1. صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  2. سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  3. امام و رهبری
  4. ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  5. بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  6. فضا و نجوم
  7. اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  8. اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  9. فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  10. حوزه و روحانیت
  11. استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  12. رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  13. بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  14. عکس
  15. فیلم
  16. گرافیک و کاریکاتور
    • english
    • عربی
    • Türkçe
    • עברית
    • Pусский
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  •  
    آپارات
  •  
    سروش
  •  
    آی‌گپ
  •  
    گپ
  •  
    بله
  •  
    روبیکا
  •  
    ایتا
  • قیمت ارز و طلا
    لیگ ایران و جهان
  • صفحه اصلی
    • پربیننده‌ترین اخبار
    • مهمترین اخبار
    • آرشیو اخبار
  • سیاسی
    • سیاست ایران
    • نظامی | دفاعی | امنیتی
    • گزارش و تحلیل سیاسی
    • مجلس و دولت
  • امام و رهبری
  • ورزشی
    • فوتبال ایران
    • فوتبال جهان
    • والیبال | بسکتبال | هندبال
    • کشتی و وزنه‌برداری
    • ورزش های رزمی
    • ورزش زنان
    • ورزش جهان
    • رشته های ورزشی
  • بین الملل
    • دیپلماسی ایران
    • تولیدات دفاتر خارجی
    • آسیای غربی
    • افغانستان
    • آمریکا
    • اروپا
    • آسیا-اقیانوسیه
    • پاکستان و هند
    • ترکیه و اوراسیا
    • آفریقا
    • بیداری اسلامی
  • فضا و نجوم
  • اقتصادی
    • اقتصاد ایران
    • پول | ارز | بانک
    • خودرو
    • صنعت و تجارت
    • نفت و انرژی
    • فناوری اطلاعات | اینترنت | موبایل
    • کار آفرینی و اشتغال
    • راه و مسکن
    • هواشناسی
    • بازار سهام | بورس
    • کشاورزی
    • اقتصاد جهان
  • اجتماعی
    • پزشکی
    • رسانه
    • طب سنتی
    • خانواده و جوانان
    • تهران
    • فرهنگیان و مدارس
    • پلیس
    • حقوقی و قضایی
    • علم و تکنولوژی
    • محیط زیست
    • سفر
    • حوادث
    • آسیب های اجتماعی
    • بازنشستگان
  • فرهنگی
    • ادبیات و نشر
    • رادیو و تلویزیون
    • ‌دین ، قرآن و اندیشه
    • سینما و تئاتر
    • فرهنگ حماسه و مقاومت
    • موسیقی و تجسمی
  • حوزه و روحانیت
  • استانها
    • آذربایجان‌ شرقی
    • آذربایجان غربی
    • اردبیل
    • اصفهان
    • البرز
    • ایلام
    • بوشهر
    • استان تهران
    • چهارمحال و بختیاری
    • خراسان جنوبی
    • خراسان رضوی
    • خراسان شمالی
    • خوزستان
    • زنجان
    • سمنان
    • سیستان و بلوچستان
    • فارس
    • قزوین
    • قم
    • کاشان
    • کردستان
    • کرمان
    • کرمانشاه
    • کهگیلویه و بویراحمد
    • گلستان
    • گیلان
    • لرستان
    • مازندران
    • مرکزی
    • هرمزگان
    • همدان
    • یزد
    • جزایر خلیج فارس
  • رسانه ها
    • چند رسانه ای
    • خواندنی
  • بازار
    • قیمت خودرو
    • قیمت طلا، سکه و ارز
    • سازمان‌ها و شرکت‌ها
  • عکس
  • فیلم
  • گرافیک و کاریکاتور

واکاوی تقابل ذوب‌آهن و صنعت نفت؛ پراشکال اما امیدوارکننده

  • 10 دی 1401 - 09:43
  • اخبار استانها
  • اخبار اصفهان
واکاوی تقابل ذوب‌آهن و صنعت نفت؛ پراشکال اما امیدوارکننده

نمایش ذوب‌آهن مقابل صنعت نفت اگرچه با اشکالات زیادی مواجه بود اما امیدواری‌های زیادی را هم برای دوست‌دارانش به وجود آورد. تیم تارتار نشان داد که راه نتیجه‌گیری در هر شرایطی را فرا‌گرفته و ادامه این روند می‌تواند ذوب‌آهن را به جایگاه مطلوبی برساند.

