسنیم از مشکلات تحقق وعده اشتغال طلایی در اردستان

گروه استان‌ها - با پیش‌بینی انجام شده توسط مسئولان شهرستان اردستان سال 1399 را سال طلایی اشتغال نامیدند که باید دید این مورد چقدر محقق شده است؟

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از  اردستان، اشتغال نیروی انسانی مهمترین و اساسی‌ترین هدف برنامه‌ریزی اقتصادی، اجتماعی هر منطقه‌ای را تشکیل می‌دهد و توسعه زمانی تحقق می‌یابد که از تمام عوامل و امکانات و منابع تولید کشور استفاده به عمل آید و بیکاری علاوه بر اتلاف منابع انسانی، مسائل و مشکلات متعدد اقتصادی، اجتماعی و سیاسی را به همراه دارد.

شهرستان اردستان یکی از شهرهایی است که در صورت راه‌اندازی طرح‌ها و کارخانه‌های پیش‌بینی شده به نیروی کار عادی نیاز دارد و حتی باید از شهرهای همجوار نیرو جذب کند اما آنچه مسئولان در دو سال گذشته وعده داده‌اند که سال99 حتما سال طلایی اشتغال شهرستان خواهد بود که باید دید این مهم به سرانجام رسیده است؟

روح‌الله رعیتی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: تامین اجتماعی اردستان در خصوص افراد بیمه شده در وضعیت مطلوب و خوبی قرار دارد به شکلی که در فروردین1400 کل بیمه‌شدگان 10 هزار و 637 نفر بوده است و با تبعی آنان که 15 هزار و 100 نفر هستند جمعا 25 هزار و 737 نفر از جمعیت کل شهرستان اردستان را شامل می‌شود.

افراد بیمه شده 12 درصد رشد داشته است

وی افزود: تعداد کل بیمه‌شدگان اصلی ما در سال گذشته هفت هزار و 111 نفر بود که با توجه به موضوعات کرونا و شرایط بد اقتصادی و تعطیلی بعضی کارگاه‌ها باز هم 12 درصد رشد را نسبت به فروردین سال گذشته نشان می‌دهد که این موضوع خیلی قابل ملاحظه و مطلوبی است که در این زمینه مسئولان ارشد شهرستان و متصدیان در این زمینه همکاری خوبی را داشته‌اند.

رئیس تامین اجتماعی شهرستان اردستان گفت: روند مثبت بیمه‌شدگان را ما در اردیبهشت ماه هم داشته‌ایم که این آمار به 10 هزار و 657 نفر رسیده است که هفت هزار و 110 بیمه شده اصلی است که نسبت به اردیبهشت سال گذشته هم 9 درصد رشد بیمه شده نشان می‌دهد.

وی ابراز داشت: روند رو به رشد راه‌اندازی بعضی از کارگاه‌ها و کارخانه‌ها و ایجاد اشتغال موجب شد تا افراد بیمه شده این اداره در سال جاری افزایش پیدا کند که با توجه به افتتاح چند کارگاه و کارخانه بزرگ تا پایان سال این تعداد بیمه شده قطعا افزایش پیدا خواهد کرد و در آینده شرایط خیلی بهتر را شاهد خواهیم بود.

حسن قاسمی در گفت‌و گو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: هرم نیروی کار در هر صنعتی به شکلی است که اگر یک کارخانه تعدادی تکنسین داشت، تعدادی هم کارگر دارد و تعدادی هم مهندس دارد اما در اردستان مهندسان غیر فنی بیشتر است و کارگر کمتر دارد که اصلا شهرستان به این همه نیروی تحصیل کرده نیاز ندارد.

وی افزود: یکی از مشکلات ما در سطح شهرستان اردستان تعدد دانشگاه‌ها است که برای بقای خودش دانشجو می‌گیرد و هستند دانشجویا نی که به ترم چهار رسیده و هنوز دیپلم ندارند و وقتی فارغ التحصیل شدند متوقع می‌شوند و این است که در اردستان الان یک کاشیکار وجود ندارد.

