به گزارش دفتر منطقهای خبرگزاری تسنیم، «ذبیحالله مجاهد» سخنگوی طالبان در گفتوگو با خبرنگاران بار دیگر ضمن محکوم کردن حملات هوایی پاکستان گفت: ما خواستار عدم تکرار چنین حوادثی هستیم و میخواهیم مشکلات پیش آمده از راه دیپلماسی حل شود.
مجاهد با تکذیب ادعای دولت پاکستان مبنی بر حضور و فعالیت تحریک طالبان پاکستان در خاک افغانستان علیه اسلامآباد نیز افزود: ما حضور طالبان پاکستانی در خاک افغانستان را تایید نمیکنیم و به هیچ کسی هم اجازه نمیدهیم که از خاک ما علیه دیگر کشورها استفاده کند.
وی با تاکید بر اینکه هیچ تهدیدی از خاک افغانستان متوجه پاکستان نیست، ادامه داد: اگر در کوهها و مناطق ناهموار خط دیورند مشکلاتی وجود دارد باید بطور مشترک و از طریق گفتوگو حل شود نه اینکه بمباران صورت بگیرد.
سخنگوی طالبان در پاسخ به اینکه موضع هیئت حاکمه افغانستان درصورت ادامه حملات پاکستان چیست، گفت: طبیعی است که از خاک خود دفاع میکنیم، ولی نمیگذاریم که چنین حوادثی بار دیگر تکرار شود و باید از راه دیپلماسی راه حل پیدا شود.
«ذبیحالله مجاهد» اظهار داشت که از پاکستان میخواهیم تا حوصله افغانها را در چنین مسائلی نیازماید و دیگر چنین اشتباهی را تکرار نکند که پیامد بدی خواهد داشت.
انتهای پیام/.