استانها

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر فوتبال، روز گذشته با برگزاری 4 دیدار آغاز شد که در یکی از این رقابت‌ها، ذوب‌آهن اصفهان در ورزشگاه فولادشهر مقابل تیم صنعت نفت آبادان با تساوی 2_2 متوقف شد.

ذوب‌آهن در یک هفته مانده به پایان نیم‌فصل نخست رقابت‌های لیگ برتر، مقابل صنعت نفت آبادان تن به تساوی داد تا علاوه بر از دست دادن 2 امتیاز با ارزش، بهترین فرصت برای بهبود جایگاهش را از دست بدهد.

این دیدار در شرایطی برگزار شد که فاصله تیم‌‌های رده پنجم تا دهم جدول تنها 2 امتیاز است و همین نزدیکی امتیازات فرصت خوبی در اختیار ذوبی‌ها قرار داده بود که بتوانند با پیروزی مقابل صنعت نفت جایگاه‌شان را در جدول بهبود دهند، اتفاقی که در عمل رخ نداد و سبزپوشان اصفهانی یک پله سقوط را تجربه کردند. ذوب‌آهن با این تساوی 18 امتیازی شده و با توجه به سایر نتایج رقم خورده در لیگ به رده هشتم جدول سقوط کرد.

در آن سو صنعت نفتی‌ها درحالی به مصاف ذوب‌آهن آمده بودند که برای فرار از منطقه خطر به 3 امتیاز این دیدار نیاز مبرمی داشتند. شاگردان تاوارس که به همراه نفت مسجدسلیمان در قعر جدول رده‌بندی جای دارند و با توجه به تقابل تیم‌های مس کرمان_ملوان، شانس این را داشتند که با پیروزی مقابل ذوب‌آهن جایگاه‌شان را در جدول بهبود ببخشند، اتفاقی که در عمل رخ نداد و شاگردان تاوارس بازی برده را با تساوی عوض کردند.

صنعت نفت با این تساوی 10 امتیازی شده و به دلیل تفاضل گل کمتر نسبت تیم کرمان در رده پانزدهم جدول باقی ماند.

ذوب‌آهن باز هم از شکست گریخت؛ سبزپوشان اصفهانی که در هفته‌های اخیر روند خوبی را در پیش گرفته بودند و امیدواری زیادی داشتند تا با پیروزی مقابل طلایی‌پوشان آبادان، خود را به جمع 6 تیم برتر جدول برسانند، روز گذشته برخلاف پیش‌بینی‌ها، بازی ضعیف و دور از ذهنی به نمایش گذاشتند که اصلی‌ترین دلیل آن را باید در انتخاب تاکتیک اشتباه و آنالیز دقیق شاگردان تاوارس از سبک بازی ذوب‌آهن جست‌وجو کرد.

تارتار در بازی روز گذشته تیمش را با آرایش محتاطانه‌تری به بازی فرستاده و با توجه به زهر خط میانی صنعت نفت، سعی داشت تا در گام نخست گلی را دریافت نکند. شاگردان تارتار به دنبال آن بودند که با دوندگی بالا و پرسینگ حریف در زمین خودی، مانع شکل‌گیری بازی‌سازی حریف شده و با توجه به ضعف صنعت نفت در دفاع‌های کناری به گل برسند. اتفاقی که تا اواخر نیمه نخست عملی شده و بازی تخریبی و پرس سنگین بازیکنان ذوب‌آهن باعث شد که بازی در نیمه نخست جذابیت چندانی نداشته باشد و موقعیت چندانی مخصوصاً توسط ذوبی‌ها خلق نشود.

در واقع می‌توان گفت که ذوب‌آهن در نیمه نخست مطابق میل صنعت نفتی‌ها بازی کرد و به طلایی‌پوشان آبادان اجازه داد تا با در دست گرفتن مالکیت توپ و کنترل فضاهای بازی فشار مصتعفی به خط دفاعی ذوب‌آهن وارد کند. شاگردان تاوارس در نیمه نخست از حربه ذوبی‌ها استفاده کرده و با قطع توپ‌های مداوم مانع شکل‌‌گیری فرم بازی ذوب‌آهن شدند و در نهایت فشار بالای حملات صنعت نفت باعث افزایش ضریب اشتباهات فردی مدافعان ذوب‌آهن شده و سبزپوشان اصفهانی 2 گل یک شکل را پذیرفتند.