پرداخت تسهیلات اشتغال بزرگترین ضربه به اشتغال است

رییس مرکز فنی و حرفه ای اردستان گفت: ما حاضر هستیم تا در شغل‌های مختلف که درآمد خوبی برای افراد دارد به صورت رایگان آموزش بگذاریم و افراد حاضر نیستند که شرکت کنند و یکی از ضربه‌هایی که به اشتغال می‌خورد همین تسهیلات است که در قالب اشتغال پرداخت می‌شود و اگر تسهیلات پرداختی در شهرستان اردستان را محاسبه کنیم میانگین اردستان در کل استان نسبت به جمعیت بیشترین تسهیلات را دریافت کرده است.

تصویب افزایش سقف وام اشتغال مددجویان به 100 میلیون تومان
طرح‌های اشتغال‌زایی در استان بوشهر امسال توسعه می‌یابد
زمینه اشتغال 1581 زندانی در استان لرستان فراهم شد

وی ابراز داشت: کل نیازهای شهرستان را در اشتغال آماده کرده‌ایم اما کسی نیست که از آن استقبال کند و خیلی از مشاغل را در شهرستان کمبود داریم و در موضوع آموزش هیچ مشکلی در هیچ رشته‌ای نداریم اما افراد حاضر نیستند که در حرفه‌ای این آموزش را فرا بگیرد و یکی از راهکارهای آن این است که دانشگاه‌ها باید در مقطع کاردانی فنی نیروهای مورد نیاز شهرستان را آموزش دهد.

پرداخت بیش از 17 میلیارد تسهیلات اشتغال توسط بنیادبرکت در اردستان

سجاد میرزایی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: بنیاد برکت در سال سوم است که در شهرستان اردستان حضور دارد و تسهیلگران و مجریان ما برنامه‌ها را پیش می‌برند و این بنیاد در سه سال گذشته تاکنون مبلغ 17 میلیارد و 850 میلیون تومان تسهیلات به 491 نفر پرداخت کرده است.

وی افزود: تا سال‌های قبل دو نفر تسهیلگر در شهرستان اردستان وجود داشت و امسال یک نفر بیشتر شده است و سعی خواهیم کرد تا جذب سهمیه داشته باشیم و اگر بتوانیم سهمیه امسال که 350 نفر است را زودتر جذب کنیم می‌توانیم تسهیلات بیشتری را دریافت کنیم که این کار با همکاری دهیاران، بخشداران و همکاران ما در شهرستان شدنی است.

مجری و نماینده بنیاد برکت در شهرستان‌های شمال استان اصفهان گفت: هدف بنیاد برکت در کل کشور محرومیت‌زدایی است و اولویت خود را سعی می‌کند در مناطق محروم انجام دهد و خیلی از شهرستان‌های استان و کشور این طرح‌ها شروع نشده اما در اردستان و شهرهای شمال استان طرح‌های اشتغالزایی بنیاد در حال راه‌اندازی است و در اردستان و خور و بیابانک چند سالی است که این طرح ها آغاز شده است.

وی ابراز داشت: توسعه پایدار یکی دیگر از اهدافی است که باید در روستاها شکل بگیرد و مصمم هستیم تا در این راه تلاش‌های خود را بیشتر کنیم که نیازمند تشکیل کمیته شهرستان است که اینکار در شهرستان اردستان شکل گرفته است و با تشریح طرح‌ها، مسئولان ما را در شناسایی شناسنامه شهرستان یاری داده‌اند و روستاهای هدف مشخص شده که در این زمینه مشکلی نداریم اما موضوع تعیین نوع کسب و کارها است و تهیه و تصویب طرح های توجیهی است.

سقف تسهیلات بنیاد برکت امسال 500 میلیون ریال است

میرزایی بیان کرد: یکی از مزایای تسهیلات بنیاد برکت این است که در رسته‌ها خیلی محدودیتی قائال نمی‌شود مگر آن که مسئولان شهرستان اردستان در یک کسب و کار خاصی به هر دلیلی که صلاح می‌دانند بخواهند ما را محدود کنند و ما در واقع سه طرح داریم که اصلی‌ترین طرح ما طرح سحاب است و گسترده‌ترین آن است که برای سال 1400 سقف تسهیلات آن 500 میلیون ریال است.

مجری و نماینده بنیاد برکت در شهرستان‌های شمال استان اصفهان تاکید کرد: با توجه به اینکه تسهیلات چون بیشتر برای محرومیت‌زدایی است بیشتر در واقع در مناطق روستایی انجام می‌شود که کمیته اشتغال توسط دهیار، بخشدار، معلم روستا و شورا تشکیل می‌شود و توسط تسهیل‌گران که دبیر آن کمیته می‌شوند اطلاع‌رسانی را به روستاهای هدف می‌رسانند و با پر کردن فرم‌های مخصوص و اهلیت‌سنجی در موضوع کسب و کار به آن تسهیلات پرداخت می‌شود.

