انتخاب باغداری به‌جای پشت میزنشینی/کارآفرین خراسان رضوی از رموز موفقیتش می‌گوید

انتخاب باغداری به‌جای پشت میزنشینی/کارآفرین خراسان رضوی از رموز موفقیتش می‌گوید

گروه استان‌ها- تحصیلکرده است اما خودش را درگیر استخدام و کار دولتی نکرده و یک راست سراغ باغداری و سپس کارآفرینی از همین طریق رفته است.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از مشهدمقدس، حسین قاسمی متولد 1367 ساکن در قوچان و دارای مدرک لیسانس در رشته روانشناسی برای سه سال متوالی به دلیل کیفیت و کمیت برداشت محصول به عنوان باغدار نمونه استان معرفی شد.

این باغدار نمونه توانست از هر هکتار زمین زیر کشت 200 تن سیب با کیفیت تولید کند.

قاسمی می‌گوید: زمانی که از دانشگاه فارغ‌التحصیل شدم به دلیل اینکه نتوانستم شغلی که با روحیات بنده سازگار باشد پیدا کنم و از طرفی از آنجا که پدرم و خانواده پدری بنده در کار باغداری و کشاورزی مشغول هستند من هم به این کار علاقه مند شدم.

وی می‌افزاید: برای ورود جدی به کار باغداری شروع به مطالعه مقالات داخلی و خارجی در زمینه کشاورزی داشتم و طی مشورت با یکسری از کارشناسان از تجربیات کسانی که الگوی نمونه در بخش کشاورزی بودند استفاده کردم و در نهایت توانستم طی چندین سال متوالی به دلیل میزان برداشت محصول و کیفیت بالای آن به عنوان باغدار نمونه در استان معرفی شوم.

این باغدار نمونه کیفیت محصول، نوع کاشت، بذر انتخابی و استفاده از کودها و سموم با کیفیت که ضرر آن کمتر است را از پرامترهای الگو شدنش به عنوان یک باغدار یاد کرد و تاکید داشت: باغداران برای اینکه میوه با کیفیت تولید کنند بایستی از کودها و بذرهای مناسب و مطلوب استفاده کنند.

وی بیان داشت: سطح زیر کشت ما دو هکتار زمین است که برای سه سال متوالی توانستیم از هر هکتار 200 تن سیب برداشت کنیم اما امسال به دلیل شرایط نامساعد آب و هوا نتوانستیم محصول خوبی برداشت کنیم.

قاسمی نسبت به عدم حمایت مسئولین ذیربط از کشاورزان و باغداران در فروش محصولاتشان گلایه کرد و گفت: فروش محصولات بسیار سخت است. زحمت تولید محصول برعهده کشاورزان است و سودهای کلان به جیب دلالان می‌رود و هیچ نظارتی هم در این زمینه وجود ندارد. 

وی با ابراز تاسف گفت: بنده با وجود پیگیری های زیادی که برای صادرات محصولات خود به کشورهای همسایه داشتم اما به دلیل عدم حمایت تلاشم بی‌حاصل ماند.

وی با اشاره به افزایش مزد کارگر، هزینه بسته‌بندی،هزینه حمل و نقل، هزینه سردخانه، افزایش قیمت کود و بذر بیان داشت: متاسفانه در حال حاضر بیشتر درآمد حاصل از فروش محصولات صرف این هزینه‌ها می‌شود و در آخر به اندازه حقوق یک کارگر برایم درآمد باقی می‌ماند.

این باغدار نمونه تصریح کرد: توانسته‌ام  برای 50 نفر اشتغال مستقیم و بطور متغیر تعدادی اشتغال غیرمستقیم ایجاد کنم و اگر تاکنون به دلیل هزینه‌های بالای نهاده‌ها کار را کنار نگذاشته‌ام به دلیل این است که تمایل ندارم عده‌ای کارگر بیکار شوند.

وی در پایان خواستار شد مسئولین بیشتر به فکر کشاورزان و باغداران باشند و وام‌هایی با بهره پایین اعطا کنند و موانع و بوروکراسی اداری در گرفتن وام برداشته شود.

انتهای پیام/282/ش

پربیننده‌ترین اخبار استانها
اخبار روز استانها
آخرین خبرهای روز
فلای تو دی
تبلیغات
همراه اول
رازی
شهر خبر
فونیکس
میهن
طبیعت
پاکسان
گوشتیران
رایتل
مادیران
triboon