به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، فرزین بهنامیفر در نشست خبری با خبرنگاران و اهالی رسانه استان قزوین که بعدازظهر امروز در سالن جلسات ادارهکل امور اقتصادی و دارایی استان قزوین برگزار شد، اظهار داشت: در طول 28 سال اخیر یک میلیارد و 613 میلیارد دلار سرمایهگذاری خارجی در استان قزوین تصویب شده که فقط 600 میلیون دلار آن یعنی 37 درصد وارد استان قزوین شده است.
وی اضافه کرد: در 9 ماه ابتدایی سال جاری 35 میلیارد و 770 میلیون تومان سرمایهگذاری خارجی در استان تصویب شده که از این میزان 12 میلیون و 778 هزار دلار سرمایه خارجی از طریق کشورهای امارات متحده عربی، ایتالیا، روسیه و فرانسه وارد استان شده است.
اختصاص 323 میلیارد تومان اوراق خزانه برای اجرای طرحهای عمرانی
این مقام مسئول در بخش دیگری از سخنان خود درباره استفاده از اوراق مالی و اسناد خزانه دولت برای تسویه بدهیهای دولت به پیمانکاران و مجریان طرحهای مختلف عمرانی اشاره کرد و گفت: در بودجه سال آینده بنا داریم 323 میلیارد تومان از این اوراق و اسناد خزانه را برای اجرای طرحهای مختلف عمرانی به کار بگیریم.
بهنامیفر ادامه داد: همچنین برای تسویه بدهی دولت گذشته به پیمانکاران حقیقی و حقوقی 330 میلیارد تومان اسناد خزانه صادر شده که 20 درصد آن یعنی 65 میلیارد تومان به پیمانکاران داده شده و 285 میلیارد تومان مابقی هم در حال طی کردن مراحل اداری است.
164 میلیارد تومان از املاک دولت مولدسازی شد
مدیرکل امور اقتصادی و دارایی استان همچنین به اجرای طرح مولدسازی اموال و داراییهای دولت اشاره کرد و گفت: در راستای اجرای تبصره 3 قانون بودجه تاکنون مشخصات 5 هزار و 642 ملک در سامانه سادا به ثبت رسیده که ارزش آنها حدود 5 هزار میلیارد تومان است. از این تعداد تاکنون 27 ملک به ارزش 164 میلیارد تومان به فروش رسیده است.
بهنامیفر هوشمندسازی عملیات مالی را یکی از رویکردهای جدید دولت دانست و افزود: در همین رابطه پیشتر 2 هزار و 500 حساب دولتی در استان قزوین داشتیم که تعداد این حسابها به کمتر از یکششم یعنی 400 حساب در بانکهای دولتی کاهش پیدا کرده است.
انتهای پیام/ش