ذوب‌آهن روز گذشته دقیقا از جای ضربه خورد که نقطه قوت اصلی این تیم به شمار می‌آمد؛ ذوب‌آهنِ تارتار در فصل جاری، تیم جنگنده و با ثباتی است و تاکتیک اصلی ذوبی‌ها با تکیه بر ثبات و انسجام دفاعی بسته شده و در بازی‌های قبلی نشان داده است که از نظم دفاعی بالایی بهره می‌گیرد. با این حال خط دفاعی ذوب‌آهن در بازی روز گذشته کاملاً آشفته نشان داد و انسجام همیشگی را نداشت.

مدافعان ذوب‌آهن در بازی دیروز تمرکز لازم را نداشتند و در روند بازی اشتباهات مرگبار زیادی را مرتکب شدند، خلأهای موجود در خط دفاعی ذوب‌آهن و ضعف این تیم در عمق دفاع در کنار جای‌گیری‌های اشتباه مدافعان دردسرهای زیادی را برای تارتار و تیمش به وجود آورد و هر دو گل صنعت نفت روی اشتباهات مسلم اکوان و نورمحمدی به ثمر رسید، با این وجود ذوبی‌ها توانستند با اتکاء به دوندگی بالا، میل به برتریی‌جویی و حفظ تمرکز روانی بازیکنان در کنار تعویض‌های درست تارتار، از شکست فرار کنند.

نکته اساسی این بازی، تعویض‌های تارتار بود که باعث شد شرایط ذوب‌آهن در فاز هجومی بهبود چشم‌گیری پیدا کند و زهر حملات تیم بالا برود. ورود پورعلی،صدقی و طاهرپور در نیمه دوم روند حرکتی ذوب‌آهن را بهبود بخشید و سبزپوشان اصفهانی توانستند به فرم بازی خود باز گردند.

شاگردان تارتار از اواسط نیمه دوم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند و توانستند که موقعیت‌های خطرناکی را به وجود آوردند. آنها تلاش می‌کردند تا با استفاده از پاس‌های عمقی، شوت از راه دور و ضربات ایستگاهی دست به خلق موقعیت بزنند و در نهایت نیز هر دو گل ذوبی‌ها با همین شیوه به دست آمد.

یکی از عوامل موثر موفقیت ذوب‌آهن در این بازی، جنگندگی‌ و دوندگی بی‌امان بازیکنان خط میانی این تیم بود. هافبک‌های ذوب‌آهن در اواخر نیمه دوم این دیدار با استفاده از پرسینگ شدید و دوندگی بسیار، موفق شدند که فشار زیادی به خط دفاعی صنعت نفت وارد و فرصت‌های گلزنی مناسبی خلق کنند و نقش موثری در به تساوی کشاندن بازی داشتند.

شاگردان تارتار در بازی روز گذشته روح جنگندگی و میل به برتری‌جویی بالایی داشتند و نشان دادند که در صورت اضافه شدن چند مهره موثر در نیم‌فصل، می‌توانند حرف‌های زیادی برای گفتن داشته باشند.

یکی دیگر از نقاط قوت بازیکنان ذوب‌آهن مقابل صنعت نفت، حفظ تمرکز بازیکنان در روند بازی بود؛ ذوب‌آهن روز گذشته 2 گل مشابه را بر اثر اشتباهات فردی پذیرفت و این اتفاق می‌توانست باعث شود که بازیکنان این تیم از نظر ذهنی دچار فروپاشی شده و رو به بازی احساسی آورند اما شاگردان تارتار موفق شدند با حفظ تمرکز و دوندگی بالا، برنامه‌های تاکتیکی‌شان را پیاده کرده و جهت بازی را تغییر دهند، اتفاق خوشایندی که نشان دهنده آمادگی روحی بالای ذوب‌آهنی‌ها دارد.

یکی دیگر از نکات مثبت نمایش ذوب‌آهن مقابل صنعت نفت، بالا رفتن توان هجومی و افزایش نرخ بهره‌وری مهاجمان این تیم است؛ این نکته از آن جهت اهمیت دارد که تیم تارتار از ابتدای فصل در فاز هجومی و گلزنی مشکل داشت و از سوی دیگر مصدومیت باقرپسند و آشوری دست تارتار را در خط حمله خالی کرده بود. با این حال عملکرد ذوبی‌ها در چند هفته اخیر نشان می‌دهد که تیم تارتار از نظر هجومی به آمادگی قابل قبولی دست پیدا کرده است.

در مجموع می‌توان گفت نمایش ذوب‌آهن مقابل صنعت نفت اگرچه با اشکالات زیادی مواجه بود اما امیدواری‌های زیادی را هم برای دوست‌دارانش به وجود آورد. تیم تارتار نشان داد که راه نتیجه‌گیری در هر شرایطی را فرا گرفته و ادامه این روند می‌تواند ذوب‌آهن را به جایگاه مطلوبی برساند.