حمید رضا تاملی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در اردستان، اظهار داشت: برای پرداخت تسهیلات به روستائیان باید منتظر تعیین تکلیف استان باشیم تا پرداخت تسهیلات به آنان از محل باز پرداخت سود تسهیلات گذشته انجام شود و سند اشتغال را هم باید ویرایش نهایی کنیم و به اداره تعاون بازگردانده شود و اداره تعاون می‌تواند به صورت ماهیانه یک رویداد فرهنگی در موضوع اشتغال را برگزار و با حضور کارآفرینان برتر و دعوت از نخبگان این قشر از استان یا کشور موضوع اشتغال را پیگیری کند.

350 اشتغال امسال در اردستان انجام می شود

وی افزود: موضوع بنیاد برکت در شهرستان اردستان یک ظرفیتی جدیدی است که چندین سال است فعالیت می‌کند و نکته مهم این است که فقط می‌گوییم چقدر تسهیلات پرداخت کرده است که در واقع باید پرسید چقدر شغل ایجاد شده است و در سال جدید 350 تسهیلات در نظر گرفته شده که 350 شغل ایجاد می‌شود که میراث فرهنگی می‌تواند در این موضوع فعال شود.

فرماندار شهرستان اردستان گفت: یکی از بخش‌هایی که بستر آن در شهرستان اردستان مهیا است و می‌تواند شغل ایجاد کند حوزه صنایع دستی است که می‌توان بخشی از منابع را به آن اختصاص دهیم و نتیجه مطلوب هم از آن بگیریم و طبق پروتکلی که هم تعریف کرده‌اند جلو خواهیم رفت و با تشکیل کمیته روستایی و تعیین روستاهای هدف موضوع را پیگیری خواهیم کرد.

وی ابراز داشت: فعالیت اقتصادی و ایجاد شغل کار هر کسی نیست و در یک خانواده چهار نفره یک نفر کار می‌کند و بقیه مصرف‌کننده هستند که این را باید به کل جامعه تامیم داد و ما نباید هیچ وقت در حوزه اشتغال و سرمایه‌گذاری نگاه حمایتی پیدا کنیم و باید فردی که می‌خواهد اشتغال ایجاد کند یک اهلیتی در این خصوص داشته باشد.

تاملی بیان کرد: کارآفرینی یک مهارت چند وجهی است و طرف می‌خواهد یک تسهیلاتی از بانک بگیرد و بعد می‌گوید نمی‌توانم ضامن پیدا کنم و هرکس وارد فضای اشتغال می‌شود باید از ایده سرمایه‌گذاری، ضامن و چک سرشار باشد تا کارشان به مشکل نخورد و اجازه دهیم کار در مسیر خود حرکت کند.

انتهای پیام/802/ش

 
R7760/P41362
قیمت ارز و طلا
لیگ ایران و جهان
نظام مسایل استان ها
بیشتر بخوانید
آب شرب، مسکن روستایی و زیرساخت اشتغال در اولویت برنامه‌های بسیج سازندگی است
اشتغال‌زایی برکت در مناطق محروم از طریق «فریلنسینگ بین‌المللی»
3 میلیون تعاونی با یک میلیارد عضو، 10 درصد اشتغال جهان را در اختیار دارند
tasnim
tasnim
tasnim
رازی
مادیران
شهر خبر
fownix
بیمه بازار
غار علیصدر
گوشتیران
پاکسان
بانک صادرات
طبیعت
میهن
triboon
تبلیغات
  • طراحی سایت
  • بازرگانی سیب
  • بهترین پزشک برای درمان انحراف ستون فقرات
  • سئو سایت
  • دکتر اورولوژی
  • آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است؟
  • تور کیش اقساطی
  • استعلام شرکت
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • پربیننده‌ترین اخبار
  • پیوندها
  • بازار
  • قیمت ارز و طلا
  • لیگ ایران و جهان
  • آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز
ما را دنبال کنید:
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  • آپارات
  • سروش
  • آی‌گپ
  • گپ
  • بله
  • روبیکا
  • ایتا

All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.