در آن سو، صنعت نفت آبادان که با توجه به نتایج قبلی‌اش، به دنبال کسب هر 3 امتیاز بازی بود، بازی خوبی را به نمایش گذاشت. طلایی‌پوشان آبادان در فاز تهاجمی خوب عمل کرده و بارها روی دروازه ذوب‌آهن خطرساز شدند که اگر در زدن ضربات آخر دقت بیشتری به خرج می‌دادند، می‌توانستند به گل‌های بیشتری برسند. با این حال شاگردان تاوارس در فاز دفاعی ضعیف عمل کردند و نتوانستند از اندوخته‌شان محافظت کنند.

تارتار: 3 امتیاز بازی مقابل صنعت نفت برای ما خیلی مهم است/ برای نیم‌فصل تغییرات زیادی نخواهیم داشت
نگاهی به تقابل تیم‌های ذوب‌آهن و صنعت نفت آبادان/ در پی 3 امتیاز
نظر میرزابیگی درباره دو صحنه مشکوک دیدار صنعت نفت - استقلال

تارتار: برخی نفرات تیمم تمرکز نداشتند و از آنها گلایه دارم

مهدی تارتار در نشست خبری بعد از دیدار تیمش مقابل صنعت نفت آبادان که به نتیجه تساوی 2 - 2 انجامید، اظهار داشت: قبل از بازی پیش‌بینی می‌کردم که کار سختی داشته باشیم. متأسفانه در روزی که سه چهار بازیکن همیشه خوب‌مان خیلی بد بودند، نزدیک بود بازی را از دست بدهیم، ولی چند بازیکن دیگر‌مان جور بازیکنان بد را کشیدند و توانستیم بازی را به تساوی بکشانیم.

وی در ادامه افزود: از آنچه در بازی رقم خورد راضی نبودم و برخی بازیکنانم تمرکز‌ نداشتند، چون به فصل نقل‌وانتقالات نزدیک می‌شویم. تیم‌هایی که با بازیکنان ما صحبت می‌کنند، نباید این کار را انجام دهند. این از اصول حرفه‌ای دور است. اگر صحبتی است با باشگاه باید انجام دهند و بازیکن باید در اختیار تیم باشد. امروز چند بازیکن ما بدون تمرکز بودند و از آنها گلایه دارم. با این وجود خدا را شکر می‌کنیم که توانستیم بازی را برگردانیم و روند شکست‌نا‌پذیری‌مان را ادامه دهیم. از چند بازیکنم راضی نیستم و با آنها برخورد و صحبت می‌کنیم.

تارتار درباره اینکه حضور محمد قریشی در خط حمله در این بازی جواب داد، گفت: این کار را در تمرینات انجام داده بودیم. بعد از اینکه سعید باقرپسند در ابتدای فصل مصدوم شد این تمرینات را با قریشی انجام دادیم و او خیلی هم خوب کار کرد و دست‌مان را باز نگه داشت که در بازی‌های دیگر هم از وجودش در خط حمله استفاده کنیم. قریشی یکی از بازیکنانی بود که امروز جور بقیه را کشید و باید از بازیکنانی که امروز خوب بودند، تشکر کنیم. با بچه‌هایی که خوب نبودند و تمرکز نداشتند یا غرور داشتند صحبت خواهیم کرد. بازیکن باید برای پولی که می‌گیرد و لباسی که می‌پوشد جان بدهد. به نظرم دیگران روی برخی از بازیکنان ما تأثیر گذاشته‌اند. این درست نیست و باید با باشگاه صحبت شود.

سرمربی تیم فوتبال ذوب‌آهن در واکنش به طرح این موضوع که «به نظر می‌رسید شاگردانش صنعت نفت را دست‌کم گرفته بودند.»، یادآور شد: نمی‌توان از بازی خوب صنعت نفت هم گذشت. این تیم در دو بازی قبلی‌اش مقابل نساجی و استقلال هم موقعیت به حریفان نداده بود. این تیم نساجی را برده و در بازی با استقلال نیز با پنالتی شکست خورده بود. این تیم در هفته‌های اخیر نتایج خوبی به دست آورده است و به آنها خسته نباشید می‌گویم.

وی در مورد گلزنی ابوالفضل طاری‌نژاد و استفاده از بازیکنان جوان در ترکیب تیمش اشاره کرد:‌ به همه جوان‌‌ها بها می‌دهیم و خود جوان‌ها نیز از طریق مدیربرنامه‌های‌شان پیغام می‌دهند که دوست دارند پیش ما باشند. دوست دارند اینجا باشند و شکوفا شوند. هر بازیکن جوانی که لیاقت داشته باشد و تلاش کند نتیجه خواهد گرفت. امیدوارم در ادامه بیشتر تلاش کرده تا این دو امتیاز را جبران کنیم.

تاوارس: کسب 4 امتیاز از 3 بازی نمی‌تواند برای ما نتیجه بدی باشد

ادسون تاوارس پس از تساوی 2 - 2 صنعت نفت آبادان مقابل ذوب‌آهن اظهار داشت: نمی‌توانم بگویم از این تساوی خوشحال هستم، چرا که وقتی بازی را 2 بر صفر جلو هستید و با دو اشتباه در دقایق پایانی بازی به مساوی تبدیل می‌شود نباید از نتیجه تساوی خوشحال باشید. قطعاً اگر سه امتیاز را می‌توانستیم کسب کنیم سه پله در جدول بالاتر رفته و از منطقه خطر تا حدودی فاصله می‌گرفتیم. شب گذشته ما یکی از بازیکن خود را برای این بازی از دست دادیم و تمام دیشب به این فکر می‌کردم که با وجود از دست دادن یک بازیکن باید دو تغییر در ترکیب تیم داشته باشم و به این فکر می‌کردم که با کمترین جابجایی تیم را مهیای بازی امروز کنم.

وی تصریح کرد: با توجه به اتفاقاتی که برای تیم ما افتاد، بازیکنان من خیلی سخت جنگیدند و بیش از صد درصد توان خود را در بازی گذاشتند و می‌توانستیم بازی را در نیمه نخست تمام کنیم. در کنار آن با تعویضی که در نیمه دوم انجام دادم یک بازیکن 18 ساله را معرفی کردم که در دومین تماس با توپ توانست گل دوم را بزند و اگر خوش‌شانس‌تر بودیم می‌توانستیم سه امتیاز بازی را کسب کنیم.

سرمربی تیم صنعت نفت آبادان در پاسخ به این پرسش که «چرا برای حفظ نتیجه و کسب سه امتیاز دست به تعویض نزدید؟»، گفت: زمانی که به اصفهان آمدیم به ما خبر دادند نمی‌توانیم یک بازیکن را در لیست قرار بدهیم و این در حالی بود که ما روش و شیوه بازی خود را چیده بودیم، اما با این اتفاق نمی‌توانستم خودمان را با آنچه رخ داد، هماهنگ کنیم. فکر می‌کنم اگر به چند بازی گذشته نگاه کنیم متوجه خواهیم شد که از سه بازی گذشته، 50 درصد امتیازات را کسب کردیم که نمی‌تواند نتیجه‌ بدی برای ما باشد. تیمی که در 11 بازی تنها توانست شش امتیاز کسب کند، کسب چهار امتیاز در سه بازی نمی‌تواند نتیجه بدی باشد.

انتهای پیام/

 
R41346/P
قیمت ارز و طلا
لیگ ایران و جهان
نظام مسایل استان ها
بیشتر بخوانید
فرار ذوب‌آهن از شکست خانگی با تعویض طلایی تارتار
تساوی ذوب‌آهن و صنعت نفت در یک نیمه سرد و کسل کننده
تساوی ذوب‌آهن و صنعت نفت در نیمه نخست
tasnim
tasnim
tasnim
رازی
مادیران
شهر خبر
fownix
بیمه بازار
غار علیصدر
گوشتیران
پاکسان
بانک صادرات
طبیعت
میهن
triboon
تبلیغات
  • طراحی سایت
  • بازرگانی سیب
  • سئو سایت
  • دکتر اورولوژی
  • آیا بیماری اسکولیوز خطرناک است؟
  • تور کیش اقساطی
  • استعلام شرکت با نام
  • درباره ما
  • ارتباط با ما
  • پربیننده‌ترین اخبار
  • پیوندها
  • بازار
  • قیمت ارز و طلا
  • لیگ ایران و جهان
  • آرشیو اخبار ؛ جدیدترین اخبار لحظه به لحظه امروز
ما را دنبال کنید:
  • RSS
  • تلگرام
  • اینستاگرام
  • توییتر
  • آپارات
  • سروش
  • آی‌گپ
  • گپ
  • بله
  • روبیکا
  • ایتا

All Content by Tasnim News Agency is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.